- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
icemad #55897 üzenetére
Pont nemrég beszéltem valakivel, hogy most akkor drágák-e a játékok, vagy sem? Én azt mondtam neki, hogy nemrég vettem egy játékot 12eFt-ért, ami azért több, mint egy bögre kávé ára. Viszont a játékban van játékidő-számláló, és miután végigvittem a sztorit (a multi nem érdekelt benne), megnéztem: 56 órát játszottam addig vele (több hónap alatt). Ez azt jelenti, hogy 214 Ft/óra volt annak a költsége, hogy kikapcsolódjak. Ez viszont nemhogy olcsóbb, mint a mozi, de a véletlenül említett kávénál is kevesebbe kerül!
Ezt csak azért írom le, mert a nem jó befektetés bizony gyakran bizonyul jónak, és most ez valahogy kikívánkozott belőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest