- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Aktív témák
-
Def26
félisten
Betelefonálsz a Microsoft ugyfélszolgálatára, ott bediktálod a géped széri számát, elmondod mi a bajod, és küldenek másik joy-t. Persze ez csak akkor él, ha nincs flashelve a géped, mert véletlenszerűen jönnek ellenőrzni. -elmondásuk szerint-
Warez témához meg ennyit, hogy az előző gépem flashelt volt. Hetente írtam a játékot hozzá, mert állandóan késztetést éreztem, hogy kell valami új.
Aztán haverom mondta, hogy vegyek egy sima gépet ami nem flashelt, és vegyek hozzá csak 1 játékot havonta, meglátom, hogy jobban le fog kötni az a havi 1 game, mint a többi írott játék. Érdekes, mert igy is lett.
Megvettem elsőnek a PGR4 -et 10k -ért, aztán a Forza2 -őt és a Viva Pinatat (akció), és mondhatom, hogy hiányzik a többi game is de annyira leköt pl.: a PGR4 -ben a Live versenyezés, hogy elvonja a figyelmem másról. (játékról
)
Valahogy az alakul ki az emberben, hogy kiadtam érte egy csomó pénzt és nem rakom félre addig amig végig nem viszem... ami azért nem 1 hónap...
Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)