- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #46197 üzenetére
Hát én akármelyiket nézem, kábé a következő filmig elfelejtem, hogy mi történt abban. Mondjuk nekem már vagy 10 éve herótom van a szuperhős filmektől, valamilyen okból kifolyólag mégis máig nézem őket.
Az utolsó két Bosszúállók filmben történteket is mindig wesdertől kérdezem, ha valamiért szóba kerülnek ezek a filmek. Ha hetente szóba kerülnek, akkor hetente meg kell kérdeznem.
Bogyi007: mégis tele lesznek a mozik gyerekekkel, meg terhes nőkkel.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #46197 üzenetére
Itthon 16-os korhatáros a film...
És nem a lightos horror miatt...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Na megnéztük az új Doctor Strange filmet. Hát én nem tudom, hogy ez hogyan kaphatott 12-es besorolást, de voltak benne eléggé durva részek. Sam Raimi hozta a 80-as, 90-es években rá jellemző hangulatot. (Evil Dead sorozat pl...) De bitang jó film volt. Sajnos ez a film már nagyban épít a Wandavízíó és a What if cselekményére is, így, ha valaki azokat nem látta, akkor nem nagyon fogja érteni, hogy ki mit miért csinál.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Guitar14
senior tag
válasz csuvicsuva #46194 üzenetére
Megbántam, hogy írtam ide de akkor este jó ötletnek tűnt, icemad adta az ihletet múltkori piás sztorival.
Éles fotózás már nem ment de remélem jó lesz: [kép]Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Gyerekeeeek neigyatook szomszéd lánybúcsúnál egy melltartó volt a tét.. mi megvettükbaz összeseeet.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Ide írom, talán ez a legmegfelelőbb hely.
Segítséget szeretnék kérni, Xbox Classic kontroller S az alany.
Az ABXY gombjaim működnek viszont néha nem érzékeli őket (nyilván ha erősebben nyomom akkor kivétel nélkül beveszi csak nagyon erős nyomásra meg leragad egy pár másodpercre) Gyorsabb gombnyomások esetén mikor nem tudsz figyelni az erős nyomásra akkor sokszor nem reagál.
Kérdésem az, hogy ugye a kontrolleren belül ezek a gombok nem hagyományos érintkező felületek amit a membránon lévő grafit (vagy valamilyen vezető?) zár hanem le vannak ragasztva így:
Eddig nem mertem leszedni azt és kipucolni alatta mert félek az többé nem megy vissza.
Valaki próbálkozott már ilyennek az orvosolásával inkább örüljek, hogy egyáltalán működik vagy simán leszedhetem aztán visszaragaszthatom tisztítás után?Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Kokaint találtak a Nespresso kávészállítmányában
Fura is volt, hogy mostanában jobban ízlik.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bep
őstag
válasz frankdelgado #46177 üzenetére
Emberi mivoltukat nem kérdőjelezem meg. De tudjuk kikhez/mihez voltak közel mind a ketten. Ráadásul mily egybeesés. Én két felfeslett és folyamatosan szembetűnő elvarrt szálat látok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz frankdelgado #46179 üzenetére
Sajnos azt a környezetemben is tapasztaltam, hogy amit kifelé mutat az ember, az nem mindig tükrözi a valóságot. Mentálisan nem biztos, hogy rendben volt. Főleg ha a koksz is beütött. Simán lehet, hogy bekattant.
Ettől függetlenül én is valószínűbbnek tartom az egészségügyi problémát. Ami persze lehet ez estben mentális (is?).
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
M. Richárd ha jól tudom a katárban volt és szív problémái voltak (alkohol, koksz, drog), Berki túlságosan hiú, beképzelt volt ahhoz, hogy öngyilkos legyen. Valamit beszedtek oszt kész.
Majd a család pénzt csinál belőlük hóttukban is. Majd könyvet írnak, az istenadta nép meg veszi mint a cukrot.
De halottakról vagy jót , vagy semmit, jelen esetben inkább semmit.
-
addikt
válasz frankdelgado #46177 üzenetére
Én már akkor sem bírtam, amikor még nem volt celeb. Hasonló véleményem volt Simon Tibiről is. Ettől függetlenül azért megdöbbentem.
Az a pletyka jár, hogy felakasztotta magát. Majd meglátjuk mi lesz ennek a vége, de én komolyabb egészségügyi problémát is el tudok képzelni.
M. Richárd sem volt rendben e tekintetben, de tudom hogy sokan összefüggéseket keresnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz l.skywalker #46168 üzenetére
-
Ez olyan, mint egy széf csak kint van az utcán, posta a környéken nincs. Magyarországon is biztos van ilyen, de nem tudom mi a neve. Csomagpont talán. Irányítószám sem lehet, mert az a postleitzeilt vagy mi, de azt tudom.
Na az lesz az, valami DHL regisztráció kell hozzá. Köszönöm, így már menni fog. (remélem)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icemad #46162 üzenetére
Postaszám. Nem?
Szerk.:
Vagy nem a posta a csomagpont?Szerk.2.:
"Die Postnummer ist Ihre persönliche DHL Kundennummer, die Ihnen nach der Registrierung für ein DHL Kundenkonto zugeordnet wird. Die Postnummer wird automatisch generiert und ist direkt mit Ihrem Kundenkonto verknüpft, d.h. die Nummer ist nicht übertragbar. Nach der Registrierung können Sie die Postnummer in Ihrem Kundenkonto einsehen.
Die Postnummer benötigen Sie zum Paketempfang an einer Packstation oder einer Filiale. Wenn Sie also ein Paket an eine Packstation oder in die Filiale bestellen, ist es notwendig, dass Sie bei der Bestellung Ihre Postnummer im Adresszusatzfeld der Lieferadresse angeben.
Zudem erleichtert Ihre Postnummer bei allen anderen Sendungen, die Sie erhalten, egal ob an die Filiale oder Ihre Hausadresse, die Zuordnung zu Ihrem Kundenkonto. So erhalten Sie für Ihre zukünftigen Lieferungen eine Paketankündigung und die Sendungen werden automatisch in Ihrer Sendungsübersicht sowie in der Post & DHL App angezeigt."[ Szerkesztve ]
-
-
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #46157 üzenetére
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #46157 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
félisten
válasz frankdelgado #46156 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #46150 üzenetére
Így van, előre! Magyar embernek, magyar számrendszerben, magyar számokat!
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #46150 üzenetére
[link] Hát ja.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
l.skywalker
félisten
-
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #46123 üzenetére
Word.exe
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Madoc
veterán
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
-
addikt
Szerkeszteni már nem tudtam. Ez ugye azért speciális eset, mert még nincs olyan Series konzol, amire lejárt volna a garancia. Tehát használt terméknél is még 6+ hónap van vissza. Akkor is, ha megjelenés napján volt új.
2020. novemberi vásárlásnál 2 év + MS által ajándékozott +1 hónap van. Tehát normál esetben itt az EU -ban idén decemberben járnak le az első hivatalos gyártói garanciák.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz l.skywalker #46132 üzenetére
Netes rendeléses elállásnál korrigálódik a garancia, hiába üzemeli be a vevő. Vagy számla alapján korrigálja az MS, ahogy eddig is.
Amennyiben sérült dobozos termék, a garancia akkor is onnan indul, amiről a számla szól. A kereskedőnek nincs dolga vele.
Viszont az lehetséges, hogy olyan helyről származik az Xbox, ahol csak 1 év garanciát adnak. USA -ban most nem tudom hogy van Xbox -nál, de korábban 1 év volt. Illetve arra felé jellemző az 1 év más termékre is.
Valamint több ázsiai és afrikai országban is 1 évet adnak. Ez SX -nél biztosan így van. Ez esetben lehet például bolti garancia is, ami az eMAG -nál nem ritka.
Nem tudom pontosan a fenti eset hogy lehet, mert nincs annyira régiósítva az Xbox -nál, mint például egy telefonnál. Ott ugye van egy-két cég aki szürkeimportos készüléket ad el itthon. Ráadásul még az OS -t is cseréli EU -ra, vagy eleve egy custom jellegű ROM kerül rá.
TV -nél szintén előfordulhat, és ott az is lehet, hogy teljesen más OS van/volt rajta, mint ami az EU régióban. Kivéve, ha hardver eltérés is van, ami szintén nem ritka ilyen esetben.
Illetve megint más eset, ha a Microsoft megvonja egy termékre a garanciát, vagy harmadik fél nyúl bele. Ilyenkor szintén bolti garancia kerül a termékre.
Más esetet nem tudok elképzelni, mert a kereskedőtől független a garancia ideje. Ugyanis a Microsoft oldalán beregisztrált SN az irányadó és a kereskedőnek ezzel nincs igazán semmi dolga.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csuvicsuva
addikt
+ Mike
Nagyon jók.
Közben nyert a Kecskemét és a Szeged, kikapott a DVTK, a Vasas pedig feljutott úgy, hogy csak holnap játszik.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Jah azt láttam. Az mstore -ban egy áron van.
Xiaomi -nál régen is mindig körül kellett nézni, mert sokszor azonos vagy hasonló néven több verzió is van egy cuccból.
Most is van egy csomó minden tőlük. Telefon az nem, mert ahhoz már nincs idegrendszerem.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz icemad #46108 üzenetére
Ezek az elején vannak/voltak.
Most azt játsza, hogy fekete képernyő, és kilép. 2x játszotta el ma délután...Amúgy ezer féle karaktert lehet létrehozni...hogy aztán karácsonyfának öltöztethesd meg muszáj voltam újrakezdeni csajjal (ami nem szokásom), de egyszerűen nem bírtam elviselni a férfi V hangját..na, de nem adjuk fel
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz csuvicsuva #46115 üzenetére
Nem tudom. Nőbe soha nem vezettem áramot.
-
addikt
válasz csuvicsuva #46113 üzenetére
Ez is az, csak akkumulátoros. Nyilván nem olyan teljesítménnyel, mint ami nekem van az autóban, de legalább nem kell lemennem minden alkalommal a cuccokkal.
Mostanában elég sok Xiaomi kiegészítőt vettem, és nagy megelégedéssel használom. Régebben, amikor még kintről jöttek a cuccok szintén sok minden volt, csak kimaradt pár év...ami elég ahhoz, hogy néhány cuccban ne legyen minőségi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Xiaomi pumpát használ valaki régebb óta?
Hogy szuper újkorához képest?Babakocsihoz, és később bringához nézem. Az autóban van saját gyári.
[ Szerkesztve ]
-
válasz csuvicsuva #46109 üzenetére
Már vagy harmincszor olvastam el, de nem tudom dekódolni. Amatőr vagyok én ezekhez.
-
válasz mike1334 #46107 üzenetére
Érdekes, nálam ez még nem fordult elő sx-en. Nem tudom, hogy ez a történetben pontosan, hol van. Szerintem a robotos verekedős részén túl vagyok. Ott hagytam abba, hogy kint a sivatagban egy motelben aludtam egy nővel. De ez is jópár héttel ezelőtt volt, azóta nem játszottam vele. Beakadó, elérhetetlen loot volt már sokszor, és vezetés közben is volt elég sok hiba. Lehet, hogy kell még egy év a lengyeleknek.
-
mike1334
veterán
válasz icemad #46106 üzenetére
Series s. Az egyik bugnál nem támadt meg a robot az edzésen, a másiknál meg hiányzott a továbblépéshez szükséges párbeszéd opció. Teljes kilépés és újratöltés végül megoldotta. Az a tanulság, hogy gyakran kell menteni, és sok mentéssel kell rendelkezni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
addikt
válasz koncsik #46103 üzenetére
Mondjuk ha nincs rajta egy darab karc sem, akkor lehet rajta keresni pár ezrest...de a képből ítélve nem hiszem, hogy makulátlan lenne. Főleg ilyen igénytelen embernél.
Egyébként így is lehetne rajta kicsit szakítani, de valószínű tiszta karc a redva alatt. Ami eléggé csökkenti az értékét.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz homerhamm #46101 üzenetére
Lehet, hogy alatta hibátlan (én tetőcsomagtartó rudat hirdettem meg úgy, hogy ha lemosom róla a bogarakat 2000 Ft-tal drágábban lehet megvenni... elvitték bogarasan)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!