- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azért abban van némi iparági konszenzus, hogy a "Kínában szerelik össze" nagyon más mint a "kínai fejlesztés és szoftverezés".
Noha ez nyilván hit kérdése, de attól még kábé tény, hogy óriásira tárt backdoor eddig csak kínai telefonokon volt.
Ha úgy véled, hogy minden telefon lehallgat és adatot gyűjt, akkor már csak habitustól függ, hogy ezeket az adatokat hol érzed jobb helyen: valami amcsi szerveren, ahol targetált hirdetésre használják, vagy a kínai párt központjában, ahol nem tudjuk, hogy mire használják, de eddig nem sok jó sült ki abból, amikor a kínai államhatalom mozgásba lendült...
Anyway, nem fogom itt megfejteni a "kínaiság" vélt vagy valós hozadékait, csak azt fejtem meg, hogy van egy szignifikáns réteg, amely élből elutasít minden kínai (tervezésű és tulajdonú) motyót jogos, vagy vélt félelemből, netán puszta morális alapokon.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem írd oda a negatívumokhoz azt is, hogy kínai Meglepően dinamikusan növekszik azok száma, akik elutasítják a kínai fejlesztésű és tulajdonú márkákat.
De nem akarok negatív lenni, mert a 120 wattos töltést nagyon támogatom, csak innen felőlünk nézve a Samsung és az Apple ökoszisztémája és összeszedettsége komolyabbnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy tömve vagyok Mi Home bigyókkal, de hogy ki nézegeti a security kamerám képét rajtam kívül, azt inkább nem akarom tudni
Egyébként pedig a preferencia évről évre változik, az idei S23 szériát szerintem nehéz megcsapni, a tavalyi S22 jóval satnyább eresztés volt, csak akkor éppen a Xiaomi 12 sem sikerült olyan marhára jól. Most a 13 jobb lett, pech, hogy a Samsung is megrázta magát.
Nekem most az a véleményem, hogy a Realme kipukkadt, mint Illés Béla a válogatottban, az Oppo nem tudott felénk elég erős lenni, a Honor a nagyotmondások márkája, kvázi az örök ígéret, a OnePlus elszürkült, a Sony rétegtermék, fantáziát és potenciált most a Motorolában látok és ha kijön a Nothing csúcsmodell, akkor az okozhat még meglepetést.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ennél azért ez két fokkal árnyaltabb, már bocs, de azért ne üssük már el a dolgot annyival, hogy mindenki ezen gondolkodik és applet csak akkor, ha kell a logó, tényleg.
Kapásból ha MacBook van, akkor máris előnyből indul az iPhone. Akkor is, ha sokat videózol. Akkor is, ha a kocsidban csak a Carplay wireless (vagy nincs AA), akkor is, ha van otthon HomeKit.
Ha ezek nem számítanak, akkor van értelme a többin agyalni, de ha S-Pen kell, akkor mindegy, ha tényleg monthly security patch kell, akkor is kiesik a Xiaomi, ha meg a melegedésre érzékeny a júzer, abban is a Samsung jobb a méréseínk szerint. Persze ha a MIUI a szimpi, akkor az egy pont oda, a telemakro még egy, a kerámia is lehet érv, a villámtöltéssel pedig nem lehet versenyezni.
De ha már tanácsokat osztogatunk, akkor csináljuk rendesen.Ja, és az sem véletlen, hogy a Rejoynál a Samsung és az Apple toronymagasan vezet, a trióból a Xiaomi veszít az árából leginkább.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz janeszgol #245 üzenetére
A 30 fps elvileg nem darabos
60 fps-nél sokszor nem elérhető a stabi, illetve a látószög váltása. 30 fps-t gyorsabban lehet vágni és renderelni, én azért preferálom ezt, mert ha több eszköz felvételéből rakok össze egy anyagot, akkor 30 fps-t minden tud. 120 fps akkor kell, ha tudom, hogy majd lassítani akarom a videót.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest