Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére szó nincs időlimitről, mindössze a körök száma korlátozott. Könnyebb fokozatokon ez egyébként nem probléma és szükség van rá egyrészt a sztori miatt, másrészt anélkül túl könnyű lenne a játék. A durvább küldetéseken ilyen viszont nincs, annyi körrel oldod meg, amennyivel akarod. Mondom ezt úgy, hogy én is utálom, ha sürgetve vagyok, de
Van olyan limit is, aminek nem sok jelentősége van, ilyen pl., amikor egy leszállt UFO vészjelzést küld és van 6 köröd leállítani. Amíg viszont nem mész az UFO közelébe, nem indul be és ha nem is jön össze a leállítás, "csak" kapsz a nyakadba még néhány idegent.
Szerintem baromi jól eltalálták a játékot, felülmúlták az előző részt lényegében minden téren. Sok pályán eleve te vagy előnyben, mert álcázva érkezik a csapat, így 3 idegent kis szerencsével kapásból ki lehet iktatni. Még sorolhatnám, mennyi jó ötlet van a játékban, de ne habozz, szerintem vedd meg és rájössz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest