Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!

Vettem a fiamnak egy használt Slime E-t egy 500-as HDD-vel "mókolatlanul"...
    Nem is áll szándékomban mókolni...
    Viszont egyelőre tök hülye vagyok az X360 világhoz, a fiam meg alig 6 éves...
    Kicsit becoptam, mert az integrált intel HD3000-es notebookomon játszott eddig a BEN10-el (egy vezetékes X360kontrollerrel ami még nekem maradt a pc-s játékos múltamból)
    Nem gondoltam hogy ugyanez a játék csak XBOX ONE-ra elérhető, amikor a HD3000-en (igaz LOW grafinkán de) játszható...

Szóval most keresek hasonló játékokat...Segítsetek legyetek kedvesek, melyek azok a játékok, amik hasonlóak ehhez?(Rayman legends-et vettem meg neki, de úgy tűnik nekem, az még kicsit "összetetteb" neki, kevésbé látja át, és tudja irányítani, játszik vele, de mivel nem "kockának" lett nevelve 0km korától, igy még csak most ismerkedik a játékok világával,és az irányításokkal)
    MInél kevesebb és a legegyszerűbb menürendszer játék közben, mivel még nem tud olvasni a pöcsös..
    (ezért pld baromi jó a BEN10 hiszen szörnyet két gombnyomással tud váltani, szornyet "tuningolni" ugyancsak két gombnyomásal tud, és vizuálisan látja, 1-2vagy 3 csillagos a szörnye!

Liveon már nem találom az "egyéb" 360 ra írt BEN10 játékokat (Omniverse,Omniverse2, stb)
    Létezik hogy vannak játékok, amiket csak lemezen kapok meg?
    És akkor ezeket nem is tudom sehogy legálisan HDD-ről futtatni, ha nem "mókolt" a gépem?

Van esetleg másik legális piactér is,ahonnan lehet vásárolni és letölteni online, vagy csak a LIVE-ról?

Köszönettel minden válaszért...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák