- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz r.levente75 #47798 üzenetére
Ok, köszi.
-
-szabi-
addikt
válasz r.levente75 #47796 üzenetére
Segíts az aukciós oldal linkjével kérlek.
-
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47794 üzenetére
Jobb is, ha nem.
A lényeg nem ragadt csak meg.
Ami nem más: mint, hogy Te már a kérdésed előtt eldöntötted, hogy semmilyen megoldást nem fogadsz el, ami eltér az általad kigondolttól.
És még Én hülyéztelek le Téged? Ez a nem semmi hozzá állás.
Gratulálok.
Szia.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47792 üzenetére
Ellentétben az unokaöcséddel, Én nem vagyok a TESÓD gyereke. Szerintem alap, hogy nem adom ki az acc-om adatait idegennek. Az viszont némi problémára mutat, ha a tesód gyerekéét sem kérheted el azért, hogy megajándékozd. Ha nem érzékeled a különbséget a két eset között, akkor a hibát magadban kell keresned.
Szerintem nagyon is higgadtan kezeltem a dolgot annak ellenére, hogy információ morzsákból és utólag megtudott plusz adatokból kellett kihámozni, hogy mit is szeretnél. Ez továbbra sem fog változni.
Tartom, amit mondtam: "nem akarásnak nyögés a vége"...
Abszolút a Te dolgod, ha nem akarod elfogadni a járható utat. De ekkora marhaságot mondani, hogy egy idegen account-jának elkérése egyenértékű a tesóm gyereke account-jának elkérésével... Hát ehhez már tényleg éjsötét szürkeállomány szükséges.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
-szabi-
addikt
válasz masterful87 #47789 üzenetére
Hanem találok megoldást ajándék játékra talán még ez egy járható út.
Ez online is kapható, úgy értem megveszem és megküldik a kódot e-mailben, vagy ez is fizikálisan postázással történik? -
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47788 üzenetére
Ez a gond???
Jó ég. Ember !!! 21. század. Mobil, viber, sms, e-mail, faxbúk... Válassz egyet és kérd el a belépési adatait.
Ezután már csak be kell lépned és megvenni a cuccot, amit szeretnél.Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mi lesz a gondod, mert kizártnak tartom, hogy a sok üzenetváltás alatt nem jutott eszedbe.
Ha így sem jó, akkor az örök igazság marad: "nem akarásnak nyögés a vége"
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47783 üzenetére
Olvass vissza picit. Vehetsz neki bármit a Te bankkártyáddal az Ő acc-án keresztül. Ezután fogod magad és eltávolítod a kártyád adatait az Ő fizetési lehetőségei közül. Ez a megoldás. Így meg tudod neki venni. Nincs benne kockázat. Már csak azt nem értem, hogy mi a bajod a megoldással.?
-
-szabi-
addikt
válasz x360elite #47782 üzenetére
Tesóm gyerekéről van szó, nem egy helyen lakunk, így ez nem jó.
Ajándék játékra van találat, de megoldás nincs.
Nem javasoltam xbox vételét neki, de végül megkapta.
Most van hozzá egy játéka és ennyi.
Gondoltam meglepem, de ezek szerint nem lehet.
Steam-en ajándék vásárlása, elküldtem az acc-jára és kész.
Ítt meg órák óta nem találok megoldást erre. -
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47781 üzenetére
Az út járható.
Beregisztrálod a kártyát, megveszed ami kell és eltávolítod a kártyát.
Ennyi.
De ha ugyanazt a boxot használjátok, akkor meg az egész kártya váltogatás felesleges, mert Te megveszed és azt a játékot azon a boxon bármely acc-al lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47778 üzenetére
Az adott acc-hoz tudsz vásárolni, amivel be vagy lépve. Ha ajándékba akarsz venni valamit, akkor a megajándékozni kívánt acc-hoz rendeld a kártyát, amivel vásárolnál.
Paypal-ról nem tudok nyilatkozni, soha nem használtam.
-
r.levente75
addikt
Gondoltam játszok így fél év után egyet a forza motorsport 4-el, az eddigi összes mentéseim, autóim eltűntek. Olyan mintha most raknám be előszőr a lemezt, minden az elejéről megy.
-
x360elite
őstag
válasz -szabi- #47776 üzenetére
Hát sajna ez van.
Mondjuk nekem még soha nem volt olyan gondom, hogy a magyar acc.-al a magyar store-bol nem tudtam vásárolni. (leszámítva a 200ft-os gold-ot). De végül az is megoldódott.
-
-szabi-
addikt
válasz x360elite #47773 üzenetére
Hi
Igen az első kérdésemre később én is rájöttem.
Anno kellett egy angol acc.
Viszont van egy magyar is arra kaptam a fentebbi képet.
Így ezt most picit meguntam.Azt ugyan picit szánalmasnak tartom, hogy ebay-ről, vagy akár innen a bazárból hamarabb jutok játékhoz mint ha a gyártó boltját kívánom használni.
üdv
-
x360elite
őstag
-
parandroid
félisten
válasz -szabi- #47769 üzenetére
Mert angol az accod. A 360-as játékoknál sajnos számít, hogy milyen lokalizáción vagy, nem lehet másik store-ból vásárolni, mint ahol élsz (elvileg). Ha meg migrálod az accot, és nem a választott régiód szerinti az ip-d, akkor meg az ingyenes gold játékokat nem fogod elérni - és a többi részre sem lesz garancia, hogy rendesen fog menni. Így vettem én is egy rakás 990 Ft-os játékot 10 EUR-ért, sajnos nincs más lehetőség. Igazából csak a Secret of Monkey Islandnál fájlaltam a dolgot, ami pár hónappal később ingyenes gold játék lett...
Ami a képet illet, és a hibaüzenetet: bizonyos játékok bizonyos régióban nem elérhetők.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-szabi-
addikt
Ez teljesen normális?
üdv
-
Janusz001
őstag
válasz r.levente75 #47768 üzenetére
Rayman megvan, de az jóval nehezebb, ez a smurf elég könnyűcske, asszonynak kellene
-
-szabi-
addikt
Még egy kérdés marketplace-en 1990Ft-os játék fizetéskor miért lesz £11.99?
üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Kis segítség kellene.
Van rá mód mint steam-en a megvásárolt játékot ajándékba szánom nem magamnak és elküldeni?üdv
-
Janusz001
őstag
Valaki tudna ajánlani ehhez hasonló játékot?
[link] -
őstag
válasz MrPeekaboo #47762 üzenetére
Kösz, buék.
-
Tigi
őstag
B.U.É.K. mindenkinek.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
nincsnév007
őstag
b.u.é.k
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: World of Van Helsing: Deathtrap (XO), The Cave (X360)
-
x360elite
őstag
B.U.É.K. !!!
-
Zeki
nagyúr
válasz r.levente75 #47759 üzenetére
-
r.levente75
addikt
Boldog Új Évet mindenkinek.
-
x360elite
őstag
-
Zsozy01
újonc
válasz x360elite #47756 üzenetére
Próbáltam vásárolni de hibát írt ki amikor megnyomtam a vásárlás gombot. Majd másnap a hitelkártya beállításnál nézelődtem erre megint levont 230Ft-ot. Végül inkább töröltem a a kártyám a rendszerükből. Visszautalás még nem történt. Dec. 28.-án este és másnap délben próbálkoztam.
-
x360elite
őstag
válasz Zsozy01 #47755 üzenetére
Csak úgy levonta a pénzt, vagy próbáltál vásárolni?
Ha csak úgy leszedett 230 pénzt a kártyádról, akkor valószínű a hitelképességet ellenőrizte a rendszer és majd vissza fogod kapni. (ez a kártyád hozzáadásánál történik.)
Ha vásároltál valamit és nem kaptad meg, de az összeget ráterhelték a kártyádra, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot és a beazonosításod után vissza kapod a pénzed.
-
Zsozy01
újonc
válasz masterful87 #47698 üzenetére
Én néhány napja próbáltam vásárolni 200Ft-os áron Gold-ot a neten, de csak annyit értem el, hogy 2 x 230Ft (200Ft helyett) leszedett a számlámról a Microsoft és nem kaptam érte semmit.
-
hiuuz
csendes tag
válasz r.levente75 #47752 üzenetére
Bocs! Nem volt egyértelmű!
Én a konzol menüjében kerestem, ott ezt nem találtam -
hiuuz
csendes tag
válasz r.levente75 #47749 üzenetére
Köszi a gyors választ! Az a baj hogy a keresésnél csak az all media jelenik meg. Ha a keresőmezőbe kattintok üresen nem történik semmi...
??? -
hiuuz
csendes tag
Sziasztok!
Lehet valahogy böngészni az xbox játékok fül alatt a játékok között? Csak keresni tudok, vagy az arcade játékok között de csak kezdőbetűk szerint listáz. Úgy emlékszem valahogy lehetett rendesen kategóriák szerint böngészni de most nem tudom hogyan.
-
neo-geo
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Én végigküzdöttem magam az ügyfélszolgálaton és a végén kaptam egy havi Gold kódot. Már kettő van, mert még a BF idején is kaptam és még nem használtam fel.
Valszeg emiatt én már nem is találom a menüben a Black Friday keretében megvehető 200-ast és a főmenüben sem adja ki
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
neo-geo
senior tag
válasz szupermacs #47741 üzenetére
Köszönöm, és az nem fog bezavarni, hogy USA accuntom van és a HU áruházból veszem a játékot?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
Köszi, de Én arra lettem volna kíváncsi, hogy ezt a gépen hol tudom kiválasztani?
A másik kérdés, hogy nem sikerült csak USA áruházat beállítani, akkor nekem nem sikerült csak mert itt olvasom, hogy van. Azt hol lehet beállítani?
PC megtaláltam a mostani Gold játékot, ha beszerzem akkor azt a boxon holt tudom letölteni?szabonagyur: Nem kellett kártyát regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz masterful87 #47727 üzenetére
Ultimate Allaince 1-2 és Diablo 3 már várós! Köszi a linket, nagyon várom. Ez egy sokkal jobb lista, mint az előző.
Egyébként mennyire van értelme D3-nak konzolon, ha PC-n is megvan? Karaktereket gondolom nem vihetem át a Boxra, de azért az achievementek vagy legalább az accountom meglesznek rajta? -
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem. Akciós a Dragon Age Origins, de ha a linkre kattintok : Link akkor behozza a játék oldalát, de nem lehet megvenni.
Magyar Store-ban nincs ez fent? -
neo-geo
senior tag
válasz szabonagyur #47733 üzenetére
Köszi az infót. Ezt kóddal adták a goldot, tehát nem tud hova számlázni, és nekem is úgy fog lejárni, hogy benne van még a február is. Akkor a következő kérdés az lenne, hogy mondjuk az aktuális goldhoz tartozó játékokat hol tudom letölteni?
-
szabonagyur
félisten
válasz neo-geo #47731 üzenetére
Hello
Az ajándék goldhoz is van a játék abban a hónapban amikor aktiválod. Anno nekem asszem sikerült ilyen hónap végén aktiválni és belefért a november és december is. Maga az ingyen cucc semmivel sem másabb, mint a fizetős, mivel ha nem mondod le 1 hónap után ez is számlázni fog.
-
FerNandor
őstag
válasz MasterMark #47730 üzenetére
Köszi. Közben kutakodtam és azt irja a microsoft honlapja, hogy felcserélhető a két táp 120/135W-osak, viszont piros tápvisszajelzőnél aljzatcsere javasolt, ha az sem, akkor viszont cserés a táp. Rendes volt a fickó, holnap visszaviszem.
Hát nem pont 10 perc, lehet, hogy 20, de játék alatt jön a piros led és lekapcsol.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Lett véve karácsonyra egy új 500GB-os gép, 1 hónap gold előfizetéssel, meg két letölthető játékkal. A kérdés, hogy az egy hónapos goldhoz jár a a havi két játék amit le lehet tölteni, vagy az csak a hosszabb gold előfizetéshez járnak?
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Tavasszal zárlatos lett az konzolom tápja. Gondoltam egy nagyot és vettem egyet, kipróbáltam, működött vele, pedig a gépet már tavasz ota nem használtam, "eltemettem", mivel azt mondta a műszakis, hogy így használhatatlan. Műkodik is, viszont kb 10 perc után kikapcsol a konzol, a táp visszajelző világítása pirosan világít.Annyi van, hogy az új táp az 135 helyett6 120wattos és 10.83A helyett 9.6Amperes, mindkettőre Xbox 360S van irva. Más a modellszám is. De a boltos azt mondta, hogy jónak kell lennie.
Kérdésem, hogy szerintetek a táp lehet a baj?
A piros ledre azt írja, hogy fault alarm.
Amúgy leázott a panellakás, azért lett zárlatos vagy mi.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
lorcsi
veterán
válasz masterful87 #47727 üzenetére
nem sok kinectes játékot tettek bele
eladó: vadi új soundcore motion+
-
masterful87
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
Na fain megint ez a 200 forintos gold. Ebből a 200 forintból már a második hónap goldot tolom.
Ne felejtsétek az automatikus gold megújítást kikapcsolni a webes profilnál, egyébként február 1-én vonja a hosszabbításért a 2500-at.
-
-
őstag
Nekem is megvolt a 200Ft-s GOLD!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
-
masterful87
senior tag
-
b4sxe
aktív tag
válasz szupermacs #47657 üzenetére
Koszi szepen ma voltam a csavonal akit ajanlottal, korrekt normalis arak vannak, viszonylag sok jatek, elottem kiprobalta a jatekot, tuti megyek majd meg oda!
YUMYUM
-
vadmajomka
tag
Most úgy néz ki, hogy tényleg boxon is felajánlja a 200 Ft-os goldot. Csak eddig még nem sikerült kifizetni
A csatlakozásra kattintva csak egy fekete téglalap jön fel és hiába várom, hogy történjen valami sajnos nem lép tovább. Na de már ez is valami, holnapra hátha teljesen megjavul a dolog. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #47715 üzenetére
Egyre kevesebb játék jön ki már rá, a nagy AAA címek közül szerintem mostanában nem is jött érdemleges játék X360-ra.
Live-Die-Respawn
-
r.levente75
addikt
-
NyMRooD
őstag
válasz szabonagyur #47707 üzenetére
Ja sokkal jobb homokba dugni a fejed Egyébként ha elolvasod azt írtam, hogy az lehetne, tényleg hatalmas baromság a részemről, hogy elvárom, hogy ha valamire azt írják, hogy x pénz akkor annyiba is kerüljön, vagy ha valamire azt írják, hogy eladó akkor meg is lehessen venni (nem csak a 200 ft-os goldal van így hanem 6 és 12 hónapossal is és nem csak 360-as boxokon hanem one-on is). De nem érdekel mert az az 1 hónap ide vagy oda nem számít, veszek egy éves goldot csak így nem tőlük hanem szürke boltból. Viszont az egy picit felhúzott, hogy így a felhős mentéseimet sem tudtam elérni
u.i. Egyébként sry a letámadásért, de úgy éreztem, hogy te is letámadtál, ez a microsoft féle kicsinyesség vagy nemtörődömség egy picit felhúzott.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Suineg
senior tag
válasz MasterMark #47712 üzenetére
De te is látod, hogy engedte boxon megvenni ( felső kép). Én már nem is rugózom...
-
szabonagyur
félisten
válasz Vadernagyúr #47709 üzenetére
Xbox-n azért nem kéri külön mivel ott be van állítva már, de ott is mutatja az adatokat.
-
Vadernagyúr
senior tag
Mit lehet azzal kezdeni,ha gépen,neten akarok bezsákolni egy ingyenes játékot,de ahhoz is kér kártya adatokat? Xbox-on nem szokott ilyet csinálni,csak most nem tudok konzolon bejelentkezni és nem tudom meddig lesz akcióban a játék..
PSN: joskovagyok199
-
Suineg
senior tag
Sziasztok.
Nem akarok senkit elkeseríteni de ma reggel sikerült konzolon megvennem a 200 forintos havi gold-ot.
Következőképpen: van egy live fiókom a lányomnak csináltam az én fiókom alá.
Vele belépve a főmenüben volt valami 'black friday' kép amire kattintva asszem az elmúlt black friday akciós játékok jöttek fel. Szerintem már nem akciósan. Itt bal felső sarokban volt egy gold vásárlási lehetőség, arra kattintva feldobta a 200 forintos gold-ot.
Először nem engedett vásárolni de aztán állítottam valamit a purchase menüben (valszeg épp tiltva volt a vásárlási lehetőség a lányomnak).
De a végén sikerült megvenni.
Azt hozzátenném, hogy az ő accountjával még ez volt az első ilyen vásárlás.
Javaslom próbáljátok ki hasonlóképpen, egy új accounttal. Mellékelek pár képet is...az alsó az első fotó...[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Még árulják hivatalosan, tehát bevételük van, szóval a támogatás szvsz kötelező a részükről (persze ésszerű keretek között, új játékokat már nem nagyon várok). Ez a goldos hiba meg már szerintem fogyvédes történet is lehetne 200 Ft írják és nem lehet megvenni (és a drágábbakat sem) ráadásul one-al sem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #47703 üzenetére
Több mint 11 éves az Xbox 360, kész csoda hogy egyáltalán eddig foglalkoztak a géppel, és nem vágták el az egészet mint Xbox Classic esetében.
(#47706) NyMRooD
"Még árulják hivatalosan, tehát bevételük van, szóval a támogatás szvsz kötelező a részükről"
Nem kötelező. Bármikor lelőhetik a Live támogatást, és egy szavunk nem lehetne hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
x360elite
őstag
válasz r.levente75 #47703 üzenetére
Amint a pénzcsap már nem folyik teljes erővel, úgy elfelejtik a 360-asokat, mint ha nem is lettek volna. De valahol ez természetes. Bár szomorú.
-
r.levente75
addikt
Csak nem szarják le a 360- as tulajokat, hiszen ők építették fel ezt az xbox rendszert. Ha ők nem lettek volna, vagy most nem lennének, akkor sehol se lenne az xbox. Remélem ezt ők sem felejtik el soha!
-
x360elite
őstag
Hát Én ennyit biztosan nem szarakodnék, hogy legyen egy 1 hónapos gold-om. Amúgy nagy respect neked, hogy végig csináltad.
Az pedig tény, hogy a One megjelenése óta szarnak a 360-nal kapcsolatban mindenre. Sajnos ez ellen nincs mit tenni. Ha pl.: Én ha új autót veszek majd az tuti elektromos kocsi lesz és azután pont le fogom szarni a benzin és a gázolaj árát. Mindig az új dolog a menő. Ez van.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok nem tudtok valahol forza horizon 2-t jó áron?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- ps5 slim digital 1tb eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest