- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére szó nincs időlimitről, mindössze a körök száma korlátozott. Könnyebb fokozatokon ez egyébként nem probléma és szükség van rá egyrészt a sztori miatt, másrészt anélkül túl könnyű lenne a játék. A durvább küldetéseken ilyen viszont nincs, annyi körrel oldod meg, amennyivel akarod. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom, ha sürgetve vagyok, de
Van olyan limit is, aminek nem sok jelentősége van, ilyen pl., amikor egy leszállt UFO vészjelzést küld és van 6 köröd leállítani. Amíg viszont nem mész az UFO közelébe, nem indul be és ha nem is jön össze a leállítás, "csak" kapsz a nyakadba még néhány idegent.
Szerintem baromi jól eltalálták a játékot, felülmúlták az előző részt lényegében minden téren. Sok pályán eleve te vagy előnyben, mert álcázva érkezik a csapat, így 3 idegent kis szerencsével kapásból ki lehet iktatni. Még sorolhatnám, mennyi jó ötlet van a játékban, de ne habozz, szerintem vedd meg és rájössz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs