- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek más az igénye.
Ugyanakkor eddig akárhány almás tulajba futok bele, mind meg akar téríteni.
Kajak valami frappáns nevet kell most már kitalálnom. Szerintem aJehova Almájataláló lenne, mert kb ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot. De még dolgozok a tökéletesebb elnevezésen.
Neked bevállt, használd örömmel, de még így is olcsóbb a Xiaomi mint az Alma. Tökmindegy hogy Suzuki, Polski vagy miegyéb. 1000x szabadabb a felhasználói érzés mint a másikon. Elvégre te is tudod a Droid vs iOS közti különbséget.
De hagyjuk is, senkit nem fog ez a téma itt érdekelni. -
-
Aryon87
félisten
Ennyi pénzért nem venném az említett kettőt. Egyiket a zárt rendszere miatt, másikat meg mert. Annál fotóban van bőségesen kompromisszum + elavult zoomkamerák. Később az üzemidő is problémás lehet és az optimalizáltság sem az erősségük, nyáron pedig valszeg fel fognak sülni úgy, hogy keményen vissza fogják fogni a teljesítményt. Szóval ja, inkább Xiaomi.. ha lehetne, de ennyi pénzért Mate50Pro-t vettem (1300 euro)
-
Graphics
Jómunkásember
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- További aktív témák...
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest