- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
akey
tag
Sziasztok,
Nagyjából új X360 tulaj vagyok és egy Rise of the Tomb Raideren és egy Alan Wake-n vagyok túl. Mindkettő 10/10 volt számomra. Ezek után próbáltam ki a Gears of War 1. részét, mert sokak szerint mérföldkő a játék.
Nos szerintem ennél rosszabbul nem öregedhetett volna. Storyline nagyjából 0, karakterek erőltetetten viccesek és érdektelenek, folyamatos framerate problémák, Kilzone-nál is unalmasabb pályadesign jellemzi, amik mellett a játékmenet megmenthetné, de az a leggyalázatosabb. Checkpoint rendszer egy lom, a mozgás kiszámíthatatlan, fedezékbe csak akkor vonul, ha úgy akarja, az AI meg segghülye. Szóval alaposan megkopott a játék fénye 2006 óta.Ennek fényében érdemes nekifutnom a Gears of War 2. részének?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged