Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyu92
csendes tag
Na ezek azok a helyzetek mikor nem szeretem, ha igazam van. Ismerősömnek az Etele plazaban megkötötték a szükséges szerződést és online le is rendelték a telefont, következő nap szállították is. Ne várj arra, hogy legyen bolti készleten, továbbra sincs ez tervben a 13 proval kapcsolatban.
Én úgy gondolom a pólusban nem adnak teljeskörű tájékoztatást, kérd meg őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Xiaomi márkaképviselettel, ilyen nincs, hogy jogosult lennél a vásárlásra és majd érkezik. Véleményem szerint az értékesítő nem akar elesni a jutalékától (amit valószínűleg nem kap meg ha online rendeléssel értékesíti a terméket, de ez csak tipp)
-
kutyu92
csendes tag
Én azt ajánlom, hogy járd körbe a témát másik Telekomban is. Beszéltem bennfentes ismerőssel, és nem is tudnak az üzletek rendelni ilyen telefont, csak a szerződést megkötni, majd futár viszi házhoz. Nem is tervezi a Xiaomi a 13 Pro üzletben való forgalmazását, olyan minimális értékesíthető db számot kapott a magyarországi képviselet. Westend MM, Allee Telekom meg tudja nyomkodni az ügyfél, ha tetszik neki online rendelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest