- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem írd oda a negatívumokhoz azt is, hogy kínai
Meglepően dinamikusan növekszik azok száma, akik elutasítják a kínai fejlesztésű és tulajdonú márkákat.
De nem akarok negatív lenni, mert a 120 wattos töltést nagyon támogatom, csak innen felőlünk nézve a Samsung és az Apple ökoszisztémája és összeszedettsége komolyabbnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy tömve vagyok Mi Home bigyókkal, de hogy ki nézegeti a security kamerám képét rajtam kívül, azt inkább nem akarom tudni
Egyébként pedig a preferencia évről évre változik, az idei S23 szériát szerintem nehéz megcsapni, a tavalyi S22 jóval satnyább eresztés volt, csak akkor éppen a Xiaomi 12 sem sikerült olyan marhára jól. Most a 13 jobb lett, pech, hogy a Samsung is megrázta magát.
Nekem most az a véleményem, hogy a Realme kipukkadt, mint Illés Béla a válogatottban, az Oppo nem tudott felénk elég erős lenni, a Honor a nagyotmondások márkája, kvázi az örök ígéret, a OnePlus elszürkült, a Sony rétegtermék, fantáziát és potenciált most a Motorolában látok és ha kijön a Nothing csúcsmodell, akkor az okozhat még meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged