Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Sima 13-at fogtam a media marktban kézbe. Nem rossz, de nem kapott el a must have érzés. Odatettem a Poco F3-at mellé és jóval kisebb volt. Minőségi az látszik, de 400-ért sok.
-
Terentius
őstag
Szinte biztos, hogy nem lesz B20, sőt sima 13 esetén B7 sem a tradingshenzen compatibility list alapján. Viszont tudja valaki, hogy honnan lehet kintről értelmes áron beszerezni? Úgy veszem észre már a banggood, aliexpress sem elérhető forrás mint volt anno. Illetve utóbbi de, csak még drágább mint itthon.
-
Terentius
őstag
Át kell állni xiaomi.eu romra és hamarabb jön frissítés. Plusz abban van hivásrögzítés a tárcsázóban.
-
Terentius
őstag
Ahogy látom a kontra oldalon elenyésző problémák vannak ami a felhasználók max egy százalékát ha érintik. Kérdem én hogy miért csak tetszett plecsnit kapott ez a telefon? Nem látom az indoklást megfelelőnek! Bezzeg ha Huawei lenne vagy honor - ami nyilván fizeti az oldalt is -akkor rögtön különösen ajánlott plecsni lenne. Várnám az objektivitást de valahogy nem lelem. Nem azt mondom hogy különösen ajánlott ennyi pénzért, de azért legyünk már tényszerűek és ne mondjátok nekem hogy egy ajánlottat nem érdemelt volna meg. A 13 as tesztre is kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest