- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Mennyetek a fenébe
You'll Never Walk Alone
-
bullseye
addikt
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #38247 üzenetére
"duguljá el mert fe ruglak
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
válasz marked one94 #38251 üzenetére
mégis mire számítottál?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Fel
addikt
Itt a frissített hír a változó "game economics"-ről. Bekerült a végére egy táblázat amiben fel vannak sorolva a változásban érintett járművek, és természetesen az is, hogy milyen mértékben változik a kredit income. A csillagozott, zárójeles részek a javítási költség változására utalnak.
Rövid véleményem: Egyáltalán nem tetszik... Tier 6-7-8 szinten - kevés kivételtől eltekintve - egyértelmű kib@szás.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz marked one94 #38233 üzenetére
A KV3 122-eséhez, de még a 107-eséhez képest is gyenge. Ezekkel szinte bármit átlövök, a Tigrisével meg izzadni kell, meg kelet felé fordulva imádkozni, hogy vajon átviszi-e az aktuális célpontot. Egy előnye van: pontos. Azt így nem tudom, hogy L71-e a neve, de az erősebbik 88-asról beszélek.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz forras2 #38234 üzenetére
Ezen a youtube csatornán találsz pár Weak Spot videót, MrKandalore
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
forras2
őstag
válasz Plasticbomb #38260 üzenetére
köszönöm
-
Simulacrum
senior tag
emre ha jól emlékszem te gyűjtöd az "érdekes" képeket.
Ilyet se láttam még. (Object BL-10 nélkül) -
zalman90
őstag
ha már az érdekesnél tartunk
sajnos nem volt bekapcsolva a rögzités de olyat láttam nem akartam elhinni
az ellenséges tank a saját társam kilőtt tankját tolta maga elött , de mivel az enemy tank nem volt felderitve igy csak azt láttad hogy egy roncs csúszik feléd Dd
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
CptMisi
őstag
válasz Simulacrum #38271 üzenetére
Nem volt még lánctalpa... Ennyi... A fejlesztett tornyos T29 76ossal, a tiger 105össel már viccesebb.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Fel
addikt
válasz CptMisi #38273 üzenetére
Alap felfüggesztés elbírja a BL-10-et, de az igaz, hogy akkor már semmi mást nem tudsz felrakni.
1.Lehet előbb felaggatta rá a ventit, rammert, stb, aztán koppant, hogy a löveg már nem megy fel.
2. Nem szerette az ISU-t, és ki se fejlesztette a BL-10-et...----------------------
forras2: webGL-t ismerő böngésző kell hozzá (fel is vannak ott sorolva). Egyébként szerintem nem az lesz amit keresel. Azon az oldalon azt tudod megnézni, hogy a tankok belsejében hol helyezkednek el a modulok, személyzet tagjai. Ha ennyire gondot okoz hová célozz, akkor keress egy jó hitzone skint: [link]
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Simulacrum #38271 üzenetére
Szép
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
vbbb
addikt
Egyre jobban bejön a francia light ág. Bár sajnos 10 csatából 9-szer nem nekem kedvez a harci szerencse. (lásd MM)
De például az ilyen kör feledtet mindent kínt:
Egy T-50-2 bajtárssal közrefogtunk egy T-95öt és lőttük amíg volt mivel...de a végén mi nyertünk.
-
Murder3
addikt
válasz echterion #38258 üzenetére
penbe érdekes mert azért 203 szetm meglátszik megérezhető..de én azt mondom h nem szabadna ekkora sebzésnek lenni orosz oldalon mert az hogy már t7-es ágyú t6-on 390-et lő és ezt t8-ig végig..
és ennyit még egy t9-es ágyú sem lő német oldalon...
inkább az a baj h sebzés nincs kibalancolva rendesen.
300-320 kéne t7-ig és t8-on kaphatna 390-et... -
Murder3
addikt
...tehát lényegébe nem csinálnak semmit mert pl néztem a vkdb-t h kap+10% credit incomot..de ha kap ennyi javítási költséget is akkor mi a lófax értelme van?
persze reméltem hogy akkor esetleg a t5 ös németek javulnak, de ez a pz3/4-re az a +3% az semmi a pz4-et meg még lejjebb veszik...
meg aztán ami érdekes h a 3 vk-ból mind 8% csökkentést kap, de csak a P nem kap javításiköltség csökkentést is pedig az a legszarabb és legértelmetlenebb a 3 közül...
t8-on mindenesetre picike javulás lehet, de ott sztem ez nem igazán számít javulásnak.
ez nem kompenzáljja a t6-os gyengítést... -
Paul119
addikt
skineket hova kell be másolni?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Murder3
addikt
válasz Drenadar #38281 üzenetére
fehéroroszok ezt hívják balancnk..amúgy nem se a kv troll ágyúja nem t5-re való sőt még a zis-sem..vagy ha igen akkor a többiek se 100-as sebzéssel operáljanak...
bár a zis is t7-es ágyú ami mutatjja, hogy az amúgy t7-r lenne való és a 390 meg t8-t9-re.
úgy lenne balancolt, csak akkor az oroszok nem élveznék a sebzés előnyt olyan mértékben és ez ugye baj...ez nem háború/korhű szimulátor..
azért kellett annyi rá mert gyengék voltak a tigrishez az ágyúik.[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
valaki?
-
echterion
nagyúr
válasz Murder3 #38279 üzenetére
Ilyen szempontból nekem 8, hogy az orosz a túl erős, vagy a német a túl gyengus, érezhető a két vonal közötti erős kontraszt, az oroszok javára. Durva, hogy t8-as löwe-re is tudok a KV3-mal 380-akat sebezni, Tiger II hátsójába meg becsúszott egy 442-es löket. Ugyanez a Tigrissel úgy néz ki, hogy jó esetben 150 körüli hit, rosszabb esetben 0.
De a Tigris az akkor is Tigris marad.
-
zoszt
tag
válasz Paul119 #38290 üzenetére
Lehet csinálni. 0.7.1.1/vehicles/german/G32_PzV_PzIV
Pl. itt vannak a szükséges mappanevek.
Bár lehet a pzIV az ez: G01_Pz_IV_AusfG
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
donpe
aktív tag
Végre felraktam Zis-6-ot a KV-3-ra...
De mire eljutottam az alap vassal oda, hogy felfejlesszem a lánctalpat, meganultam mi az a sz*pás...
Az alap KV-3 egy nagy kalap...
-
virkir
veterán
-
Timyyy
őstag
KEDVES KLÁNTÁRSAK!!
Mint azt észrevehettétek, az utóbbi néhány napban fórumon se vagyok jelen, és játékban sem. Ne aggódjatok, csak átmeneti állapot, amíg a magánéletemben lévő problémáimat intézem. Addig sem maradtok egyedül, párom felügyeli a klánt és az ügyeket, Werewolf20 néven.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
forras2
őstag
Jó reggelt sziasztok
Valaki használ esetleg ilyen módot?
Mert aki igen, az segíthetne, hogy mit hova kell másolnom, hogy jó legyen, mert a txt fileban olyan mappákra mutat, ami nincs is nekem a játékban
Meg ennél a módnál pl a tankoknak dds kiterjesztése van, míg a játékban lévőknek xml.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App