Hirdetés
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Kedves a játék, én meg nem vagyok elég óvatos.
Küldetés elején írta, hogy unknown enemy, de a fene se gondolta, hogy az 2 Andromadont jelent (Chryssalidra tippeltem, szóval két rangert vittem
). Meg arra se számítottam, hogy 4 codex lesz a pályán és az utolsó poddal még nem is találkoztam eddig, de félek. Elsőt leszedtem, sikerült is meghackelni a ruhát, de ötletem sincs mit kezdjek a másodikkal. Sanda gyanúm megint elrontottam kicsit a fejlesztést, pszi-emberem még nincs (egy nap és kész a labor, meg nem tudom mennyi a kiképzés) és nem tudom megszórni gránáttal se, mert az egyik codex tuti kap belőle (első packhoz volt disorientes tornyom). Ó, és slusszpoénként Faceless dark event is van 
Valahogy úgyis a végére járok a dolognak, de ehhez aludnom kell egyet. A Capacitor Discharge is klónozza a codexeket? Más ötletem nem nagyon van most
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Küldetés elején írta, hogy unknown enemy, de a fene se gondolta, hogy az 2 Andromadont jelent (Chryssalidra tippeltem, szóval két rangert vittem
). Meg arra se számítottam, hogy 4 codex lesz a pályán és az utolsó poddal még nem is találkoztam eddig, de félek. Elsőt leszedtem, sikerült is meghackelni a ruhát, de ötletem sincs mit kezdjek a másodikkal. Sanda gyanúm megint elrontottam kicsit a fejlesztést, pszi-emberem még nincs (egy nap és kész a labor, meg nem tudom mennyi a kiképzés) és nem tudom megszórni gránáttal se, mert az egyik codex tuti kap belőle (első packhoz volt disorientes tornyom). Ó, és slusszpoénként Faceless dark event is van