Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
dilipok #23843 üzenetére
"nem, nem letelemem, csak nem szeretem, mikor valaki hulyesegekkel vagy feligazsagokkal szorja tele a topikot, mert utana meg jonnek az azzal kapcsolatos kerdesek, es akkor kell leirni egyesevel, hogy az hulyeseg es nem teljesen ugy van."
Pontosan, erre vannak a segítőkész emberek, akik válaszolnak helyetted. Nem kell feleslegesen megerőltetned magadat.
Egyébként olvasd vissza a HSZeimet, tényleg rengeteg alapvető kérdést kérdeztem..."(nem mellesleg tudsz gumit cserelni a forzaban is...)"
Szeretném tudni, hogyan tudsz te cserélni. Remélem nem az autó fejlesztésénél lévő beállításokra gondolsz."Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" kontra es leirtam, hogy nem teljesen ugy van, ahogy te azt elkepzelted, meg teljesen felesleges szemelyeskedni, ugysem veszem fel. valamint boven benne van a pakliban, hogy nincs igazam, de akkor azt szeretnem, ha le is irna, nem csak szemelyeskedne.
Te személyeskedsz, de más nem teheti meg veled szemben? Elnézést kérek, kérem...amugy, hogy temanal maradjunk, ird mar le pls, hogy mi az amit a gt-ben be tudsz allitani az auton, de a forzaban nem? Csak mert annyira elvarazsolt a beallitasok tomkelege es en nem tudom mi a kulonbseg. Szerintem kb 99%-ban ugyanazt lehet beallitani mindkettoben, de cafolj ram, hatha valami elkerulte az evek folyaman a figyelmemet.
Ezek szerint neked mindkét játék megvan, kérlek ne pazarold tovább az időnket, és csinálj egy screenshot-ot mindkét játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Synology NAS
- Fűnyíró topik
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Super Nintendo All Stars + Super Mario World konzol (SNES) 1Chip 02 super nintendo
- Nintendo Switch Lite Gray 32GB. +128GB. SAMSUNG PRO Plus Micro SD. kártyával.
- Playstation 5 Pro- Digit Bontatlan
- Xbox Series X. 1TB. SSD. Csomag eladó. CSERE IS SERIES S. + KP.,OLVASS.
- PS4 játékok eladóak (RDR2, Spider-man, UNcharted sorozat, Detroit, God of War stb)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest