Új hozzászólás Aktív témák
-
walle
lelkes újonc
Sziasztok!
Pár tapasztalat 6 nap használat után:
Kijelző brutál szép, tartalmakat élmény nézni rajta, sebesség csúcs, semmi nem izzasztotta meg eddig. Melegedést én nem tapasztaltam kb egyáltalán (bár nem is játszok rajta), gyorstöltő szokásosan elképesztően gyorsan tölt. Az akksi nekem kicsit gyorsan merül, intenzív használattal nem bír ki fél napnál többet, illetve éjszaka is 5-6%ot minimum merül magától (volt 10 is). A képek gyönyörűek nappal, az éjszakai képek azért eddig annyira nem meggyőzőek, átlagosnak mondanám. A hangszóró az büntet, a Dolby Atmos is sokat hozzátesz. Ami eddig nekem problémás, hogy néha nem reagál a gombokra, linkekre böngészőben vagy appban (totál random, többszöri rányomásra sem), illetve a fentebb tárgyalt NFC elszaródás a dual appok miatt. Összességében egyébként meg vagyok vele elégedve, de remélem, hogy a következő frissítéssel csiszolnak még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest