- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Azért van turbina hangja, mert hiába fújja a venti a bordát mint az állat, a borda nem veszi át a hőt a procitól és a gputól, mivel már kiszáradt a paszta ami már inkább szigetel mint az eredeti szerepét betölti és hővezető réteg lenne.
Ettől a gép azt hiszi, hogy nincs elég hűtése, és maximális fordulatra kapcsolja a ventiket.
A hiba oka nem a venti, hanem az, hogy nem bírja hűteni azt amit kéne.
Újra kell pasztázni, aztán el lehet dönteni, hogy rossz-e a venti. Lassabb fordulatra fog állni, és akkor már hallani fogod, ha csapágyas esetleg. Ha ez van, akkor én sem raknék bele használt másikat, mert ugyanolyan lesz.
Mehet bele egy jó Noctua venti, ami méretben passzol.De előszőr mindenképp kezd az újrapasztázással, minőségi pasztával, jól megcsinálva, mert ez az eredendő probléma.
A ventik maxon forgása (és emiatti nagy hang) csak tünet, nem pedig a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest