Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nem értetek ti a rugóhoz. De ő igen!
-
Fl3x
aktív tag
válasz
ígyvanferi #43193 üzenetére
(#43194) Khelben, (#43193) ígyvanferi köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget
-
Lirion
addikt
válasz
func93 #43189 üzenetére
Én subon levelingeltem, dungeonben pedig combatként toltam. A mob hentelő rota egy ambush-hemo-hemo-evis combo volt, ami 3 sec és nem gyakran fordult elő, hogy velem egy szintü mob ne feküdt volna el ettől. Persze nem tőrrel kell tolni, hanem sword/mace/fist/axe MH-gyors tőr OF.
70 alatt talán még az assa-t javasolnám, a deadly momentum ugye ad 40% critet + 15% talentből +15-20% base crittel elég gyakran üthet nagyot a mutilate, a recup és snd folyamatosan pöröghet, gyorsabban fut és kap +20% healt is mellé. De assa-t vanillában játszottam utoljára, szóval erről nincs tapasztalatom.
De ide ugye két jóféle tőr kell, míg subnál elég, ha a MH fegyvered erős, az OH kevésbé számít.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
func93 #43189 üzenetére
Én combattal levelingeltem, nekem az bejött.
Más kérdés srácok csináltam egy altot, huntert és olyan problémám van igaz még csak 6v7. de ami van az elején pet alapból attól nem tudok megszabadulni ha rá jobb klikkelek nem jelenik meg semmi csak pet fetials, rename, cancel és nem tudom támadásra késztetni, rákattintok az ikonra miután kijelöltem egy mobot és semmi ott áll mellettem... most ez szintfüggő és később megváltozik v vmi beállítási dolog?! Mert a módok passzív mega másik 2 ott tudok váltani az működik a spelljeit be ki tudom kapcsolni és ennyi.
-
func93
senior tag
Egyébként most altozok egy rugóval. Milyen talenten érdemes nyomatni a levelinget?
-
func93
senior tag
Hordás playerektől kérdezném azt hogy OG bármely pontján állok és néha bevillan igy a köd... valakinél jelentkezik ez a hiba vagy bug? Hardver téren átnéztem mindent és nem a vga.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Healbacsi #43184 üzenetére
Ja igen, igazatok van.
Hogy ez a Welcome to the Machine quest mennyire awesome! A szintezés alapvetően nem egy vidám dolog, de amikor a második fickó megjelent, elröhögtem magam, a harmadiknál már a székről is majd' leestem. Ezek a szövegek.
Az egész Silverpine Forest igen érdekfeszítő egyébként (tudom, ez már Hillsbrad), nekem rengeteg új infót jelentett, míg végigmentem.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ígyvanferi #43183 üzenetére
Abban tevedtel csak, hogy a quest szamara mind1, hogy normal vagy hc.
-
echterion
nagyúr
Szerintem is így logikus. Nem hinném, hogy lehetne őket külön-külön is, mert mi pl. Morchok-ot hc-ban csaptuk le (páran már ezt szerették volna nagyon kipróbálni a klánban, nekem mindegy volt végülis), de utána simán visszaváltottunk normal-ba és végigtoltuk az egészet úgy. Utána nekem lock volt az egész insta egy hétig.
-
Lirion
addikt
válasz
ígyvanferi #43168 üzenetére
Első körben 333 gem kell, ami a clusterekből esik. Egy cluster 3-9 gemet dob, átlagosan kb. 4-et. Tehát kb. 80-84 cluster kell. Ez után megint le kell hentelni egy bosst, majd újra gyűjtögetés, ezúttal 60 cluster kell. Tehát osszesen 140-144 clustert kell összeszedni.
Az instát ugye hetente kétszer lehet kipucolni, 1 normal és 1 heroic módban.
10 fősben minden boss fixen dob egy clustert, tehát így maximum 16 cluster/hét jöhet. Ez 5-6 hét az első körre, 4 a másodikra, tehát 10 hét, ami 2.5 hónap, ami szeptember vége. Ha heroicra nincs esély, akkor ennek a másfélszerese, duplája.25 fősben dobhatnak a bossok 2 clustert is, kb 50%-ban, tehát ez 12 cluster/clear, az heti 24 cluster. Első körhöz 4, másodikhoz 3 hét kell, tehát 7 hét, alig 2 hónap. Szeptember közepe akkoris leghamarabb. Kb. oktoberben meg már itt a mop.
Persze ha vki piszok mázlista, annak jóval hamarabb is meglehet, de akár jóval később is. Szerintem most elkezdeni már nem érdemes. Főleg puggal, ahol akár másik rugo is gyűjheti vagy nem jön össze minden héten vagy nem tudják végig tolni az instát..
-
DebilEvil
tag
válasz
Wolverine #43174 üzenetére
Azert ez igy nem igaz, hogy 7,5 eve igy van
Mert az elejen "sima" 7 napos lockout volt.
Kesobb valtoztattak eu realm-eken szerda-kedd, us realm-eken kedd-hetfo lockout-okra a raid-eket. Erre azert kerult sor, mert igy letezett kiskapu, amivel akar minden nap mehettel Molten Core-ba boss-okat olni.
Ha bementel es megolted Lucifron-t szombaton 16 orakor, akkor legkozelebb kovetkezo szombaton mehettel ebbe az id-ju instaba. A kiskapu az volt pl, server top guild-je kitakaritja szombaton az instat. Legkozelebb csak ujra szombaton mehetnek, de akkor nem kezdenek ujat, hanem "megvesznek" egy befejezetlent egy kisebb guild-tol, akik csak az elso 4 bosst oltek es szombaton este 8kor jar le a reset azon az id-ju instan. A top guild bemegy megoli a maradek boss-okat. Vasarnap keresnek egy olyan guild-et, akik csak pl. Lucifron-t oltek, "megveszik" az id-t es vasarnap is megolik abban az instaban a tobbi boss-t.
Igy elmeletileg, akar nem csak naponta, de naponta tobbszor is lehetett end boss-t, jelen esetben Ragnaros-t olni.Most ez ugy nezne mar ki, hogy egy top guild ugy venne fel jatekosokat, hogy a main karaktere mellett ott van 9 alt. A main raid mellett az alt raid-eken megolnek az elso boss-okat, az aktualis raid instakban, a tobbit main raid-del.
Ezek utan vezette be a Blizzard a fix lockout-ot az 1.9.0-as patch-ben.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
echterion #43167 üzenetére
arról arról hát én ovlastam wowheadon vki 5-9 napot írt de azt nem tudom h hogyan ő pró
mért ám ha minden nap letolsz egy normalt akkro nem esik? egy 7en csak 1szer szedhetsz ki max 8at?
(#43168) ígyvanferi
Nem én az apró örömömnek örültem csak az első van meg még sajnos
-
ígyvanferi
addikt
Ja, én azt hittem, hogy amit pár napja ünnepeltél, az a legendary volt már. Egyébként az a gyűjtögetés, első körben olyan 6 hét, ha 10 fős raidet nyomtok és 3 hét, ha 25-öst, plusz majd a chain utolsó előtti lépéséhez újabb 60 gem cluster kell, ami 8 hét 10 fősben, a fele 25-ösben. Tehát legjobb esetben 7-8 hét kell hozzá. Azt hiszem heroicban nem is dobják ezeket a cuccokat a bossok, újabb szívás. De hajrá! Pandára már biztos meglesz.
-
echterion
nagyúr
Van nálunk is egy rugó, aki csinál valami ilyen q-et. Neki minden boss-ból esik egy ilyen cumó, amiből nem is tudom, mennyi kell, valami pár száz darab. Ha erről beszélsz, akkor az 8 db / hét, feltéve, hogy csak normal.on tolod. Mi úgy toljuk amúgy, így eltart neki egy darabig, míg összejön az összes.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
echterion #43161 üzenetére
333 ilyen gemet kell kieszedni a DS bossokoból, azt írták változó gondolom napi 1-2 menet nem árt végig és olyan 5-9 nap alatt megvan, aztán jön megint ilyen bujkálós rész aminek a végén van egy varázsló boss akt le kell tolni, ez után a legendary tőrhöz nem tudom mi kell, azt még nem néztem meg.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Lirion #43154 üzenetére
Jó neked én rosszul közelítettem mega dolgokat, elszaladgáltam 20K lőtt rám, aztán mondom ink odamegyek és slice meg recu, mikor próbált shadow boltozni kickelgettem, aztán úgy már sokkal egyszerűbben lement, csak rá kellet jönnöm a taktikára, sajna nincs rutin
(#43155) lakisoft
Majd gamben belinkelemám köszi
-
LW
őstag
Sziasztok, láttam, hogy akciós a WoW pack és erősen gondolkodom, hogy beruházzak rá. Ha Battlechesttel referelek egy ismerősömre (UK - UK) az milyen előnyökkel jár?
üdv. LW -
Fl3x
aktív tag
izzaszt rendesen a rugo legendary quest bossa így 10-re már nem olyan izgalmas
-
func93
senior tag
negativ, saját névre szólóak
-
Viktor77
titán
9-éig kevesebb mint 10K az egész WoW csomag a Store-ban. [link]
-
J o e
tag
Hmm, szóval senki nem tud ajánlani egy jó guildet, ahova kellene ember, no mind1 majd MoPben próbálkozok újra
-
J o e
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, úgy tervezem, hogy a dkmat (390tank, 386dps), transzferelni fogom egy olyan szerverre, ahol magyar klánok is vannak.
Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy tudtok-e nekem ajánlani olyan klánt (bármelyik szerveren, egy lényeg hogy azért ne low popos szerver elgyen)),ahol mondjuk épp még mop előtt hc tryokat terveznek (tudom már csomóan megcsinálták, de én csak november óta wowozok), és esetleg szükség lenne egy dk tankra,dpsre.Tapasztalatom ugye annak köszönhetően, h nemrég játszok csak, 8/8 normal,1/8 hc
Néhányat már megnéztem Ragnaros oldalon, láttam olyanokat ahova apply is kell, de nekem vhogy nem jön be ez a vérpistis, "5 raid kötelező a héten,és ha nem jösz ki vagy rakva" mentalitás, inkább egy olyan laza, baráti klánhoz csatlakoznék, akik azért bár hczni is próbálnak, de tudnak mosolyogni is közben
(persze azt is tudom,h elhivatottság nélkül nem is lesz siker hcban sem, de nem is arra hajtok, hogy 1 héten belül az összes meglegyen, hanem szépen mop-ig lassanként összehozni)
Ha esetleg vki tud segíteni, bármilyen formában, megköszönném.
üdv:
Joe -
törölt tag
Alchemy
Tailor (ap)
Engineer
JC (str)
Encha (str)Ezek változni fognak vagy már lehet a szakmákat késznek tekinteni?
Csak mert ekkora eltérések nem szoktak lenni, vagy csak még most nem
Vagy nagyon elnéztem a dolgokat -
Cathfaern
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Egy kérdés jutott az eszembe? a meglévő justice/valor pontok felhasználhatók lesznek a pandában vagy ott valami más lesz majd?
-
Fl3x
aktív tag
Valaki használ TellMeWhen addont? Ha tudna abban segíteni ha cripplinget h lehet rajta beállítani, előre is köszi.
-
Junkie
aktív tag
Mivel a saját guildemben elég uborkaszezon van ezért keresnék Arathor horda oldalon olyan guildet akikkel valamelyik altommal tudnék raidelgetni
Tank/dps DK:Mardal
Tank/dps(ranged) dudu:Ameirgin
Tank paladin:Domgnus
Ranged DPS shadow priest:Flexhoofguildemből nem lépnék ki csak mennék raidelni mert nálunk pandáig úgy tünik nagyon takarékon vannak a raidek.
-
macy
addikt
Én is a Tol Baradi küldikkel húztam a reput, 12 quest naponta. Tabarddal 85 repu/ quest, nem olyan rossz. A két mountról már nem is beszélve.
-
Beri
addikt
-
Lirion
addikt
válasz
Lirion #43115 üzenetére
Amit én nyomtam, az a 6 tol barad küldi (15-20 perc) és a molten front daily-k (15-20 perc). Ezzel összejön kb. 1.1k repu, 4 nap alatt megvan a heti limit.
Ha megcsinálod még mellé a therazane napikat és a twilight highlands-es napikat is, akkor kicsit több, mint 2k jön össze és akkor csak 2 nap/hét a repu farm.Tényleg, ha már így guild nélkül maradtál, azt meg tudod nézni, hogy a renowed/illustrious guild tabard működik-e, ha belépsz egy másik guildbe, vagy kell hozzájuk a megfelelő repu?
-
H.O.D.
senior tag
válasz
Lirion #43113 üzenetére
A lába maradhat, elég a kokszot elvenni...
Más:
Tegnap feloszlott a guildünk, pedig már 1400/21000 revered voltam... Ez elég nagy szívás, mert ennek nagy része questelésből volt, amit nem lehet újra megcsinálni, így kicsit kilátástalannak tűnik ezt még egy guilddel megcsinálni. Maga a guild nem is annyira érdekel, mert nem sok dolog történt a Cata kijövetele óta, az elmúlt két hétben én léptem be egyedül. -
Lirion
addikt
válasz
echterion #43111 üzenetére
Azt akarta illusztrálni, hogy egy láb nélküli phelps ellen úszni teljesen más, mint egy lábbal rendelkező ellen és ha csak láb nélkül győzted le, akkor nem mondhatod el, hogy úsztál ellene és győztél. Ami ugye nem igaz, mert mondhatod és igaz is lesz, csak nem lesz akkora dicsőség, mintha a lábát is használta volna.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Khelben #43106 üzenetére
Amugy ez nem ennyire feher vagy fekete. Anno en is a hc raidelest valasztottam, 1 evig napi 5 ora alvassal jartam dolgozni, este raid (az utazas elvitt 4 orat a napbol). Nem elveztem, de el akartam erni vmit, mert akkor ugy gondoltam, hogy jobb lesz nekem. Igy utolag mar semmit nem szamit, hogy elertem-e barmit is, de akkor buszke voltam. Ma mar ez a resze nem erdekel, en is szorakozasbol jatszok, bar egy szintnel nem adom alabb (ha az ember csinalja, akkor csinalja normalisan).
Ahogy valtozik egy ember ertekitelete, ugy valnak az ehhez hasonlo dolgok fontossa, vagy epp lenyegtelenne.
-
Beri
addikt
válasz
echterion #43107 üzenetére
De még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, ami közel sem volt költői: miért kérdezted? Erre tényleg kíváncsi vagyok.
Mert folyton csak a szórakozás, meg a szocializáció a téma nálad. Nem hiszem el, hogy a játékban nem akarsz elérni semmit (hacsak DS rommáegyszerűsített verziójának végignézése nem az).De ha már a megválaszolatlan kérdéseknél tartunk, a Phelps-es dologra mit mondasz?
-
echterion
nagyúr
Csak költői volt a kérdés, de úgy látom, ez neked nem volt egyértelmű. De ha már így belemegyünk: mindenki a szórakozásért játszik először. Utána kezd el mindenféle célokat kitűzni magának játékon belül. Senki, még a hc raiderek sem azért kezdtek el ezzel a játékkal játszani, mert le akarták nyomni Ragnaros-t. Az csak később alakult ki bennük, mert szórakoztatta őket a játék. Nekem is vanak részcéljaim a játékban, de ezek csak akkor motiválnak, ha a megszerzésük szórakoztat. Ha ez nem áll fenn, akkor nem játszom. Jó példa erre a World of Tanks. Sokat játszottam vele, de most már nem játszom, mert nem szórakoztat. Ugyanis a részcél elérése érdekében (Tigris II kifejlesztése) számomra irreálisan sokat kell kisebb szintű tankokkal "farmolni", ez pedig engem nem szórakoztat, ezért abbahagytam a játékot. Pedig alapvetően tetszett, de mivel a szórakoztató élmény megszűnt, unalmas lett maga a játék menete, ezért nem játszom vele.
De még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, ami közel sem volt költői: miért kérdezted? Erre tényleg kíváncsi vagyok.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Cathfaern #43105 üzenetére
De az már se nem sport, se nem szórakozás, sokkal inkább munka. És abból megél, aki csinálja, a wowból meg nem. (most hagyjuk a kínai goldfarmereket). Tehát wowozni élsportoló szinten betegség.
(#43104) Beri: De. Én arról beszéltem, amikor már nem érzed jól magad közben. Mert ha jól érzed, az a szórakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest