- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Innen lehet a gyári fastboot romokat letölteni, a telepítés menete le van írva lépésről lépésre képekkel illusztrálva: https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/guide/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/index
Fastboot Update bal oldalon.
-
trebrona
nagyúr
Ha viszont a gyári töltőnfejbe van dugva a vezetéknélküli töltést lehetővé tévő töltő egység vezetéke, pik- pak feltölti a telefont, vezetéknélkül
Korábban írtad, hogy 20W-os wireless töltőt használsz. Azaz hiába használod a gyári 120W-os töltőfejet, 20W-nál gyorsabban nem fog tölteni. A P9-ével pedig értelemszerűen ugyanez az érték 10W lenne, de ennyit nyilván nem fog tudni, lesz valamennyi veszteség. A telefon maga 50W-ot tud vezetékmentesen, de ehhez ezt a töltőnek is tudnia kell. -
trebrona
nagyúr
Csak vezetéknélküli töltővel töltöm és a Huawei P9 1A-os töltőfejével.
Napról napra egyre szórakoztatóbbak az írásaid, carry on! -
trebrona
nagyúr
Legalább ide töltsétek a képeket: https://fototrend.hu/index.html, hogy normál méretben meg lehessen őket nézni.
-
trebrona
nagyúr
Tényleg érdekelt volna, ha esetleg a jövőben hasonló cipőben járnék, mire lehet hivatkozni. Konkrét választ nem kaptam melyik jogszabály, csak egyből személyeskedést, és a jolly joker trollkártyát. Ha nem tudsz valamire konkrétan válaszolni, elég annyi, hogy nem tudom, nem a kérdezőbe kell beleállni.
btw a fórumozást én sem ma kezdtem, annak is utánanézhettél volna.
Mielőbbi sikeres telfonvásárlást és élményekben gazdag fórumozást kívánok! -
trebrona
nagyúr
Olyan érzés, mint ha direkt kevesebb Xiaomi 13 Pro-t akarna eladni.
Ezt csak te érzed így, online rendelhető. Neked az nem felel meg, ettől csak eggyel kevesebbet ad el.amig nem tapizza meg valaki, addig nem is rendel
Erre való a 14 napos elállás lehetősége online rendelés esetén. -
trebrona
nagyúr
válasz
petya2012 #240 üzenetére
Szemellenző nélkül én a Samsungot venném.
Többek közt ott az S Pen, sokkal jobb videós teljesítmény, DeX, hosszabb támogatás, kiforrottabb rendszer.
Egyébként nem is konkurenciái egymásnak, ennek a konkurense az S23+, amelyre a toll kivételével szintén igazak a fentebb felsoroltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged