Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
pckownz #78040 üzenetére
Worgen druida és blood elf warlock.
Valamelyik nap rájöttem hogy worgen kari kimaradt eddig nekem,így gyorsan felhúztam egyet 20-ra,gyorsan meglett,bár a worgen kezdőterületen atom nagy lag volt de ezenkívül jó volt.Érdekes volt hogy kezdőterületen rengeteg idegen szerverről volt kari,gondolom ezért volt lag.
Húszas lett a kari gondoltam akkor irány a griffes és megtanulom,erre nincs nála,na mondom mi a jó isten ez már meg,nézem a skilleket és ott van köztük a riding skill,lóra is pattantam.
Jó gondoltam ez fura,felhúztam már sok karit de ilyen még nem volt,worgenem nem volt eddig talán ez valami worgen dolog.
Ünnepek miatt nem nagyon volt időm játszani így a 13-as blood elf warlockom is felrántottam 20-ra,meg a troll rugót 15-re,warlockal tiplizek orgrimmarba a trainerhez,erre ennek sincs tanulható riding skill,nézem ez is meg kapta,na ez már fura volt.Az előző hordás kariknak tanulni kellett ennek meg nem.Már van pár hordás karim,mivel rühellem argus-t ezért inkább most sok 110-es allys kari után kipróbálom a hordát is.Csak az új karik arathoron vannak nagy részt,bronzebardon nem lehet több karim,ott az összes kari slot foglalt 110-es allys karikkal.
Még múlthónapban kellett venni riding skillet az biztos,kezdtem egy csomó hordás karit,csak nem húztam fel őket mindet 20-ig,nem volt időm,most pótoltam,a worgen meg csak úgy jött még.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest