- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
Ilyen téren a microsoft elég jól megoldotta hogy szoftveresen ne lehessen módosítani a jó öreg 360-ast. Ennyi év után is hardveresen kell módosítani. Nem beszélve a legújabb winchester alaplapos x360-asról amit még mindig nem lehet sehogy sem.Persze ott van a dvd olvasó flashelése, de ehhez is szétkell kapni az egész gépet. Újabb xboxoknál sincs semmi törés ezidáig.
Ehhez képest a PS-t csak szoftveresen kell módosítani és már megy minden. Ha jól látom már a PS5-öt is pedzegetik ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
-
Dency01
aktív tag
Passzolom akkor. Másik lego játéknál is ezt produkálná? Title updatek fel vannak rakva?
Content/ sok 0 könyvtárba raktad? Autokeresés be van állítva? Ha nem akkor manuálisan keress rá, ellenőrizd az hogy elérési út is jól van megadva aurórában.
[ Szerkesztve ]
-
Dency01
aktív tag
Ki ír valamit hogy hibás a mentés fájl? Vagy egyszerűen olyan mintha nem is lenne mentés?
Konzolon az idő nem resetelődik? Nekem akkor volt ilyen a cod ghostnál ha be volt állítva normálisan a dátum,játszottam. Majd másnap elővettem és elölről az egész mert a konzolon visszaugrott az idő 2005 re, valamiért nem csatlakozott a netre mert ugye onnan frissíti az órát mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Dency01
aktív tag
válasz
hacsaby #58237 üzenetére
Gyári dashba nem tudsz visszalépni és ott profilt létrehozni?
Xbox gomb - Y - YES - Nyomva tartod az RB-t Közbe rányomod az A-t.Másik megoldás lehet:
Ha van lehetőséged PC-re rakni a HDD-t akkor csak másold le addig az aurórát hogy ne induljon el.Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Dency01
aktív tag
válasz
intuicio #58231 üzenetére
Raspberry pico jó hozzá, én sima 1-essel csináltam, szintén corona lapon.
Kezeli a 4GB-os verziókat is, csak ott máshova kell forrasztani a vezetékeket.Továbbá ha hiányzik a lapról a post out pontok akkor szükséged lesz egy postfix adapterre is. Itt van leírás,képekkel mit hogy. Bármi kérdés van nekem írhatsz. Szükség lesz kézügyességre kis pontok forrasztásához. Valamint le kell kaparni egy kis pontot a lapon amit szabad szemmel nem nagyon lehet látni (legalábbis én nem)és mellette közvetlen futnak vezetősávok amik nem jó ha összeérnének. Ehhez nagyító vagy mikroszkóp kell.
-
Dency01
aktív tag
Hello. Nem tudja valaki hogy az aurora dash miért olvassa sokkal lassabban a gyári lemezeket? Gyári dash rendesen felpörgeti a lemezt és gyorsabban betölt a játék, az aurora nem pörgeti fel.
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Miskolc és környékén vállal valaki rgh módosítást baráti áron xbox 360 slim gépre? V3 as corona lap van benne.
-
Dency01
aktív tag
válasz
Suineg #58023 üzenetére
Nekem a sima slim típusú van de hasonlót csinál. Nekem is narancs a lámpa de nem indítja a konzolt, kontrollerrel se. Annyi hogy nekem teljesen véletlenszerűen. Olyan mintha valamiért nem tudná rákapcsolni a 12V-ot. Tápot szétkaptam de nem látok semmi rendellenességet, kondik rendben vannak. X360 as alaplapon se látok semmit szemre. A táp Kis "buzgerálás" után életre kell és elindítja a konzol.(táp ki-be kapcsolgatása, mozgatása stb, xboxnál viszont én nem nyúlok semmihez csak a táp.)Szívesen kiprobálnám másik táppal hogy kizárjam valóban az e a rossz, de nem tudok itt a közelemben kölcsönbe, azért meg nem akarok venni 8 ezerért.
-
Dency01
aktív tag
válasz
l.skywalker #58020 üzenetére
Sziasztok. Lenne 2 kérdésem.
Az egyik az Xbox 360-as kontrollerrel kapcsolatos. Észrevettem hogy ha rezeg a kontroller akkor folyamatosan lecsatlakozik, nos utána sikeresen kiderítettem hogy az elem gyengélkedik benne, új elemekkel már nincs lecsatlakozás. Viszont összesen nem használtam a kontrollert kb 10-12 órát se. Ennyi bírna egy elem pakk? Sima mezei elem nem tartós stb.. Nektek mi a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?Másik kérdés játék elmentéssel kapcsolatban, eddig 2 játéknál tapasztaltam hogy több nap után próbáltam folytatni a kampányt, battlefield 3- nál már 2x fogadott az az üzenet hogy "damaged save file" és ugrott az egész eddigi játék elmentésem. Másik a cod:Ghostsnál volt, ennél viszont nem írt ki semmit hogy sérült volna a mentési fájl, viszont szintén a játék elejéről indultam, mikor már eljutottam egy darabig és mentett is a játék. Ezt mi okozhatja? Játékok nincsenek frissítve csak a gyári lemezről felrakva. Ez is okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Íme az új Android Auto!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- A KOReader ebook olvasó program
- Autós topik
- Tesla topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox series kontrollerek!
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest