Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az arányok nem ugyanazok.
-
NemMo
őstag
Xiaomi már a prémium árazást megvalósította, de gyártani még mindig nem képes eleget. Van ami nem változik xiaomiéknál
-
NemMo
őstag
Nem, sima pro, de ez mindegy is. Azt mondanám, hogy egy suziki-ért nem vagyok hajlandó 10 misit fizetni, hanem akkor inkább 12 misi egy vw/merci/bmw vagy ami tetszik a példában. Kb így tudnám leírni a szitut. Nem akarok flamet kelteni, így inkább távozom, csak durva, hogy ennyi egy xiaomi. Tudom én, hogy jó telefon ez is vagy legalábbis az volt amikor még nekem is ilyen volt. Használjátok egészséggel és béke.
-
NemMo
őstag
Úgy adok ki, hogy a 14 pro 570 ezer volt, de eladtam az előző telefonom 380 ezerért, szóval a különbséget fizettem ki. Ekkora összeget nem vagyok hajlandó egy xiaomi-ra áldozni. Igazán nem akarok téríteni, de amióta almára váltottam újítottam egy apple watch-ot illetve egy macbook-ot és az ökoszisztéma az tényleg zseniális. Pedig boldogan jártam a fórumokba röhögni az isheep-eken, de aztán kipróbáltam... és tényleg nagyon jó a rendszer. Nem tökéletes, mert olyan nem létezik. Én azt javaslom mindenkinek, ha már ilyen őrületes összeget hajlandó kifizetni, akkor érdemes kipróbálni mást is
-
NemMo
őstag
Én sajnos kiadok ennyi pénzt is, mert imádom a kütyüket. Évekig xiaomi-t használtam a redmi 4x-től a redmi 9t-ig bezárólag. (lehet rosszul emlékszem a nevére, de a poup up kamerás telefonról beszélek). Az előnye az volt, hogy jó hardvert adott olcsóbban. Aztán vettem egy huawei p30 pro-t, amit imádtam. Gondoltam kipróbálom az iphone-t is egy 11 pro-val. Azóta almát használok illetve a xiaomi elvesztette az előnyét az árazásban. 500 ezer forintért inkább alma. Bocsánat, de ez van.
-
NemMo
őstag
Ennyi pénzért ki vesz xiaomi-t? Akkor már inkább samsung vagy iphone. Röhej... Nem véletlenül hagytam ott a márkát 2019-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest