Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Def26
félisten
Van valakinek xbox mellé HD DVD lejátszója? Ez a külső cucc csak HD DVD lemezeket vagy bármi mást is lejátszik pl. mp4, vob, avi wmv fájlokat?
Aazért kérdezem, mert 12 fontért adják és az mondhatni már nem pénz érte.
-
mad1
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
-
4sal3
aktív tag
simán hozzáadtam media player 11be a műsortárba a megosztani kívánt zenéket, és
Beállítások> műsortár> a mappák figyelésébe tudod beállítani, hogy melyik mappát figyelje, és ha másolsz bele zenét, hozzáadja a műsortárhoz.a megosztás beállításaiba pedig hozzáadhatod az xboxot. ráklikkelsz az xboxra és engedélyezés.
és ennyi
-
(jan)
őstag
Hali!
melyik manapság a legtutibb repülős game ?
amúgy a media sharing összeesküdött ellenem ... megint benéztem mivel sp3at raktam föl azzal meg nem megy a dolog :S
-
mad1
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Elsimitas nincs de magas felbontasban nem szembetuno,de 1680 nativban gyonyoru.

-
mad1
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
pcsx2 vel tolom pcn.

-
Def26
félisten
válasz
bexinho23
üzenetére
Hát nem tudom, akkor valszeg már be lett regisztrálva?
Gondolj bele, ha bemész egy Auchanba és lebeszel a 10db kiflid mellé az arcade gépet akkor ki és milyen címet ír fel? Szvsz senki semmilyet...Nekem ez már a harmadik gépem, (egyet használtan vettem) de sehol nem kértek sem nevet sem címet. Nah, mindegy, lehet olyan helyen vettétek ahol egyből beregisztrálták vagy mittudomén.
-
bexinho23
őstag
Akkor miért kérte az assziszens?
Amúgy amikor először történt ez a telefonálós dolog, és kérdezte a nevet, bemondtam a sajátomét. Erre a nő: itt nem ez a név áll.
Jaaah, h nem elég az én nevem, hanem apumé kell, amin megvettük.
Na mind1. Szerintem ezt központilag tudják, mármint a számlát mikor állították ki.
Máskülönben h bizonyíthatnám h az én 2006 márciusi gépem csak 2007 november végén lett beüzemelve ?
-
bexinho23
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Mikor nekem 2x is szervizelve volt a boxom, mindig az xbox-ot vásárló személy (apum, hiába vagyok a fia, az ő neve kell meg telszáma, meg cím) adatai, valamint a széria szám kell. Ezáltal beregisztrálják a széria szám alapján a gépet, h az most javításra lesz felvéve, a személyi adatok meg arra szolgálnak, h leellenőrizzék, mikor lett pontosan véve a konzol. Hiszen mikor megveszi valaki, szerintem ők erről értesítést kapnak, mivel ha széria szám alapján menne a garancia, és nem vásárlás időpontjától tekintve, akkor elég sokan lennénk szarban
. Enyém 2006.márc. 27-ei, azonban 2007.november 28-án vettük. -
mad1
veterán
válasz
,,no name"
üzenetére
Nem de en pcn tolom 1680ban
Miert?A felbontas gagyi. -
.
-
Def26
félisten
Valaki megnézné fent van a Fight Night Round 4 demója? Nekem nincs Live! -om de a demo-t most látom a neten...

-
Def26
félisten
-
4sal3
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
azkirály.
jó lenne egy vinyót beszereznem, mert a memkarival nem sokra megyek
és néha (este) már egy kicsit idegesítő, hogy a dvd búg. -
sch_a
addikt
válasz
bexinho23
üzenetére
Én rendeltem onnan, de pont karácsonykor, hatalmas csúszásaik voltak.. De felhívtak telefonon h gond volt az online rendelésekkel, még egyszer adatot egyeztettünk, és aztán végülis kihozták. Más kérdés h az egyik játék doboza törötten ért ide, de sztem az a futár miatt volt. Amúgy én eddig úgy tudtam, van üzletük is.
-
4sal3
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
szóval az updatek nem fogják foglalni azt a felhasználható mennyiségű kemény gigát, amennyi az enyém lehet majd a vinyóról?

-
bexinho23
őstag
válasz
p_milan
üzenetére
Persze van liveom. Én már majdnem kitoltam a játékot haveromnál, de bekell szereznem itthonra is, mert nagyon megtetszett!

Amúgy a gamertagom: bexinho2008
Aki gondolja, nyugodtan felvehet. Amivel liveon játszani szoktam:
fifa 09, cod5, gta 4(rég játszottam vele már
), fc2 (néha-néha, sajna kevés az ember fent), néha Mirror's edge. Kár h nincs normális multija. 
-
p_milan
aktív tag
Szia!
Gamer365 tegnapi hírdetés :
[I] (11) adam062 tegnap 19:38 #33821
120 GB-os HDD (új, bontatlan, transfer kábellel...) 24.000Ft (állom a postaköltséget)
20 GB-os HDD (használt, eddig csak én használtam) 9.500Ft
Colin Dirt (Classics) új, fóliás 5990Ftpostán (biztonságosan dobozban teleszórva hungarocellel), vagy személyesen Győrben tudom odaadni
ha érdekel ezek közül valamelyik vagy más, írj privit vagy emailt ide: adam062@gmail.com[/I]Kb itt az ára a 20Gb-osnak. a 120as nekem kicsit sok.
-
4sal3
aktív tag
sziasztok
arcade xbox360-am van. szeretnék hozzá hdd-t venni. nem tud vki vmi olcsó helyet, ahol lehet kapni?
köszi üdv -
OddMan
őstag
Xbox-os Mass Effect-hez készült házilag magyarosítás?
Az eredeti megvan, de sajnos azon nincs magyar felirat. -
p_milan
aktív tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Hali!
Van Liveod? Mert, ha igen akkor nem kezdem el még, és tolhatjuk együtt. Tegnap játszottam vele egy 20percet, és azt kell mondjam ez az első játék amitől "el voltam ájulva". Pont ami nekem kell. Egy kis retros kocsmai TimeCop videójáték beütése is van a dolognak.
Szerintem szuper. (Kezdtem egy gépet, és megengedtem, hogy csatlakozhasson más is. Egyperc nem telt el, már jött is valaki.
) -
Doki16
addikt
Miért csinálja néha azt a joystick, hogy az egymással szembe lévő ledek körbe-körbe villognak? Remélem érthetően fogalmaztam

-
bexinho23
őstag
Hello mindenki!
Konzolvilag.hu ról rendeltem meg a Resident evil 5-öt (8990 huf) ebben a percben. Tegnap már megakartam, de aludtam rá még 1-et. Elég korrektnek tűnik az oldal. Sajnos személyes átvétel nem lehetséges, így ebben az esetben is a futár szolgáltatást választottam. Szoftverek esetén 1.500 huf.
Volt aki már vásárolt itt? -
tiv83us
veterán
válasz
Quiksilver
üzenetére
Mind a ketto
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kabalthenbk: Koszi, mar uton is van.
-
nofi
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
A Bioshockot nem fogod megbánni!
Az utolsó kiemelkedően jó játék volt amivel még PC-n játszottam tavaly, mielőtt átpártoltam boxra, látván, hogy a húzonevek azon is (vagy csak ott) megjelennek. Tizen1-2 óra bolyongás egy hihetetlenül hangulatos elhagyatott víz alatti városban, ahol egyszerűen minden terem egy designeri műremek. Mindenből van egy pici a játékban, de olyan ügyesen van vegyítve, hogy egyikből sem lesz eleged (rpg-varázslatok-jegyzetek-széfek-vér-horror-betegesen vicces elemek), ráadásul az egész nyakon van öntve egy jókora retro amerikai stílussal, ami szerintem leginkább a szesztilalom utáni időszakot idézi. Nem véletlenül bukott sok ember szemében a Fallout3, mert bár elismerem annyira nem lett rossz, de valahogy így kellene mostanság egy egész világot építeni a játékok köré ahogy azt a Bioshocknál is megtapasztalhatjuk, nem pedig benyúlni mindent és dobálózni a jogokkal. Visszatérve a játékra tényleg egy fekete humorral vegyített egyedi darab, remek, fordulatos sztorival, választási lehetőségekkel, groteszk lényekkel. Egy percig nem volt olyan érzésem, hogy unalomba fulladna.
Szóval jó választás volt, megérzésem szerint idén ezek után a 2-re is be fogsz ruházni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Az a baj nem vágom így hirtelen merre van. De ha A van ott akki be lehet menni, és ott majd jön biztos ellenség. Arra fele kell menni amerre az arany ösvény vezet. Ha azt írja hogy keress másik utat, akkor az ösvény úgyis elindul magától. De a menüben megtudod nézni, hogy mik a feladataid, mit kell csinálnod.
-
Mr.Grincs
veterán
Erre valaki valami okosat tud tanácsolni?
Kerreg a ventim..... Most figyeltem meg elsőnek, mintha leállt volna az egyik, vagy nem tudom mi a bánat volt vele. De most megy rendesen....Az a baj hogy garis, de már csak 3 ledre Azt meg gondolom nem cserélik ki gariba így. Garit elveszíteni meg nem akarom. Ha megbontatom, akkor ugrik a gari sé akkor biztos hogy kaok egy 3 ledet.
Ötlet?
-
tiv83us
veterán
válasz
Quiksilver
üzenetére
Akkor ezt bevagom a virtualis kosarkamba egy 7 dollaros Splinter Cell: Double Agent-tel egyutt
Thx. -
tiv83us
veterán
Bioshock 17 dolcsit meger?
Jo jatek? Sosem probaltam, demojat sem. Ennyiert hazhoz is hozzak az Amazon.com-tol. -
Mr.Grincs
veterán
Valakinek volt bizniszben szerencséje Balazskaa nevű formával a gamer 365.hu-n? Mert írtam neki de nem írt vissza. és más meg utalt neki 10K-t és úgynézki bukta a pénzét és lehet hogy ez lehúzósdzsó

Szóval csak óvatosan. -
mikró!
csendes tag
Valaki segítsen már, még mindég nemtudom, hogy tölti e az aksit, ha ki van kapcsolva. Tudjátok, a play and cahrege.
-
sihu
tag
sziasztok. karácsony óta vagyok boldog xbox360 tulaj, de sajnos egy elromlott a joy-om.... mit kell ilyenkor tenni?? garanciális?? vagy vennem kell újat?? ha garanciális gonolom felhívom a microsoftot és utána?? elküldöm nekik és megpórbálják megjavítani, vagy elküldöm és másikat kapok????
-
CarajoEsp
senior tag
Én is adtam el már a Ph-n ráadásul olyannak aki ebbe a forumba jár. Megbeszéltünk egy időpontot, még a helyszínt is nagyjából, és képzeld mégis egyeztettünk telefonon. Nem azon a 30forinton fog múlni a dolog.
U.I.: Akkor ebből következően cangázott? -
HaroWerks
senior tag
válasz
p_milan
üzenetére
Tehát azt mondod, hogy én vagyok a hülye, aki pontosan odaért a megbeszélt időre és helyre egy másik városból, és várt téged 20 percig, nem te, aki addig oda sem megy a megbeszélt helyre amíg nem hívják, és erre utalást sem tett előzőleg semmilyen formában.
Az meg hab a tortán, hogy még átmész ebbe a személyeskedő stílusba... -
hdman
őstag
válasz
p_milan
üzenetére
Persze,lehet soloban is. Koop főleg a nehezebb fokozatokon jön jól,mert oda már kevés az AI. (gy.k. nagyon gyökér a csaj, mindig megölik)
Ha elkezdek egy gamet egyedül akkor esetleg van rá esély, hogy később tudjam másodmagammal folytatni? Akár két joyyal is?
Persze, simán lehet. Bejelentkezel 2 profilba, és nyomsz egy startot. Voilá

Az on-line játékhoz kell hozzá megvásárolható kiegészítő? Vagy mi ez a +14 acsi?
Természetesen tudsz ingyé' onlány játszani, de lehet venni egy kiegészítőt is. Ez a versus mód, asszem 600 pont és 4 mega
Szal elvileg benne van a játékban,csak le van korlátozva. -
Def26
félisten
Akik szeretik a Fable 2 -őt.

-
p_milan
aktív tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Erre mit is írhatnék?
Apám mindig mondja : - Hülyékkel ne kezdj fiam.Ma is találkozok gamerről emberrel. Érdekes eddig még mindig sikerült lebonyolítani a cserét. Plusz, ha ennyiért odaadom azt a szar gamet akkor igenis bazd el azt az utolsó 1 percet. Ész megáll... (Nem kezdenék el itt vitatkozni erről, nem egy blog ez. PMbe...)
-
Def26
félisten
válasz
HaroWerks
üzenetére
Hát nem tudom, de én ha veszek valakitől vmit, akkor én szoktam csörögni, hogy itt vagyok mikor ér ide stb... de, ha ne adj' isten elkerülnénk egymást (ha valaki lakásra jön ez ugye nem lehetséges) akkor már csak azért is felhívom hogy mi a f@sz van.
Szvsz egy tel. csörgést megért volna, elvégre ő is gondolhatja, hogy elkéstél vagy mittudomén.

-
HaroWerks
senior tag
Egy kis érdekesség p_milan fórumtársról:
Megbeszéltük privátban, hogy megveszek tőle egy xbox játékot, náluk találkoztunk volna, a házuk alatt a bejáratnál.
Nekem innen Budaörsről az kb 40km-es út (szerencsére bringával mentem, így nem buktam a benzin árát).
Szerda 18:30-ra beszéltünk meg, 25-től 45-ig vártam rá, sehol senki (én nem hívtam, sajnos csak 30 Ft volt már a kártyán, ezt az utolsó 1 perc beszélgetést pedig nem ilyen hülyeségre fogom elverni az otthonomtól 20 km-re, a város másik végében).
Mint este kiderült, végig otthon volt, és azt várta, hogy még én hívjam fel ha ott vagyok, hogy méltóztasson lejönni.
Privátban nem szólt előre, hogy ha ott vagyok hívnom is kell, az akkor megint más dolog, de így, hogy erről nem szólt semmit, és várja, hogy én hívjam, mert addig nem fog lejönni, ez csöppet érdekes hozzáállás.
Találkoztam már a 8 év alatt kb 150 emberrel üzletelni, de még soha nem volt ilyenre példa, hogy van egy megbeszélt fix időpont, és addig nem jön oda valaki amíg fel nem hívom, hogy én már ott vagyok. Másokkal akkor szoktuk megbeszélni, hogy rácsörgök, ha nincs fix időpont, csak annyi, hogy x és y óra között megyek valamikor, aztán jelzek ha ott vagyok.
Utána 19:00-kor még találkoztam mással is innen a fórumról, természetesen ő ott volt ahová meg lett beszélve, nagyon korrekt volt.
Az egyetlen tegnap esti üzenete (amiben leírta, hogy otthon volt, és miért nem hívtam) óta pedig arra sem méltat már, hogy privátban válaszoljon, legalább annyit, hogy bocs.Persze mit vár az ember egy olyantól, aki arra is lusta, hogy lejöjjön a házuk bejáratához, vagy legalább kinézzen az ablakon, hogy van-e a kapu előtt valaki...
-
nofi
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Szia!
Látom TV-t keresel
Én tavaly vettem meg az 42LG3000 -met és elég sokáig fórumoztam, járkáltam nézelődni mire megszültem a döntést. Akármit nézel ki neten, előtte menj el pl a MM-ba, ott millió TV ki van állítva és jó esetben a kiszemelted is ott lesz, ha nem legalább meglátod a különbséget adott árkategóriában a Samsung és az LG között. Én nem akarlak rábeszélni az LG-re, maradjunk annyiban, hogy nagyon elégedett vagyok.
Ebben az árkategóriában inkább azt döntsd el, hogy a méret rovásárára beruházol egy FullHD-re, vagy maradsz a HD Readynél. Mindenképp nézz utána melyiket milyen távolról ajánlják nézni, mert pl egy 32es FullHDs TV-t olyan cirka 1.5 méterről ajánlott, hogy meg tudd különböztetni jó fényviszonyokkal és makulátlan éles látásoddal a Readytől. Szvsz ez elég illúzióromboló, de sokan csak hajtogátják, hogy a Full ennyivel-annyival jobb. Valójában akkor jó, ha 250től akarsz TV-t vásárolni, mert 40-50 colltól már tudod olyan távolságból nézni, hogy egyes jeleneteknél felkiálts, hogy bizony szőrösebb a mellkasa mint Readyn.
A Logouton azt hiszem pont a főoldalon van most egy cikk erről a HD mizériáról, de a lényeg, hogy menj és nézd meg mi az amit "kilátsz" a képből
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
21 vagyok! Azért vettük apu nevén, mert részletre lett megvéve. Így akkor jól jöttünk ki belőle.

De honnan tudod, hogy tolt? Kikapcsolt allapotban is vilagit a piros led a kabelfejen? Csak mert en semmilyen ventillator hangot nem hallok. Jah, es nem vilagit semmilyen szinben.

)