Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek más az igénye.
Ugyanakkor eddig akárhány almás tulajba futok bele, mind meg akar téríteni.
Kajak valami frappáns nevet kell most már kitalálnom. Szerintem aJehova Almájataláló lenne, mert kb ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot. De még dolgozok a tökéletesebb elnevezésen.
Neked bevállt, használd örömmel, de még így is olcsóbb a Xiaomi mint az Alma. Tökmindegy hogy Suzuki, Polski vagy miegyéb. 1000x szabadabb a felhasználói érzés mint a másikon. Elvégre te is tudod a Droid vs iOS közti különbséget.
De hagyjuk is, senkit nem fog ez a téma itt érdekelni. -
-
Aryon87
félisten
Ennyi pénzért nem venném az említett kettőt. Egyiket a zárt rendszere miatt, másikat meg mert. Annál fotóban van bőségesen kompromisszum + elavult zoomkamerák. Később az üzemidő is problémás lehet és az optimalizáltság sem az erősségük, nyáron pedig valszeg fel fognak sülni úgy, hogy keményen vissza fogják fogni a teljesítményt. Szóval ja, inkább Xiaomi.. ha lehetne, de ennyi pénzért Mate50Pro-t vettem (1300 euro)
-
Graphics
Jómunkásember
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem nem is kell, ez nem Apple topic, nem is érdekel a dolog. Használd.