- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen videókártyát?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Kedves a játék, én meg nem vagyok elég óvatos.
Küldetés elején írta, hogy unknown enemy, de a fene se gondolta, hogy az 2 Andromadont jelent (Chryssalidra tippeltem, szóval két rangert vittem
). Meg arra se számítottam, hogy 4 codex lesz a pályán és az utolsó poddal még nem is találkoztam eddig, de félek. Elsőt leszedtem, sikerült is meghackelni a ruhát, de ötletem sincs mit kezdjek a másodikkal. Sanda gyanúm megint elrontottam kicsit a fejlesztést, pszi-emberem még nincs (egy nap és kész a labor, meg nem tudom mennyi a kiképzés) és nem tudom megszórni gránáttal se, mert az egyik codex tuti kap belőle (első packhoz volt disorientes tornyom). Ó, és slusszpoénként Faceless dark event is van 
Valahogy úgyis a végére járok a dolognak, de ehhez aludnom kell egyet. A Capacitor Discharge is klónozza a codexeket? Más ötletem nem nagyon van most
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Küldetés elején írta, hogy unknown enemy, de a fene se gondolta, hogy az 2 Andromadont jelent (Chryssalidra tippeltem, szóval két rangert vittem
). Meg arra se számítottam, hogy 4 codex lesz a pályán és az utolsó poddal még nem is találkoztam eddig, de félek. Elsőt leszedtem, sikerült is meghackelni a ruhát, de ötletem sincs mit kezdjek a másodikkal. Sanda gyanúm megint elrontottam kicsit a fejlesztést, pszi-emberem még nincs (egy nap és kész a labor, meg nem tudom mennyi a kiképzés) és nem tudom megszórni gránáttal se, mert az egyik codex tuti kap belőle (első packhoz volt disorientes tornyom). Ó, és slusszpoénként Faceless dark event is van