Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok!
Pár tapasztalat 6 nap használat után:
Kijelző brutál szép, tartalmakat élmény nézni rajta, sebesség csúcs, semmi nem izzasztotta meg eddig. Melegedést én nem tapasztaltam kb egyáltalán (bár nem is játszok rajta), gyorstöltő szokásosan elképesztően gyorsan tölt. Az akksi nekem kicsit gyorsan merül, intenzív használattal nem bír ki fél napnál többet, illetve éjszaka is 5-6%ot minimum merül magától (volt 10 is). A képek gyönyörűek nappal, az éjszakai képek azért eddig annyira nem meggyőzőek, átlagosnak mondanám. A hangszóró az büntet, a Dolby Atmos is sokat hozzátesz. Ami eddig nekem problémás, hogy néha nem reagál a gombokra, linkekre böngészőben vagy appban (totál random, többszöri rányomásra sem), illetve a fentebb tárgyalt NFC elszaródás a dual appok miatt. Összességében egyébként meg vagyok vele elégedve, de remélem, hogy a következő frissítéssel csiszolnak még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest