- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
vm93hun
aktív tag
Kezd most már a MS is genyózni a 360-as Store-ral. Már másodjára esek bele abba a hibába, hogy ha veszek egy olyan Xbox original játékot, amely egyébként kompatibilis mind a 360-nal, mind a SeriesX-szel akkor csak ahhoz a verzióhoz kapom meg a licenszet, amelyik eszközön vásároltam. Tehát, ha 360-on veszem meg, akkor nem tudom letölteni SeriesX-re és ugyanez igaz fordítva is.
Időközben kiderítettem, hogy azok a játékok tölthetőek le mindkét konzolra (mindhárom, ha a One-t is számításba vesszük), amelyeknek a 360-as Store ikonjukon szerepel a "+Xbox One" megjelölés. Idáig okés a dolog, csak ott a gond, hogy az Original Xbox címek kb felén nincs ott ez a megjelölés, holott egyébként meg kompatibilis lenne. (a kb nagy része a magyar Sore viszonylatában akkor került oda amikor BC-k lettek a One-nal. Előtte sosem voltak letölthetőek.)
Nice try![ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
x360elite
őstag
válasz diablo1984 #57096 üzenetére
Akkor örökre úgy marad. A one nem befolyásolja.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz diablo1984 #57094 üzenetére
Nincs mit.
Ez egészen addig így marad, amíg a profiloddal bejelentkezve egy másik 360-on meg nem csinálod a License Transfer-t.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz diablo1984 #57091 üzenetére
Igen, úgy is. Sőt, a profilodnak sem kell rajta lennie a gépen, ha megcsinálod a "License Transfer"-t. Ez utóbbit a Settings--->Account--->License Transfer menüben tudod megoldani.
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #57091 üzenetére
Csináltam egy vendég fiókot, ott is megy minden, de automatán be tud jelentkeztetni engem is. Hogy lehetne úgy beállítani, hogy csak jelszóval tudjon beléptetni?
-
Geresics
addikt
válasz diablo1984 #57089 üzenetére
Amíg a profilod rajta van, addig szerintem igen, más is tudja használni. (Nekem van Live profilom, az ott vett játékokat a gyerekek offline profiljai is tudják használni)
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
diablo1984
veterán
Sziasztok. Van az xbox 360asomon 28 játék digitális formában. Ha el akarom adni/ajándékozni/bármi a gépet, és kijelentkezek a profilomból, akkor is játszhatóak lesznek a játékok?
Most vettem egy one-t, ott beléptem a saját fiókommal, de ugyanúgy járszható a más profillal telepített játékok is.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz l.skywalker #57087 üzenetére
Köszi!
Dead Space-t gyorsan bezsákolom, mielőtt az is eltűnik a GTA-kkal együtt a süllyesztőbe.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox: Shocktober Sale
2021. November 5-ig
(valamiért a magyar store oldal nem listázza ezt a sale-t külön, ezért az US-t raktam be)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Október 26. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Október 19. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Levente1991
tag
Köszönöm szépen mindenkinek! Jó tudni ezeket, korábban volt nálam rövid ideig egy ilyen konzol, akkor Tv-re kötött jack hosszabbítóval megoldottam, most viszont ezt szerettem volna elkerülni, ezek szerint nem fog menni.
-
válasz Levente1991 #57075 üzenetére
Én úgy tudom, hogy még a series x-ben sincs Bluetooth.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vm93hun
aktív tag
-
Guitar14
senior tag
válasz Levente1991 #57075 üzenetére
Bluetooth-t a 360 nem támogatja.
Kontroller alján nincs jack bemenet de kapható átalakító de azzal is csak a voice chat-et hallod, a játékot nem.
És végül sajnos a konzol hátulján sincs jack, csak a slim és E modelleken optikai audió csatlakozó.
Végeredmény: csakis a TVre kötött füles az egyetlen megoldás
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy tervezek beszerezni egy ilyen gépet, de akkor egy dolgot nem vettem figyelembe, mégpedig azt, hogy ez a konzol támogatja már a Bluetooth-t, tehát tudok hozzá vezeték nélküli fülessel csatlakozni? Ha nem, akkor a hagyományos 3,5 mm-es jackes fülest a kontrollerbe lehet dugni, vagy mindenképpen hosszabbító kell, és a konzol hátuljába? Ezt azért már szeretném elkerülni.
Valamint a kontrollerbe szükséges elem meddig bírja körülbelül?
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Október 05. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Kontrollerhez elemtartó nincs valakinek elfekvőben?
3db kellene...Győr környékiek előnyben -
ρσгτσ
addikt
válasz ImpersonatoR #57070 üzenetére
Oksa. Nem olyan nagy cucc amúgy, pár óra alatt meg van a két konzol. + száradás. Csak otthon nem tudom csinálni, majd bent a cégnél.
Majd meglátom mikor tudok beleállni. Valamikor októberben.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz ImpersonatoR #57068 üzenetére
Szépen meg lehet azt is csiszolni, aztán fújni. Új burkolatot nem terveztem.
-
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Valaki rendelt már matricát a gépre? Mennyire nagy a minőségi szórás? Pl. mennyire passzol, mennyire tartós.
Azon gondolkozom, hogy vagy lematricázom, vagy felújítom a burkolatot. Igazából az utóbbi felé hajlok inkább. Főleg, hogy mostanában tervezem egy másik gépnél is (ami nem Xbox).
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Szeptember 28. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz Guitar14 #57062 üzenetére
Egyáltalán nem rossz egy új, bontatlan lemezért. Persze attól is függ, hogy mi az. Van ami drágábban megy használtan is, de szerintem a jobbakat már lerabolták.
Szerk.:
Tavasszal megyek arra feléd. Ha látsz valami érdekeset, akkor szólj és megveszem. Aztán jövőre viszem, vagy leküldöm postán.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz l.skywalker #57060 üzenetére
Azért nem semmi még mindig kapni újat, ilyenkor szeretek beszerezni egy-két bontatlan címet ami érdekel. Egyébként nem olyan vészes a 3 ezres ár így, hogy új. Használtpiacon 1500-ért van néhány de javarészt 2-3-4 ezrekért mennek. És egy-két keresett cím 5 felett is. (anno gamecube-hoz is meg most 3DS-ből vásároltam be így, hogy már csak a maradék készletet árulták ki)
Itt lent Mohácson a Tescoban volt nagyon sokáig Xbox 360 E kiadás kinect-tel, de csak egy darab. 1 éve tűnt el kb. de ott állt sok éven át. (ami nem is csoda, azt hiszem 80 ezer körüli ára volt) Még a guglin egy távoli képet is találtam amin látszódik, hogy ott árválkodott. [kép]
ρσгτσ: Erre még én is kíváncsi lennék. Max leboltoljuk.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ρσгτσ
addikt
válasz l.skywalker #57060 üzenetére
Volt valamilyen autós játék közöttük? Vagy valamilyen érdekesebb darab? Mert akkor lehet benézek.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Levente1991 #57026 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz l.skywalker #57058 üzenetére
Settings --> Account --> Download History
vagy
Xbox logó --> Account Managemant --> Download HistoryÉn csak ezeken a helyeken találtam meg. Most hogy írtad a Download History -t.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Xbox 360 -on nincs olyan menüpont, ahol látom a tulajdonomban lévő játékokat? Mint az újabb generációkon lévő rendszerszoftveren. Függetlenül attól, hogy fel van -e telepítve vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Be bizony. Az volt a vicces, hogy a Microsoft elég sokáig kitartott, és írta a panaszkodó embereknek, hogy nézzék meg a net kapcsolatot meg a beállítást.
Közel háromnegyed óra eltelt, mire kitette a hivatalos oldalra is. Ami a fenti képen van.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #57046 üzenetére
Hát ezekből a perzsia hercegéből úgy látom csak egyet kapunk sajnos.
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
Szeptember 21. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ρσгτσ
addikt
Úgy tudom FIFA 14-15 -ben volt Xbox -on magyar kommentár. Aztán ennyi, ugye? Vagy a '07 -ből volt Xbox Classic -ra is magyar? Esetleg más szezonban?
-
-
ρσгτσ
addikt
-
-
Guitar14
senior tag
Grat, örülök!
Carbonnál én már az utsó negyedben tartok az északi szigetnél.
Csomó multis acsi van egyébként sajnos ezen én nagyon meglepődtem.
Ki kéne próbálni mert egyedül nem találtam semmilyen meccset. (ami valójában nem csoda )
Kinect tartóból mindenképpen ilyet vegyél: [link] Nekem nagyon bejön. Kinectre rákattan alulról és a tv-t elég stabilan fogja. Nem billeg ide-oda.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ρσгτσ
addikt
Nah beléptem a klubba. Végre tudom tolni olyan remek játékokkal is, amivel elfelejtették a következő generációkat...pl. NFS Carbon.
[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
válasz l.skywalker #57027 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
ρσгτσ
addikt
válasz l.skywalker #57027 üzenetére
Be lehet mind a két részt. 1-2 ezer forinttól 7-8 ezerig is el szokott menni az ára. Valahol a két véglet között megy a legtöbbször.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Levente1991 #57024 üzenetére
Az utolsó új játék amit kiadtak rá 2018-ban a Just Dance 2019 volt. Már nem fog jönni rá új játék, de nosztalgia faktornak tökéletes. FIFA-ból a FIFA 19 volt az utolsó ami megjelent rá, előtte NBA2K18, PES2018, Madden NFL 17, NHL-t utoljára 2015-ben adtak ki rá (Legacy Edt) a Forza Horizon sorozatból pedig a 2. rész volt az utolsó ami megjelent rá, de ezt nem tudom be lehet-e még szerzeni normálisan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz Levente1991 #57024 üzenetére
Ezt írta ő is, hogy az újabbak már nem mennek...de ugye meddig terjed nálad az "újabb"?
FIFA 19 -ig, PES 18 -ig, Forza Horizon sorozat pedig azt hiszem a 2. részig fut Xbox 360 -on. Többiek megcáfolnak, ha az utóbbi nem így lenne.
Tehát FIFA 20-21-22, PES 19-20-21-22, Forza Horizon 3-4-5 már csak a következő generációkon megy. Illetve az utolsó részek a 3 említett sorozatból ősszel érkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
Igazából nem vagyok képben az új játékokkal, annyira nem is érdekel, a kérdésem az említett játékok legújabb részeire vonatkozott, hogy azok futnak-e még 360-on. Engem ezek korábbi részei is boldoggá tennének, lévén a laptopom már csak a 15-ös Fifát viszi, PES-nél még korábbiakat, Forza felejtős.
Ezek mellett én inkább nosztalgiázni szeretek. (2000-es évek)
Ilyen szándékok mellett sem éri már meg 360-at venni?
Potto: köszönöm neked is az infót!
-
Zeki
nagyúr
válasz Levente1991 #57021 üzenetére
Ha új játékok kellenek, akkor One S gépet vegyél.
Igaz már drágább használtan, mint anno újonnan volt.360-on inkább a régi lemezes játékok vadászhatóak. FH1, FH2, Fifa 14 aminek volt magyar kommentátoros változata, stb...
-
ρσгτσ
addikt
válasz Levente1991 #57021 üzenetére
Újakat már nem adnak ki. Sőt, némelyik újabb játék már One generáción sem megy túl simán...
Csak azért nem engedi el sok fejlesztő az One gépeket, mert a jelenlegi generáció eladásait elsősorban a kínálat határozza meg, és nem a kereslet.[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Tervezek újra beszerezni egy ilyen gépet, korábban kipróbálási jelleggel két hétig már volt ilyenem, de akkor továbbadtam. Direkt nem szeretnék újabb generációst venni, mert drágának találom őket, 360-hoz meg elfogadható áron jutnék hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy ezekhez a gépekhez adnak-e még ki újabb játékokat? 30 éves vagyok, már nem egy nagy gamer, de egy FIFA, NHL, NBA, PES vagy Forza Horizon-sorozat még leültetne játszani esténként, ezeknek a címeknek az újabb részeit szívesen kipróbálnám.
Köszönöm előre is!
-
ρσгτσ
addikt
válasz Guitar14 #57019 üzenetére
Én nem sajnálom, hogy vannak tévedések egy-egy hozzászólásban. Mert így olyanra is választ kapok, amit egyébként meg sem kérdeztem volna.
Semennyire sem vagyok képben a 360 -nal, csak amiket a neten találok. Ott meg egy csomó hülyeség terjed.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz foxesh #57018 üzenetére
Ezek a hírek valahogy elkerültek engem (ezért írtam, hogy "én" nem láttam és nem hallottam ) és aláírom hogy nem vagyok mestere a 360-nak én a legjobb tudásom szerint írtam le tapasztalataimat és ismereteimet és egy leendő tulaj szerintem ezekből le tudja venni a lényeget, hogy a Slim vagy az E modellt keresse inkább - amik írásod szerint szint úgy hajlamosak a legrosszabbra de gondolom ezeket nem azért írtad, hogy ezeket is kerülje csak ezek sem problémamentesek. Mondjuk én betartanám x360elite által írt pasztázás/takarítás/szellőző helyen való használatot. Ezekkel azért szerintem elkerülhető a CPU/GPU meghibásodás.
(annyira kiszámíthatatlan ez az RROD még akkor is ha a tulaj nem takaríttatja meg nem pasztázza újra, ami szerintem a 360 tulajok 70%-ára legalább igaz, unokatesóm FAT Xbox 360 Elitje (Jasper) amit még 1 évesen vett meg az első tulajától valamikor 2010 körül azóta is üzemel és egyszer volt csak takarításon - javításon viszont soha. Lemezolvasási gondjai viszont vannak.)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
foxesh
csendes tag
válasz Guitar14 #57008 üzenetére
"Slim E szintén 2 alaplappal készült az egyik ugyanaz mint a Slim-ben a másik pedig csak ebben található "winchester" az utolsó alaplap amiből én nem láttam és nem is hallottam olyat, hogy RROD-s lett volna."
Akkor nagyon nem vagy képben, mert már egy pár éve egyre több Winchester (sőt még Corona) alaplapos Xbox adja meg magát az XCGPU miatt.
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #57014 üzenetére
Igen, elég ritka. Ráadásul esélyes, hogy egyből herélik is, utána meg mindegy.
#ρσгτσ:
Elég, ha veszel egy olyan lemezt, ami biztosan lock-os és azzal mész vásárolni.Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57013 üzenetére
Köszi a linket. Ez frankó oldal nem csak ennél a konzolnál. A nálam lévő játékoknál, lemezeknél mondjuk kérdőjeles, tehát nem tesztelt. ...de majd így nézek körül.
MasterMark:
Sokan (főleg kereskedők) úgy tapasztaltam, hogy az utóbbi időben németektől hoznak be Xbox 360 konzolokat (IS). Tucat számra. Szóval talán így kevésbé van esély NTSC verzióra.Legalábbis akikkel én beszélgettem. Játékból is sok a német nyelvű. Ami engem nem zavar. Fórumtárstól is vettem már.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #57011 üzenetére
A régió ellenőrzésére sajnos nincs opció. Annyit tudok javasolni mindenkinek, hogy ha 360-at vásárol vigyen magával egy olyan PAL régiós lemezt, ami régió lock-os, és ha az adott gép viszi, akkor rendben.
Azt, hogy mely lemezek régió függetlenek, illetve függők, EZEN a link-en tudjátok ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57010 üzenetére
Na, akkor már kezdenek a helyükre kerülni a dolgok a fejemben.
Van egy TV -m, amin minden csatlakozó IS van. Szóval ez a része nem probléma. Annyira nem fontos a legnagyobb tárhely sem, csak legyen némi mozgásterem. Így gondoltam a legkisebbet kizárnám.
Jah köszi. Azt a hozzászólásod már múltkor olvastam. Illetve mentettem is magamnak.
MasterMark:
Igen, ezt a kérdést utólag beszerkesztettem az előző hozzászólásomba.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Csak a tisztánlátás kedvéért... "Slim E" konzol nem létezik!!! Van "FAT", "Slim" és "E" konzol és ennyi. A többi fantázianév szimplán a felhasználók tudatlanságából ered.
Azért a kérdésre is válaszolok.
#ρσгτσ:
E-t, vagy Slim-et nyugodtan vehetsz. Bármelyik tökéletesen megfelelő, sőt, 2009-es FAT gép is hibátlan választás. A Slim gépeken több az USB csatlakozó, illetve HD/AV kábellel is használhatod. Az E pedig a legújabb kiadás. Arra figyelj, hogy a maximális belső HDD méret az 500GB, ha ennél nagyobbal hirdeti valaki, akkor az biztosan tört konzol. Persze az 500-as méret sem zárja ki ezt, a legcélszerűbb vásárlás előtt rákérdezni az eladónál.Illetve pár bejegyzéssel feljebb leírtam, hogyan lehet megkülönböztetni a gyári és a herélt konzolt. Ha van lehetőséged, olvass vissza.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, hogy sokan hívják az Elite gépeket is E -nek. Hiába vágom a típusokat, egyszerűen nem győzök eleget kérdezni.
Nem l.skywalker -re gondolok, mert ő biztos vágja a dolgokat. Csak már bennem van ez, hogy egyből visszakérdezek...
Ráadásul annyi fajta van, hogy a legtöbb eladó azt sem tudja mit árul. Na meg a legjobb (amiről múltkor beszéltünk), hogy sokan nevetséges áron (jó drágán) akarják eladni.
Xbox 360 -at annyira nem ismerem. Van ahol (máshol) több fajta komponensből lettek szerelve a különböző verziók lemezmeghajtó részei...és bizony vannak is olyan típusok, aminél gyakoribbak az ehhez kapcsolódó meghibásodások. Ezzel meg nem akarok szívni.
Egyébként külsőre nekem tök mindegy, melyik dizájnról/"méretről" van szó. Jó persze, egy Halo verzióra rá tudnék cuppanni , de ez annyira nem lényeges.
Szerk.:
Amúgy nem értem, hogy miért nincs típus megjelölés a külsején. Vagy van ilyen? Ahol látszik melyik verzió. Esetleg az is, hogy PAL/NTSC.Bár erről már MasterMark -kal beszéltünk az OFF -ban.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Az E a Slim E a képeken látható jobb oldali [link]
Balról jobbra: Fat - Slim - Slim E
Fatból volt több variáns a full fehér az Arcade - az ezüst lemeztálcás HDD-s fehér az simán 360 vagy "Pro" - ezüst lemeztálcás HDD-s fekete az pedig az Elite (talán ezzel keverted)
5 alaplap létezik Ezek hajlamosak RROD hibára, Jasper alaplaposak kissebb valószínűséggel (lsd: [link] ) Így ha FAT modellt akarsz az utóbbit ajánlom.
Illetve itt jellemzőbb a lemeztálca beragadása de ez is szerintem a kor miatt ahogy elöregszik a gumiszíj.Slim ből kettő van a fényes korai kiadés és a későbbi matt. Két alaplap változattal több féle revízióval készítették de nem egetrengető különbséggel. FAT-hez képest a fő változtatás, hogy elkerülje az RROD az a kissebb energiafelhasználás (így kevesebb hő) és a teljesen átalakított hűtés, ez is képes beleesni az RROD-ba de elég kicsi az esélye (ahogy x360elite írta nekem, itt csak az hibásodik meg amelyiket huzamosan nem jól szellőző helyen nyüstölték vagy nem pasztázták újra indőnként)
Slim E szintén 2 alaplappal készült az egyik ugyanaz mint a Slim-ben a másik pedig csak ebben található "winchester" az utolsó alaplap amiből én nem láttam és nem is hallottam olyat, hogy RROD-s lett volna.
Olvasóhiba ugyanúgy jellemző mint bármi más konzolra, DVD-re. Sok benyelt portól lehetnek problémák meg meghibásodhatnak olvasófejek, mechanikák de ez bármelyilyen optikai meghajtónál lehet.
HDD még egy fontos szempont, hogy a FAT HDD csak FAT -ba tehető be a Slim HDD viszont a Slim és a Slim E gépekben is használhatóak.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz l.skywalker #57006 üzenetére
Az a fat E?
Volt egyébként olyan verzió 360 -ból, ami betegeskedő volt? Pl. lemezmeghajtó része. Tálca vagy különböző olvasási, elektronikai problémák, foglalatok...egyebek.
Vagy ezek a gondok annyira nem jellemzők a 360 -ra, így mindegyiket nyugodt szívvel lehet választani? Persze körültekintően, mert van sok hulladék is a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem 2016 óta egy Xbox 360 E van. Akkor még boltban vettem és azóta is gond nélkül működik. A többit nem ismerem, de ez tökéletesen működik nálunk azóta is.
-
ρσгτσ
addikt
Sziasztok,
Így jópár év tapasztalatából merítve melyik Xbox 360 típust ajánlanátok? Pucolás, pasztázás nem szempont. Az úgyis lesz.
Gondolok itt például eltérő lézeregységre, lemezmeghajtó elektronikára, hűtésre, ventilátorra...stb.
Elsősorban fizikai lejátszás fontos. Tehát lemezeznék, de nem szeretném a legkisebb tárhelyes verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz diablo1984 #57002 üzenetére
3 hónap 300Ft - nekem pont októberben jár le
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
diablo1984
veterán
Mostanság szokott még lenni havi párszáz forintos gold tagság? Vagy az s szériával kifuttatták azt is?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2021/ Szeptember
(a store linkért kattints a képre)szeptember 1-től szeptember 15-ig:
szeptember 1-től szeptember 30-ig:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest