Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Várj vele, amíg fullos lesz. Hidd el imádni való járgány az, csak néha egyedül nem vagy elég 15 ember ellen. Bocsánat, 29.
Nekem ma elegem lett a sok vereségből, bevásároltam: Pz35(t), Cruiser IV. Ideje volt megállítani a win ratio zuhanást, eszméletlen érzés visszamenni Tier 2-be. Szinte csak jó pályákat kapnak a kis újoncok. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor voltam Himmelsdorf-on és Mines-on. A nagyobb gépekkel ezt miért nem tudja megcsinálni?
------------------------------------------------------------------
(#28509) forras2: Kár figyelni, úgy is lesz nem egy őrült, aki egész álló nap a WoT facebook oldalán kockul. Sajnos nagyon fukar a WG, egy kis 4-es tankot sajnálnak a pléjereiktől. Ha fun tank kell, vegyél 2-es német light-ot (nem is micro maus), vagy T2-es A13-at.
------------------------------------------------------------------
A WG meddig húzza még el a maradél 3 szerver frissítését?
Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest