Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nah végre beadott SSR-t Lynae banneren 69 pullra, azt hittem már hard pity-ig el kell vinnem..
De legalább kivételesen nyertem a 50-50-et azt így meglett. Annyira nem volt muszáj de az Augusta+Iuno csapatomba lecseréltem vele Shorekeepert. 'Szerencsétlen Shorekeeper így is túl van dolgoztatva
'Fegyvere nem fog kelleni mert Sub DPS/Supportnak elég a sima SSR is.
Viszont az a rollerblade módja nagyon komoly közlekedésre, ha másra nem is de azért biztos megérte.
-
PaulMP
csendes tag
Azért ez az új endgame játékmód nem piskóta, épphogy meglett 4 csapattal az 5000 pont, jó mondjuk a Cartethyia csapat az kegyetlen OP:
-
nonsen5e
veterán
Tetszik nekem is. Mornye talán jobban, de most úgy nézem supportokkal megvagyok egy időre, szóval ő erősen kérdéses. Én még kicsit kivárok, amíg a leakek nem csipogják el, hogy kik várhatóak 3.1-re. A rózsaszín hajú leányzó a trailerből nekem a #0 prió, de ha 3.2 vagy utána jön csak, akkor most még simán elverem Lynae-re a rollokat.
-
Dewri
aktív tag
Szerintem nem rossz, még csak 70-re tudtam kihúzni, nem is a saját fegyverével, de már most helyt tud állni Carlotta-Verina (Iuno-Shorekeeper nincs meg) mellett a térkép 90-es új ellenfelei ellen (a tornyozást nem csinálom...). A görkoris mozgása meg jobban néz ki, mint a motorozás...
Csak ez a tune-break nem tudom hogy működik, mert most pl az egyik harcban kemény 2 pontot sebzett a csaj, miközben Carlotta 51ezret... -
PaulMP
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Mákom volt, úgy hogy buktam az 50/50-et is meglett 90 pull-ból Lynae és a fegyója.
Csak közepesen jön be mint karakter, de viszont én rámegyek a meta-ra
és látszólag 3.x egyik kötelező karaktere lesz. -
Daelion
őstag
Hát nem volt kedves hozzám Cartethyia fegyvere..
70 pullra adta be.

Az volt a prioritás de lehet rámegyek Lynae-ra azt vagy nyerem 50-50-et vagy nem mert annyira azért nem fontos.
Stílusra egész tetszik meg az, hogy eddigi infók alapján elég flexibilis karakter és több csapatba is simán lehet használni illetve nem kötelező neki a signature fegyver sem ami nálam nagy +.
De ja majd még eldöntöm még meg, hogy mennyi pullom lesz rá.Most viszont az egész Echo szetjét át kell dolgoznom Cartethyia-nak szal ja lesz meló bőven.

-
Dewri
aktív tag
Meglett Lynae, így kénytelen voltam rámenni az új Bossra.
Hát ezt az új harcrendszert valóban tanulni kell, mert elsőre szépen felaprított (mondjuk az sem segít, hogy többnyire a levegőben van, a karakterek meg ugye nem...)... Egyelőre nem világos ez az új "tune break" cucc, mert mutogatja harc közben, hogy nyomjak gombot, de 5-ből 4x hiába nyomtam, nem történt semmi, 1x igen... A Boss meg olyanokat odaver 1 támadással, hogy az életerő nagy része ugrik rögtön...
-
Daelion
őstag
Semmi sem kötelező.
Én sem meta alapján húzok karikat itt Wuwában hanem, hogy mennyire tetszik úgy összességében a kari. 'Phrolova is csak véletlenül lett meg ugye de azon kívül hogy erős még most sem rajongok érte mint kari..'
Van 1 külföldi gacha haverom aki ugyan úgy első nap óta játszik a játékkal mint én és alapvetően semmi meta dolgot sem követ vagy érdekli. 'Mondtam már neki pedig meg látta a csapataim de teljesen hidegen hagyja az ilyen azt inkább nem piszkálom'
Hozzá képest még én is egy tryhard meta rabszolga vagyok kb.
Ettől függetlenül imádja a játékot csak semmi komolyabb end game tartalom nem érdekli alapvetően, jelenleg asszem Danjin-on ügyködik mert vele akar régebbi Boss,stb solokat nyomatni.Nekem van talán 50-60 pullom jelenleg de én jelenleg Cartethyia fegyver rerunra várok mert azt a csapatomat szeretném inkább jobban összerakni.
-
PaulMP
csendes tag
Hát meglátjuk a 3.0-át, annyira eddig nem vagyok oda érte. Nekem az a megyünk a suliba nagyon nem jön be, de persze lehet kisütnek valami jót belőle. Amiket eddig láttunk karakterek se tetszettek annyira, talán Mornye, de ő is fura.
Mindenesetre van kb 250 pullom, és sajnos mind a két új karakter ilyen nagyon fullos meta lesz, főleg Lynae, valószínűleg húzni kell...
Ja és megvettem Buling-ot coral-ból mert kellett Carlotta csapathoz, meg amúgy is bejön mint karakter, az angol szinkronja is nagyon jóra sikerült szerintem.
-
Daelion
őstag
Amúgy tényleg nevetséges amit Phrolova+Cantarella csapat csinál még Buling-al is..
Este mondom megyek Whimpering-et mert nem nagyon foglalkoztam vele az előző reset óta és ugye már mindjárt resetel megint.
Nem is igazán vettem komolyan mert közben iszogattam egy kicsit meg ment a zene aztán úgy is lazán bedobta a 8/8-as rewardot és durván lenyomta az Augusta/Iuno/Shorekeeper csapatom pontjait..Ja meg előtte vettem észre, hogy véletlen rossz echo szet darabot raktam Phrolova-ra és azért voltak kicsit fura statjai meg az egész de most már rendbe raktam.
'Havoc Rover-től is lenyúltam egy darabot mert őt már nem nagyon használom és rajta volt jobb' -
Daelion
őstag
Pár órát én is játszottam vele mert mondogatták, hogy ez ilyen anime Warframe szerű játék.
Maga a játékmenet tetszett csak hát ja már ott érződött, hogy ez egy grindos játék tehát inkább elköszöntem tőle mert sajnos nekem erre már nincs időm így minden egyéb játék mellett amit játszok vagy játszani szeretnék.
'itt most nem csak gacha játékra gondolok' -
Ezzel teljesen egyetértek.
Amúgy én most WuWa mellett a Duet Night Abyss-t tolom, abban csak cosmetic gacha van, és minden karaktert és fegyvert meg lehet szerezni csak simán játékkal, igaz ez a része grindolós, de cserébe nagyon rövidek az ismétlendő pályák.
Már van 5db I6-os karim (tehát 7x szereztem meg az adott karaktert), és van már kb. 3 max copy-s fegyverem is.Az 1.0 verzió kicsit fapados helyenként, de már benne van 250 órám, mert nincs stamina/energy/stb., szóval csak az időd a limit, hogy mit mikor érsz el.
Dec. 23-án jön az 1.1, amit nagyon várok, nagy dobásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
'