Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #886 üzenetére
+1 a kameravédő típusra. Mind a 4 telefonon ilyesmi fajta van. Lyukas mind, a kameralencsék nálam szabadon vannak, hogy a minőséget ne befolyásolja.
-
max1965
tag
válasz
Én is ezt használom. Spigen tok, meg ez, teljesen rendben van. Létezik "led villanó"-t kihagyó üveg, de akkor még mindig ott van a kamerát takaró rész. Az meg ront(hat)ja a képminőséget. Nem kell az nekünk. Amig nem jött meg ez a fém takaró, addig ezt a méhsejtes tokot használtam, mert herótom volt a csupasz kamerától.
-
Cunaja
addikt
válasz
Ami a legjobb benne, hogy felrakáskor lehet igazítani.
Nem szabad megnyomni és akkor a lencséket pontosan betudod lőni a vakuval. Jöhet a kép, mindhárom lencsével és vakuval. Ha tökéletes, hozzá lehet nyomni. Nagyon tetszik nekem.
Azért, csak nyugodtabban teszem le bárhová a telefont, illetve a zárható kamare lencsés tokban sem félek, hogy a fedél és a kamera közé bekerülö kavics vagy valami, megkarcolja a lencsék elött az üveget. -
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #862 üzenetére
-
Imike20
senior tag
válasz
Elit3Zotya #824 üzenetére
Èn most már így megnyugodtam hogy többen jeleztètek. Szerintem az áprilisi frissítés lehet valami. Majd gondolom ki lesz javítva.
-
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #820 üzenetére
Nem vonták vissza, valami beazonosíthatatlan verziójú kamera app volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #813 üzenetére
Jött is , meg nem is. Megérkezett, de nem lehetett telepíteni, ezért visszavonták.
Pedig jöhetne valami, mert nem vagyok megelégedve a makróval.
Nézd. -
válasz
Elit3Zotya #813 üzenetére
Ezt a 13S Ultrát lehet már itthon kapni valahol?
-
nikkor
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #754 üzenetére
Honnan tudható, hogy makróban jobb az Ultránál?
-
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #754 üzenetére
Éjszakai makró próbálkozás.
-
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #752 üzenetére
Az a baj, hogy melóban vagyok és a makró meg tömörítve van. Viszont megpróbálok valami tenni. Itt a gépek eléggé korlátozottak.
A telefonon meg ugye reggel volt rom csere és nincsenek rajta a képek. Mindjárt nézek valamit. Letöltöm mobilra, majd kicsomagolom.
A Zip Extractor dolgozik. Talán kitudom kapni belőle és akkor nem kell letölteni.
Zümiket osszam meg?
Most akkor jobb mint az Ultra. -
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #687 üzenetére
Menet közben elcsíptem a futárt. Ha nem sikerült volna,még mindig nem lenne. Dolgozom.
A légtisztítót már eladtam.
Első benyomás a Mi10T Pro után, egy álom. -
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #620 üzenetére
Meguntam a kinlódást. Kapok légtisztítót is.
Viszont, hogy ne menjen minden simán, azt írják, a húsvét miatt, csúszhat a szállítás. Már nem érdekel. Ennyit a drága szolgáltatóról. 15 év, ide vagy oda.
Váltsak csomagot, megvehetem online.Na persze, majd a 3500ft előfizumat, korlátlan ingyenes EU- n belüli hivással feladom.
Már csak a futárt kell lesni. -
mjani1172
addikt
válasz
Elit3Zotya #541 üzenetére
Viccen kívül, szerinted hányan vesznek ilyet?
Nem láttam soha statisztikát, de kívánxsi lennék.
Szerintem annyira kicsi szám lenne ami megalázó. -
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #541 üzenetére
Nevetni fogsz, már Kímából ideért a fólia meg a tok. A telefon a szomszédból meg nem.
-
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #397 üzenetére
Nem most, de ha véletlenül megyünk az Ázsiába, akkor a képeket lefényképezem én is.
-
Cunaja
addikt
válasz
Elit3Zotya #395 üzenetére
Nagyon remélem, már nem sokáig kell várnod.
-
MC Pite
veterán
válasz
Elit3Zotya #343 üzenetére
Ú, már sejtem is a következő negyed évben mit láthatunk oldalanként többször a fotósban
Hasonlóan jónak tűnt a 12X a cikket olvasva, aztán megvétel után sokat tornáztam a miuival.
Ezt a cikket csak 'szorgalomból' olvasom már, meg persze a főkamera miatt, ez a vonal már nem vonz többet. -
natë
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #343 üzenetére
Nyilván azonnal megy rá a gcam.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Elit3Zotya #262 üzenetére
Wild life Stress Test (nem az extreme)
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #140 üzenetére
Én csak a fehéret venném ebből, ill ha lenne, akkor a kékes színt. Fekete unalmas már.
-
Somatom
veterán
válasz
Elit3Zotya #140 üzenetére
Sztem nem az újlenyomatokkal van a baj, hanem azzal, hogy a régiek is látszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest