Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
KLIOS
aktív tag
Találkozott más is azzal a hibával/jelenséggel hogy a telefon(13T) a beállított ébresztés előtt 1 órával rezeg egyszer?
-
dlaj
őstag
válasz BenceShearer #4672 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír. Akkor nekem is azt kellene csinálni, csak eddig nem sok kedvem volt hozzá.
-
George2077
csendes tag
Bocsánat, hogy bele kérdezek itt a HyperOs2 közben, de akinek van ALPINE kék telefonja, kérdés, hogy használta-e tok nélkül? Nagyon sérülékeny a vegán bőr hátlap?
Nagyon Köszönöm a válaszokat!
-
BenceShearer
aktív tag
Hyperos 2 telepítés után gyári visszaállítás után sokkal jobbak lettek az ikonok!!!!!
Icon méret állító is megjelent.
-
dlaj
őstag
válasz -Mosquito- #4666 üzenetére
Nálam csak ezek vannak. Csúszka a közelben sincs, bármelyike kattintok a kettő közül.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz -Mosquito- #4666 üzenetére
Az a maxon van.
Itt a dpi-vel lesz a gond.
Developer options -> Drawing - Smallest Width #.
Itt sajnos csak 320-ra engedi rakni a 406 helyett, de minimálisan jobb lett.
-
M0RGI
őstag
Nekem is most frissült.
A widgetekből konkrétan semmit nem látok olyan apró lett minden.
Nem látom a nagy változásokat sem. Új zárképernyőkről írt, de semmi extra.
Inkább az értesítési effekteket és a super wallpapereket bővítenék... 😟[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz BenceShearer #4663 üzenetére
Rakd fel a Nova launcher-t. Az egyébként is testreszabhatóbb mint a HyperOS.
-
BenceShearer
aktív tag
Nem bírom megszokni ezt az új icon méretezést (HOS 2). Egyiket sem.
Vissza lehet menni a régi rendszerre (HOS1) root nélkül? -
margithid
veterán
válasz Viktor0610 #4658 üzenetére
Egyébként még 2 android főverzió frissítés várható erre a készülékre?
Az volt igérve eredetileg.
Az szerintem korrekt lenne.
Mondjuk a Samsung meg még többet ad, de az más árkategória azért. -
Pocak89
senior tag
Device - Xiaomi 13T
HyperOS- OS2.0.2.0.VMFMIXM [Partial Release]
HyperOS- OS2.0.2.0.VMFEUXM [Mi Pilot Release]
Mai státusz szerint az EEA mi pilot státuszban van, érdekes, hogy sok embernek feldobálja már. Facebook csoportban is többeknél láttam.
Ami fura hogy global esetén akinek feldobta azoknak 1.0.9-es volt előtte, nekem 1.0.10 van és semmi. Szokásos xiaomi szarság.Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
BenceShearer
aktív tag
Nekem ma feldobta magyar régión a frissítést.
Az icon méret borzalmas. Túl nagy vagy túl kicsi.
Nem tudom lesz-e erre frissítés, de vannak kétségeim. Szerintem ez innentől kezdve ilyen lesz a HyperOS 2 telefonokon. -
Mika1227
őstag
válasz Viktor0610 #4652 üzenetére
Nem.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
MODERÁTOR
-
margithid
veterán
Megkaptam a hyperos 2 frissítést.
A reklámokat hogy tudom kikapcsolni? -
Mika1227
őstag
Most dobta fel a HyperOS 2-t! 13t, magyar régió!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
jokerone
tag
válasz Viktor0610 #4634 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom. Ahogy olvastam a volte ki-bekapcshoz vodát (one-t) kell hívjam és trükköznek is. Azt veszem észre egyébként, hogy nagyon nyűgös a telóm arra, ha elhagyom a wifivel lefedett területet és mobilnetre kell átálljon. Ilyenkor más app (pl gmaps) is befagy és keresi a netet. De olyan is van, hogy házon belül leszakad wifiről és ilyenkor eldobja a mobilhálózatot is. Régi telómnál nem voltak ilyen gondok.
Amúgy azt is most nézem, hogy a hyperos 1.0.7.0on van még mindig. Megpróbálok régiót váltani, hátha úgy dob fel frissítést. Magyar régióra miért nem dobja őket? Ez azért elég őskori ami nekem van és nem ja ajánl fel semmit akkor sem, ha ellenőrzésre nyomok.Üdv:
Laci -
paolinho
őstag
válasz Viktor0610 #4644 üzenetére
2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
Mi Átköltözés appal a legegyszerűbb.
Hát ami a Mi Átköltöztetést illeti, sajna ez nem feltétlen igaz. Egy Note 9 Pro-ból szerettem volna ezzel a lehetőséggel átköltöztetni egy teló felületét a másikba, de nem volt együttműködő a rendszer. A Mi Cloud-nak hála legalább egy 40%-nyi adat legalább átkerült, de sajna sok mindent manuálisan kellett újra megoldani. -
MODERÁTOR
válasz sirály69 #4646 üzenetére
Az kell neked.
Lehet, nem jól fogalmaztam, bocs.Amúgy, mivel családon belül adod tovább, akkor sem lenne baj, ha nem lépnél ki a gyári visszaállítás előtt a fiókodból. Csak annyit tapasztalnál, hogy először a te adataiddal engedne tovább (FRP-védelem), majd utána tudna feleséged belépni a saját fiókjával. Ezért jó, ha a visszaállítás előtt törlöd a fiókod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sirály69
őstag
válasz Viktor0610 #4644 üzenetére
Nem találom, hogy hol tudok kijelentkezni google fiókból, csak a fiók törlése funkciót találom...
Hol kell kijelentkezni?Xiaomi fiók nincs beállítva....
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
-
MODERÁTOR
válasz sirály69 #4643 üzenetére
1 - Mit kell tennem az "új" telefonon? Elég teljes alaphelyzetbeállítást elindítani, vagy ki kell jelentkeztetni is...valahonnan?
Gyári visszaállítás előtt jelentkezz ki a Google és (ha beállítottál ilyet) Mi fiókból. Utána mehet a gyári visszaállítás.2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
Mi Átköltözés appal a legegyszerűbb.3 - "DÁP" alkalmazást használ a régi telefonon. Hogyan lehet majd azt használni az új telefonon?
Ha nincs megfelelő személyije, aminek tudja is a PIN-kódját, akkor csak személyesen intézhető, kormányablakban.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sirály69
őstag
Hali!
Van egy 13T-m amit eddig céges tartalék telefonnak használtam, de most a feleségemnek adnám, hogy használja.
Ő jelenleg xiaomi 9T telefont használ.
Lenne pár kérdésem:
1 - Mit kell tennem az "új" telefonon? Elég teljes alaphelyzetbeállítást elindítani, vagy ki kell jelentkeztetni is...valahonnan?
2 - Hogy tudok mindent átköltöztetni a régi telefonról?
3 - "DÁP" alkalmazást használ a régi telefonon. Hogyan lehet majd azt használni az új telefonon?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Promi
aktív tag
Örömmel jelentem, aki ismeri, és szereti a régi The Settlers HD v1.0.3 játékot akkor a mostani 2.0.9.0VMLEUXM frissítése után, most már működik a játék. [link]
-
Joc24
tag
válasz Viktor0610 #4640 üzenetére
Ugyan kérlek 😊
-
MODERÁTOR
-
Joc24
tag
válasz Viktor0610 #4638 üzenetére
Szia szerintem az a sima T volt ez a Pro
-
Zedroxine
tag
Sziasztok.
13T pro-mhoz keresek fekete nem gagyi flip tokot. A mostanit asszony rendelte valahonnan de nem tudja honnan. És Temu/shien egyéb helyeken lehet szart kapnék.
Nem kell bele kártya tartó, olyasmit keresek mint a Huawei p20 prora volt quickview tok.És hogy csatlakozzak a HyperOS 2 vagonra. 1.0.17-ről ment régió valtassal 1.0.19 majd onnan németre dobva ki is adta a 2.0. nem vagyok betara regelve.
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
Joc24
tag
Megérkezett Globál Pro-ra is
-
MODERÁTOR
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogy hanghívásnál vagy fél percet vár a telefon és csak utána kezd tárcsázni? Néha a hívás is megszakad. Wifi-hívást már kikapcsoltam, azóta újra is indítottam a telót. De azóta is olyan, hogy ha elmegyek itthonról, vagy ha házon belül leszakad wifiről akkor az a sima hanghívásra is hatással van és nem halljuk egymást a hívott féllel, megszakad a hívás, stb.
Üdv:
Laci -
AthlonXP
őstag
válasz Viktor0610 #4631 üzenetére
Na igen...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Pocak89
senior tag
Faterom redmi note 12-je megkapta a HOS2-t, miközben nálam a 13T beta tesztelőként semmi
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
ToBeY
nagyúr
válasz atoszmester #4625 üzenetére
Próbálkozhatsz a manuális feltétellel is.(nekem soha nem sikerült)
-
motocoder
aktív tag
Hyperos2 -től megtáltosodott a teló. Villám gyors lett. Nekem sokkal jobban tetszik.
-
Andreas2
tag
válasz atoszmester #4616 üzenetére
Itt egy sima 13T van. Régiót nem állítgattam, beta listára nem vagyok feliratkozva.
1.0.15 volt eddig, néhány napja magától jelezte, hogy 1.0.17-re frissíthetek. -
Robitrix
senior tag
válasz atoszmester #4613 üzenetére
Nekem egy 11T PRO van, ami azért 3 éves modell és már egy ideje 1.0.9.0.UKDEUXM
-
ToBeY
nagyúr
válasz sniper112 #4617 üzenetére
Hát ha végigpróbáltad a frekventáltabb régiókat(svájc,andorra,németország) és semmi,akkor nem nagyon ötletem sajna.
Nekem is volt egy hosszú időszak amikor nem jött semmi frissítés(február-augusztus között),de aztán beindult!
Én nem töltöttem le romot,vagy is igen,de valami error-al eldobta és nem tette fel.
De megpróbálhatod kézzel feltenni valami frissítést,hátha így működik nálad, -
sniper112
aktív tag
válasz atoszmester #4616 üzenetére
Hivatalos oldalról töltöttél le romot?
[link] -
atoszmester
tag
Elnézést rosszul írtam, 2024.06.01 az utolsó biztonsági frissítés. De akkor is régi...
Mindenki másnak újabb?
-
ToBeY
nagyúr
Ott valami gixer lehet!
Mivel nekem is 13t pro van és már hetekkel ezelőtt megérkezett a hyperos 2.0.
Azt megelőzően pedig 1.0.9.0 volt fent nekem.
Próbálj a régiók között ugrálni,hátha beadja valahol a frissítést -
atoszmester
tag
Sziasztok,
13T Pro tulaj vagyok és még mindig az 1.0.8.0 UMLEUXM rendszer van rajta. Értem én, hogy nem jön még a 2-es HyperOS, de hogy 2023.06.01-es az utolsó biztonsági frissítés, ez azért elég nonszensz. Másnak is van ilyen "régi" ROM a telóján?
A régió állítgatások már voltak, nem jön a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
válasz Viktor0610 #4610 üzenetére
Rendszer nem lett gyorsabb?
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Viktor0610 #4610 üzenetére
Ez az újdonság tényleg nagyon gagyi lett.. Szúrta is rögtön a szemem
Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Igen, valószínűleg most a bétásoknak dobálja fel.
Aki nem regisztrált, annak jó eséllyel várnia kell még.Eddig semmi extra, nálam is a legnagyobb változás, hogy elbarmolta a kezdőképernyőt, de együtt lehet vele élni.
Az egyik túl sűrű, a másik meg nagyon "szellős".A hibákat, amik engem zavartak, persze, nem javították.
Xiaomi 13T
-
BenceShearer
aktív tag
Nekem se dobta fel (13T), én se vagyok béta tesztelő.
Andorrát és Romániát néztem.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Viktor0610 #4597 üzenetére
Hm, nem dobta fel. Majd nézegetem a régiókat.
-
ztoldy
senior tag
válasz oroszLajos #4593 üzenetére
1.0.17-re nekem is jött ma, Andorra régión, de kézzel kellett frissítést keresni hozzá.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
castiels
addikt
válasz oroszLajos #4593 üzenetére
Milyen régió?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest