- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Az alma is kínai, mert délelőtt a Xiaomi készül a gyárban, délután az almát rakják össze.
Elég sok helyen olvasni ezt. Van ismerősöm kínában, megkérdeztem róla. Annyit mondott, ott sokkal olcsóbb összeszerelni. Nem cáfolta, de nem is erősitette meg Ez így csak feltételezés. ("Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.") Most akkor mi is van?
Mivel nem vagyok FBI ügynök és orosz kém sem. Így különösen nem érdekel, hogy kémked-e a telefon. Eddig semmi jelét nem vettem észre, sose volt gondom. Viszont alma és samu párosnál már igen furcsa dolgokat tapasztaltam a kollégáknál.
Szerintem meg a Google-tól se ártana tartani, de ugye a Samukon is az van.
Persze, csak csendben jelzem meg, hogy a sok Xiaomi rolleres aki nem vesz kínai telefont, mert kémked és almával száguld, az nem tudja, hogy maga a Xiaomi márka a kínai, nem csak a telefon? Ugyanis a roller is Xiaomi. Na meg az okos villanykörte, a légtisztító, a robot porszívó, a kamera és sorolhatnám nap estig.
Igazad van, hogy sokakat ez eltérit, de ez olyan mint a vírus. Van, nincs. Kémked, nem kémked. Ki miben hisz.
Azt hiszem, hogy az alma kémked és hallgatózik, mert ha megnyitom a telefont, azt nyomja a képembe amiről beszéltünk. Pontosan látja hol a másik alma, meg egyebek. Mivel a Xiaomit annyian támadják, szerintem, a global telefonoknál a kémkedés funkció nincs benne, mert ha kiderülne, vége is lenne az egész Xiaomi ökoszisztéménak. Minden terméküket beleértve.
Így ezt nem írnám bele.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
floratm
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Óvodások homokozója
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest