- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Cathfaern #82059 üzenetére
A mapok közötti ugráltatást úgy értettem, hogy Boralusban kiválasztottam az asztalra kattintva egy területet, oda el is utaztam, questelgettem, még maradt jópár ott felvett quest ami nem volt kész erre egy leadott quest után visszavittek (akaratomon kívül
) Boralusba, ott meg akivel beszeélnem kellett ezután elcsónakáztatott egy tök más helyszínre. Mire elkezdtem volna küldizni ezen a helyen, már megint visszavittek Boralusba.
És akkor most menjek vissza azokra ahelyekre ahol még maradt questem, vagy az asztalon lévő másik területre összpontosítsak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest