- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére szó nincs időlimitről, mindössze a körök száma korlátozott. Könnyebb fokozatokon ez egyébként nem probléma és szükség van rá egyrészt a sztori miatt, másrészt anélkül túl könnyű lenne a játék. A durvább küldetéseken ilyen viszont nincs, annyi körrel oldod meg, amennyivel akarod. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom, ha sürgetve vagyok, de
Van olyan limit is, aminek nem sok jelentősége van, ilyen pl., amikor egy leszállt UFO vészjelzést küld és van 6 köröd leállítani. Amíg viszont nem mész az UFO közelébe, nem indul be és ha nem is jön össze a leállítás, "csak" kapsz a nyakadba még néhány idegent.
Szerintem baromi jól eltalálták a játékot, felülmúlták az előző részt lényegében minden téren. Sok pályán eleve te vagy előnyben, mert álcázva érkezik a csapat, így 3 idegent kis szerencsével kapásból ki lehet iktatni. Még sorolhatnám, mennyi jó ötlet van a játékban, de ne habozz, szerintem vedd meg és rájössz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- iPhone topik
- Hardcore café
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest