- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #454 üzenetére
Jogos, nálam sem engedi F4 GT-n.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Dr.FantastiK #305 üzenetére
-
-
A Nova Launcher egy felület, nekem viszont a rendszerszintű dolgok a fontosak, nem egy "előkép".
De látod, te magad is láthatod, a Novát szoktad meg. Én s komplett MIUI-t. És egy idő utan a hátam közepére sem kívánom a változást.
Nem venném se ezt ( árban felelseges lenne, nem lenne kihasználva), se mást, mert nem opció. Kialakult rendszert kedveli az ember, ez mashol is így van.
Az évek alatt két rendszer volt szimpatikus, a VibeUI nem herélt verziója, meg a Cyanogen kezdetben.
Inkább offba teszem. -
-
-
-
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
-
-
-
Na, szerintem Te vagy téves megállapításban, ugyanis Lami66 nem neked válaszolt, hanem DrDoktor-ra reagált.
Picit akkor görgesd át újra, olvasd el ki mit írt...
Nem rólad van szó, szóval szerintem ne kezdj el feleslegesen másokat .bszogatni, mert ezt benézted.
(Szerkeszd, amíg lehet, vagy töröltesd.... )
-
válasz
WhiteWalker #15 üzenetére
Szerintem sem fognak ennyiért venni telefont az emberek, ámbár kiderülnek itt azért a mélyebben nyíló pénztárcák.
Egy darabig nekem is kúszott felfelé az ársáv, de mondjuk úgy megállt először 50-100-150 ezernél... Felkúsztak az árak...
Majd ha az emberek nem cserélnek sűrűn telefont, talán akkor változik, ámbár kétlem.
-
De most azért vered az asztalt, mert a reklámmentes telefon szar?
Nem értem a usereket. A 14-es MIUI-nál kikerültek a reklámok, a gyári szoftverek törölhetővé váltak, és még ez sem jó?
Értem, valaki utálja a MIUI-t, de hát akkor ezzel a gyártó sem tud mit kezdeni. Számodra sem a gyártó, sem ez a termék nem ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest