Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Előbb volt egy érdekes köröm..
Ellenséges csapatban volt 3db. 1-es platoon 3db. 2-es platoon 3db. 3-as platoon meg 3db. 4-es platoon és a maradék 3 tank platoon nélkül volt..
De ennek ellenére is kikaptak..
Amúgy milyen farm tank lesz ha kiveszik KV-t?Vagy amit helyette tesznek az is jól fogja hozni creditet?
-
vbbb
őstag
válasz
Drenadar #37488 üzenetére
Nem is azzal van baj, mert szeretem azt a TD-t. Sőt, TD-zni is szeretek. A baj az, hogy egy idő után nem hajlandó normális csatákba berakni vele. Ez történt a JagdPanzerIV-el is, imádtam azt a TD. De azzal is csak szopóágra volt hajlandó dobni az MM az elit elérése után. Legalábbis én kb így datáltam be. Szóval érzékeny búcsút vettünk egymástól. Ez alól a SU-100 kivétel mert az az elejétől a végéig szívatás volt.
(#37495) mynames:
Szerencséd van...
-
mynames
senior tag
Hát most hogy a Sluggeren a crew már a 2. skill nél 57%-nál jár, igen jól megy vele. 25 ből 2 draw 1 vereség, 22 győzelem. Állat
-
Drenadar
veterán
válasz
kugli81 #37493 üzenetére
nyaff?
Adott a KV1-em ami most nagy toronnyal van és ZIS6-al
az új KV1-en nem lesz nagytorony.
vagyis : lesz egy pici KV1-em meg lesz egy KV1-em ugyanúgy tier5-ben ahogy volt nagytoronnyal? meg kv2-őm meg kv3-am? és lesz egy kv3-am tier 6-ban?teccik-e érteni hol van elásva a döglött nyúl?
-
zalman90
őstag
lehuztouk a 2v7 et :d
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. március 14. 19:41:03
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 968
Szerzett kredit: 19 686 -
Djuree
félisten
IS-3-ra mit érdemes venni? 3 dolgot tudok ugye rátenni.
zalman90: a statjuk pozitív, tehát zöld, mod kell hozzá hogy lásd.
-
Drenadar
veterán
nem jöhet be minden mindenkinek
nekem tetszett, sokat mentem vele, de bevallom most én is hanyagolom, KV-val fejlesztem a legénységet és szedem be a pénzt és IS3-al szenvedek és viselem az MM szívatását...
Jó lenne elérnem még az IS4-et, az IS7-ben már nem mernék reménykedni...tudom láma kérdés, de valahol olyat hallottam, hogy nem csak megkapjuk az új tankokat (KV1-2) de a régieket meg is tarthatjuk... ez ugye tuti kamu? Nem tudom egyértelmű-e a kérdésem. Nem akarom túlragozni, de igény esetén megteszem...
-
jahrn
senior tag
válasz
Arpee78 #37464 üzenetére
A T25 AT elegge jo viszont a leendo tesoja a T25/2 nem annyira. A problema h max 90mm-es agyut tehetsz fel, de annyira azert nem mozog jol (foleg a torony forgasi sebessege problemas) h ezt ellensulyozza.
Masreszt a Hellcat messze jobb mint a Slugger, es az uj T4 es T5 TD is elegge mokasak.
-
Arpee78
senior tag
válasz
fsb1000 #37479 üzenetére
Már nagyon ritka amikor 4 arty van csapatonként és gyakran egymást vadásszák le. A mostani előfordulásukkal szerintem már normálisan játszható ez a game.
Ha egy sincs tényleg más a játék. A heavy-nek és TD-nek jobb, a scout-ok sírnak, a med pedig attól függ. Szerintem nagyon hasonló, ha csak egyetlen arty van és ha négy. Észben kell tartani, hogy ott van és kész.
Az SPG-k ott vannak a tech treen, ott vannak a garázsban, ugyanúgy mint a scout, med, heavy, TD. Mindegyikkel másképp kell játszani, a lényeg a változatosságban van. Nem ördögi sugallatra ülünk néha artyba, hanem mert éppen arra van kedv egy másik tank után.
Az a tévhit se váltson ki ellenérzést, hogy ők nem kockáztatnak semmit és nem lehet ellenük védekezni, mert ez nem igaz.
Kíváncsi vagyok, miért ez a nagy arty utálat, bővebben is kifejtenéd? Ez már a sokadik arty kibeszélős thread, de nem baj, ezért fórum a fórum. Egyébként most nem késhegyre menő vitánk van és nem is lesz az, mielőtt valaki félreérti.
Nem mondtam, hogy tetszik vagy nem tetszik a véleményed. Csak másként gondolkodunk, ennyi.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Arpee78 #37474 üzenetére
Nem magam foglaltam össze, hanem a játék bizonyos részeivel kapcsolatos véleményem.
Biztos sokaknak nem tetszik ez a véleményem (sem), de szerintem nem nehéz belátni, hogy amikor 2,3,4 arty is van egészen más a csaták jellege, mintha egysem lenne.
Nekem ez a szitú kedvez kedvez és kedvelem, mikor nincs arty, öröm olyankor játszani, függetlenül attól, hogy kilőnek vagy sem. -
vbbb
őstag
válasz
Drenadar #37475 üzenetére
Lejárt az idő a szerkesztésre...
A KV3-at már 2. napja nem tudom duplázni se, mert mindig pudvás csatákba rak be az alsó-felső kategóriába...most már ott tartok, ha 2.ra nem nyerek csatát vele, hagyom a francba...úgyis ki van már fejlesztve elitre...már nagyon várom a 7.2-es patch-et, hogy kidobjam a rákba ezt a talicskát. Sőt...lehet nem is játszok vele addig, mert felesleges.
-
Werewolf20
tag
válasz
mynames #37463 üzenetére
Mi ketten vettük át kedves barátunktól ( FSB1000 ) a klán felügyeletét. Ő most nincs gépnél, de sztem semmi akadálya, hogy egy gyűjtő helyet hozzunk létre, ahova tagjaink jó meccseit feltöltjük.Jó ötletnek tartom, de ezt meg tudjuk majd beszélni ha mindenki itt lessz.
-
vbbb
őstag
válasz
zalman90 #37469 üzenetére
Maximális beállításokkal ment eddig full HD-ben, a gép adott hozzá. Szóval valamibe bele lett nyúlva az tuti. Teljesen szűz telepítést fogok csinálni és majd akkor meglátjuk mi lesz mindenfajta kiegészítő nélkül. Meg valamikor felmegy az FPS 80-90-ig is tartósan...WTF?
-
Arpee78
senior tag
válasz
fsb1000 #37465 üzenetére
"Szerintem nincs szükség ebben a játékban artykra, mert azok a csatáim a legélvezetesebbek ahol egy sincs." E mondatodban összefoglaltad magad.
Én fordítva gondolom.
Szerintem szükség van ebben a játékban artykra is, mert akkor élvezetesek a csaták ha változatos játékstílusban játszhatók.
De ha már valaki e játékba jön, akkor viselje el hogy nem megkülönböztetett. Az arty és bármi egyéb kilőheti, ezenkívül feladata van és azt végre is kéne hajtania. Ezt lehet mondani más "harcjármű osztályokra" is, annak ellenére, hogy az arty más játékstílust igényel mint a többi.(#37452) zalman90 A KV3 nálam jól szuperált. Leteszteltem mindhárom löveget 42-42-42 csatában és a 107mm-es ágyúval értem el a legjobb eredményt(legtöbb sebzés). Szóval szerintem azt érdemes rátenni, mellé venti, rammer, GLD és játszható a tank.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
zalman90 #37469 üzenetére
hát... elég combos gépem van és mégis van olyan pálya ahol sniper módban, bokros területen beszaggat vagy 30 fps alá esik a megjelenítési sebesség. Sajnos a hardverigény egyre növekszik, a sok dizájn elem miatt.
Más:
Amikor el kezdtem játszani a 7.1.1-el úgy éreztem valami nem stimmel.. kicsit lassabb, darabosabb (főleg sniper módban), nem mindig jelenik meg a piros kontur, pedig látom az ellen tankját, stb...
Aztán megszoktam vagy helyre rázódtak a dolgok. -
kugli81
aktív tag
Szerintem nincs gond a game-el azaz grafikailag .Nekem mindig megvan a 30fps ritkan megy picit lejjebb pedig full hd nyomom és 64biten minden full maxon..... \ q9400-3.2ghz és 6850es videokari....\
-
Gyuri27
félisten
A rohadt életbe! This is Is3!!!
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. március 14. 17:57:49
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 942
Szerzett kredit: 55 951
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész -
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #37440 üzenetére
Én fordítva gondolom.
Szerintem nincs szükség ebben a játékban artykra, mert azok a csatáim a legélvezetesebbek ahol egy sincs.
De ha már valaki artyval jön, akkor viselje el hogy megkülönbözetetett feladata van és azt végre is kéne hajtania. Ezt lehetne mondani más "hrcjármű osztályokra" is, de mégsem, mert az arty jelentősen más játékstílust igényel, mint a többi. -
Arpee78
senior tag
A T25AT nekem nagyon bevált, alig bírom abbahagyni. Már rég elit, de nem akaródzik továbblépni a T28-ra. A három közül a T25 a leggyorsabb. Nekem csak a T25 volt/van, a másik kettőről csak az adatai alapján mondom a véleményem.
A JP nagyon hasonló hozzá. Valamivel lassabb, jobb az ágyúja, de rosszabb a camo-ja. Az SU152 más tészta, a pontatlanabb ágyúval közelebb kell menni a célponthoz. A kicsit alacsony pen miatt inkább a vékony páncélzatú célok ellen hatásos, de azok ellen nagyon.
A WOT tweaker nálam részben hatástalan, pl a füstöt a roncsok fölül nem kapcsolja ki, ez miért van?
#37463) mynames Semennyivel
-
zalman90
őstag
omg 11.000 tp a kv3 ra a motor , mikor lessz az meg ?
-
vbbb
őstag
Na megvan, ha felrobban egy tank bárhol a pályán akkor akad meg egy pillanatra...megpróbálom, hogy kikapcsolom a felrobbanás effektet akkor mit csinál. Remélem helyre hozzák a következő javításban...
Amúgy melyik adja jobban az élményt:
SU-152 vs. JagdPanther vs. T-25 AT ?
-
CptMisi
őstag
válasz
mynames #37451 üzenetére
T6 tankszázad.
Ahogy én néztem, már nem hozza olyan jól, mint régen, de nem rossz...Trollágyúval meg poén.zalman90: A kv3 szörnyű? Próbálj ki egy M6-ot...Elég jó az a tank, erős páncél és löveg, mi kell még? Azért a KV3 122-essel az igazi...
Az a 10k átlag 15-20 inkább kredit szerintem, nem pedig tp...
-
zalman90
őstag
válasz
mynames #37451 üzenetére
a kv3 szörnyű , én nem birok vele játszani
kv val mindig megvan a tp 10.000 legalább , de átlag 15-20ezer , de most rátettem a zis-6 löveget mert az is 1 hitel kisebb tankokat és gyorsabban tölt
fraps nagyon jo minőségüt csinál , csak mondom 1 perc video 1GB ezért tömöritettem le rosszab minőségre hogy ne 1 nap legyen feltölteni
-
mynames
senior tag
válasz
zalman90 #37450 üzenetére
FRAPS-szal lehet jobb minőséget is csinálni?
Állat ez a trollos KV! Múltkor elbíztam magam, ő fél életen én 100%-on. Ráfordultam és abban a pillanatban one hit-elt... Leesett az állam
Én mikor azt az ágat nyomtam kihagytam a troll canont, hogy minnél hamarabb legyen KV3-asom mert a t6 kláncsatákban azzal lehetett érvényesülni, de lehet, hogy visszamegyek rá.
Creditet jól hozza? -
zalman90
őstag
válasz
mynames #37448 üzenetére
elinditod a replayt és FRAPS al felveszed , énis igy csináltam
ezt a videot is igy csináltam , büszke voltam hogy 1 hiteltem valakit trollkanonnal
ha frapsal veszed fel figyelj arra hogy csak 1 percet vesz fel ha nem regisztrálod be , és 1 perc video 1gb , de lekonvertálod mp4 be akkor lessz 100mb os
-
forras2
őstag
Köszönöm az infókat.
Akkor azt hiszem, hogy megyek 2 ágon, és én is kipróbálom mind a kettőt
Vagyis akkor már 3 ág lesz, mert a páncélvadász ágat is viszem, 2-3 nap és meglesz talán a stugIII -
mynames
senior tag
Tudtok valami jó progit ami felveszi a screent? Mert WOT replay-t akarok valamilyen videó formátumban kimenteni, hogy feltehessem a youtube-ra. Úgy sokkal egyszerűbb visszanézni, és legjobb köröket fellehetne tölteni folyamatosan.
Akár okító célzata is lehetne, hogy mikor-mire figyeljünk, vagy, hogy az ellenség mit rontott el, stb...
Most volt egy köröm T50/2-vel...Cap-ban voltam kb. 3 !!! HP-vel és jött rám az IS, na gondoltam nekem kasza. Hát képzeljétek annyira elbízta magát, hogy az oldalát mutatva jött, én meg kinulláztam a kb. 7-8 %-át. Ennyi. Valaki be is írta, hogy T50/2 rocks
Ja és mi van most a PHE-vel?
-
Arpee78
senior tag
-
vbbb
őstag
Ez a patch nem valami fasza....nekem néha bele-bele szaggat egy századmásodpercre a játék. Az előző verziónál nem volt semmi gond.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Skyhunter #37442 üzenetére
Nekem működik. A res_mods\0.7.1.1\gui mappába másold be a módosított messenger.xml-t és a res_mods\0.7.1.1\text\LC_MESSAGES\ mappába a módosított messenger.mo fájlt. Én csak simán bemásoltam ide őket és semmit sem kellett állítgatnom.
Én a 1.0-ás InfoMod-ot használom.
-
Johnny001
senior tag
válasz
Hi!
Én is úgy vagyok vele, hogy egy kicsit gyökérség artyzni, de amióta megvan az S-51, fullosan már nem zavar. A többi artyssal is elnézőbb lettem.
By.: Johnny
-
Skyhunter
őstag
Valakinek működik a színes eredményjelző (color infomod)? Minden régi modom megy, de ez nem. Hiába másolom a res_mod-ba a 0.7.1 vagy a 0.7.1.1.-es verziót nem műxik......egész pontosan ha váltogatom a nyelvi csomagot, akkor sem indul magyarul, vagy oroszul vagy érthetetlen karakterekkel akarja futtatni.....vki vmi okosságot tud?
-
Veatta
aktív tag
válasz
Jól sikerült összefoglalnod a hozzáállások lényegét!
-
Flatron710
tag
Úgy látom, hogy az arty-val úgy van a többség (egyéni vagy divatvélemény miatt - mindenki döntse el melyik kategóriát erősíti), mint a különböző "rendvédelmi" cégekkel... Naplopó, semmirekellő mindegyik, aztán ha gebasz van, akkor pedig jó, hogy ott van/volt/lesz.
A kedvencem, amikor nulla kill-el megy a "noob arty" buzdító szó, de a sok díszgy.kér tudomást sem szerez a kiosztott pár ezer hp sebzésről.
-
kstewe
csendes tag
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Veatta #37425 üzenetére
Nekem Tiger P-m van csak, viszont PZ IV sokszor talalkozom veluk mint ellenfel, es azt kell mondanom hogy a Sima Tigert atlovom barhonnan es meg csak extran sem kell vele celozom, viszont Tiger P-t szembol meg sem probalom. Ja es Tiger P-vel nagyobb tieru tankok is megviccelhetok kozelharcban(termeszetessen ha nem tudjak a gyenge pontjait). En szeretem a Tiger P-met es nem cserelnem le a sima Tigerre. Az viszont teny hogy a VK3001 az elotte szipaty kicsit
-
Veatta
aktív tag
válasz
forras2 #37421 üzenetére
Egyszerre vettem meg a két tigrist, ugyanúgy szereltem fel őket,mindkettőt fullosra húztam free xp-ből felváltva játszottam velük 100 csatát, a sima tigrissel 140 killem volt 53 % win mellett, a P vel 104 kill 47% os win mellett.
Én ezt tapasztaltam velük.A Tigris P-t el is adtam már, a Tigrist viszont megtartom!
-
Dobi 562
addikt
A JagdPz IV-el a legjobb csatáim, mindig bukók...
Vereség
CsataMines 2012. március 14. 12:37:15
JárműJagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 856
Szerzett kredit: 40 425A bokorba mellém beállt egy hetzer, azt hittem védi a másik irányt a falu felől, de egy lövést sem adott le. Annyit elért, hogy őt lőtték ki utoljára. A KV szintén elbújt egy bokorban, olyan helyen ahol esélye sincs ellenségre lőni.
-
forras2
őstag
Sziasztok
A tigris és a tigris p között nagy a különbség?
Inkább konkrétan az élvezhetőségi különbség érdekelne
2 célom van német részről. A tigris és a Maus. De mindegyik külön ágon van. Viszont ha a sima tigris és a tigris p között nincs számottevő különbség, akkor nem megyek el másik ágra a PzIV-ről... -
-
Zeratul
addikt
válasz
MCGaiwer #37410 üzenetére
nekem bokrok mögött zuhan le az fps 16ra 45ről, és nem tudom miért...
A láthatósági modell miatt. SZVSZ azokat az árnyékokat és takaró tereptárgyakat is figyelembe veszi amit a kimaxolt grafikus motor esetén jelenít csak meg. Felraktam a fejlesztett árnyékokat maxra és biza igen csak el tud tűnni egy maus is az árnyékban.
-
Djuree
félisten
válasz
Neil Watts #37407 üzenetére
fejlessz bennük motort. de azok elég lassúak, majd a t2-es tankok gyorsabbak lesznek már. aztán a nagy heavy-k meg még döglassúbbak, a mediumok már elég jól mennek majd. meg vannak ilyen scout light tankok amik egyenesen száguldoznak 70-el körülötted
-
Chris0321
veterán
válasz
virkir #37409 üzenetére
Nem tudom miért oda lyukadtam ki, pedig arra a linkre kattintottam ami a hsz-edben volt.
Sikerült letöltenem a modot, köszönöm.
A célkeresztet és az OTM-et sikerült már tegnap módosítanom, csak ezzel kapcsolatban volt problémám.
Annyira nem vagyok bátor, hogy a csomagolt tartalmat bolygassam. Remélem a nélkül is fog működni a dolog. -
Dobi 562
addikt
válasz
Plokijuma #37405 üzenetére
A wot tweakerrel kapcsolatban megelőztek.
Előbb mentem egy bődületesen jó kört Pz IV-el, 1300XP, új rekord, 55 lövés 44 találat, kilőttem egy tigrist, sebeztem ferdit, IS 3-at, jagdpz iv-et és kifagyott mikor a végén le akartam menteni az eredményemet screenshottal...
-
fsb1000
nagyúr
-
MCGaiwer
addikt
-
virkir
veterán
válasz
Chris0321 #37395 üzenetére
Ott valami más gond lesz mivel én ezt a linket raktam be
(http://www.4shared.com/rar/q7auVJuP/res_mod.html) ez a premiumsafe.infó nem tudom mi a bánat.
Kevesebb khm... felnőtt tartalom nézegetése javallott
Ha leszeded van benne némi útmutatás is meg le lett írva már jópárszor, hogy az eredeti fájl, könyvtár struktúra megtartásával kell létrehozni a re_mods\0.x.x.x\-en belül a módosításokat.
Tehát igen létre kell hoznod azokat a könyvtárakat amiben módosítani szeretnél, vagy ha bátor vagy akkor lehet a csomagolt fájlokban is módosítani a tartalmat csak kérdés meddig tolerálja a játék. -
válasz
Djuree #37404 üzenetére
Haha... Kössz. Tegnap kezdtem.
Amúgy ezeken az alap tankokon nincs valami sprint mode? Mindenki megy a nagy gépeivel ezerrel, én meg az alap cuccal vánszorgok, eh. Jó, persze nem Ferrari Enzo sebességre gondoltam, de azért az egy cseppet durva, hogy bármelyik ország alap tanja 3-aml képes menni, akár kövezett útról legyen szó, akár földről.
Üdv. core2
-
zalman90
őstag
válasz
Neil Watts #37402 üzenetére
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Drenadar #37396 üzenetére
OFF :
sőt planktonokat, fák közelébe hangybolyokat, lakmározó dögkeselyűket, piknikező családot, utca sarkon testét pénzért kínáló entitás stb....ON :
Füst effektet ki lehet-e kiszedni/letiltani a játékból teljesen? úgy vettem észre, hogy az lassítja a játékot nekem legjobban. -
Djuree
félisten
válasz
Neil Watts #37402 üzenetére
3 csata
najó, valahol el kell kezdeni, de legalább mindegyik win, csak ne rontsd le a statot, tudod a csúcson kell abbahagyni
-
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest