- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #159175 üzenetére
Nincs olyan, hogy ahol már kell a gold.
BC-tel például simán el lehetett jutni a top rangig gold nélkül ha az ember jól tudott vele játszani és hajlandó volt spotolni is. 10-es td-k között is sok van amelyikbe nem kell gold (strv, grille), ezekkel pozitívra jön ki a kredit, még farmolni is lehet.
Akkor van baj ha az ember heavy-vel szeretne játszani, mert az tényleg durván veszteséges. -
Plasticbomb
addikt
válasz
h1mpi #159144 üzenetére
Gondolom full hd felbontásra gondolsz.. 4kban nálam 60 max-max-maxon. De valami nem kerek, a garázsban 20 fpseket kapok, és valahogy az az érzésem, hogy a VEGA sem megy igazán, mintha csak pörgetné valami, de nem húz... Test esetében meg a instagold minden féle tanktól alap. Szal lightoztam. Legalább meglestem a 10es lightokat végre, haladok feléjük élőn, de csak azért, mert nagyon ráuntam az armor?press2forpen módra...
-
emre
veterán
válasz
h1mpi #159153 üzenetére
Nálam van egy battle observer nevű mod, az tud ilyesmit, és a kliensben lehet konfigurálni.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #159155 üzenetére
Ha jól rémlik pmod-ban lehet beállítani reducedArmor.json-ban volt a konfig fájl hozzá. Régen használtam, de mióta megcsinálták, hogy az ingame indikátor is effektív páncéllal számol azóta feleslegesnek tartottam.
Elég valószínű, hogy circon is a pmod-os verziót használja, mert a kék szerver oldali célkereszt is abban van amit használ.Sőt circon szerintem egyedül a pmod-ot használja és abban kapcsol be pár dolgot, más modot, mint pl xvm nem is használ.
Asalin-ban is benne van szerintem és az is a pmod-dal rakja fel, de azért most nem szedem le, hogy megnézzem milyen néven van. Ha csak ez a mod kell akkor innen szedhető a pmod legfrisebb verziója mindig hivatalos wg oldalról: [link]Sok mindent lehet állítani benne. Olyan mint egy alternatív xvm a statisztikai rész nélkül.
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi #159147 üzenetére
A gun mark extended mod, a settingsben (jobb also sarok) a garazsban be tudod kapcsolni hogy akarod-e latni csata kozben vagy sem.
Marciusban valoszinu a 430u lesz a ToT, szoval erdemes addig varni es majd akkor kifejleszteni ha ugy dontesz az kell.
A 430-asrol nem tudok nyilatkozni, a T-54 meg mindig jo (sok gold ammoval).
-
mcwolf79
veterán
válasz
h1mpi #159013 üzenetére
Ugyanaz a játék, csak kontrollerrel. Miben arcad-osabb szerinted?
Ami külön röhej, hogy kb. Kétszer annyi pálya van, mint PC-n. Nem tudom miért nem rakják át ezeket a PC-s verzióba , plusz olyanok is vannak benne , amiket "BALANCE" cìmszóval kivettek (Port,Komarin) . Érdekes ez az egész, szerintem nem sokból tartana ezeket átportolni PC-re, és ennek jobban örülne a nép, mint a "továbbfejlesztett" még fosabb MM-nek. -
vhw
addikt
válasz
h1mpi #158890 üzenetére
Végig "arty safeben" volt - ott ahova kidobta a játék - mert a kutya se spotolta.
Mire a végén odaért a fent idézett TD már nem volt arty az ellenségnél - kényelmesen szétlőtte, amit saját 3 még elő arty végignézett; egy próbálta lőni, a többi fejvesztve menekült, hogy aztán a távolban kényelmes célpontot nyújtsanak a vasúti töltésre bátran kiállt hősünknek.Nem igazán őszinte az ember mosolya, mikor hasonló nettó eredményért (sebzés, győzelem, medálok) másnak vért kell izzadni, taktikázni, spot rendszert kihasználni, bújkálni. Aztán jön csóri tapossa a W-t meg kattogtat és beadja neki, keresztbe láncolja maga előtt a táras lightot, afk a top tank - ingyen 1400 dmg -
mellé lőnek az artyk, nyílt terepen, sőt a töltés takarásából, ahol mind biztonságban várhatják, hogy a csövük elé álljon - kiszaladnak a sík mezőre... -
Chris0321
veterán
válasz
h1mpi #158772 üzenetére
Bízni lehet csak ki tudja mikor fog az bekövetkezni és ki tudja mennyire fognak lecsökkenni az árak. Én még januárban gyorsan vettem egy STRIX 1060 6 Gb-osat mikor elindultak felfele az árak így én könnyen beszélek de aki most áll gépfejlesztés előtt az vagy vár ki tudja meddig vagy kipengeti a pénzt az új kártyáért vagy vesz egy keveset használtat pl. a hardverapróról ahol most is van kinn több 1060-as persze úgy tudom elég hamar le is csapnak rájuk.
-
Viktoár
addikt
válasz
h1mpi #158612 üzenetére
Érdekes üzletpolitika.
Majd itt is lesznek normális eventek amikor már a játékosállomány felét nem érdekli a wot mert úgy érzik hogy le vannak szarva? Akkor majd tolják az arcunkba a 8-as prémeket csak üljünk vissza a gép elé?
Ők is ismerik a mondást: Addig üsd a vasat amíg meleg.
-
joergie
őstag
válasz
h1mpi #158458 üzenetére
Én viszont imádom az obj261-et, teljesen más a karaktere mint a 212-nek. Gyors, én mindig megyek vele a front után 5-600méterre, amennyi időm van 2 töltés közt(olyan 13-4sec), baromi gyors a lövedék és nagoyn pontos, rengeteg lightot megszivattam már(telibe), miközben 60al repesztenek. Önvédelemben is nagyon jó. ez nem az a 'beülsz a sarokba" és puttyogtatsz. Lehet, de akkor nem aknáztad ki a lehetőségeket. Olyan mint egy szike. Bármennyire is kevesebbet sebez, én imádom.
Hozzáteszem én amolyan power user vagyok artyval, mindig keresem a jobb szöget, az alternatív célpontokat, ami a győzelemhez segít, nem csak a dmg-et, stun-dmg-et tolom. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
h1mpi #158456 üzenetére
Nemrég lett meg a tízes. Jó, hogy gyorsan megy, lő, céloz és tölt, de kisebbet sebez sokszor. Keményebb tankokba nem ritka a 100-200 vagy kisebb. A 18 darabos lőszer kapacitás meg kész vicc. Nem egyszer lőttem már el az egészet. Wn8 növelésre abszolút alkalmatlan, de rontásra kiváló. Nem fogom eladni, mert tízes tank és azt nem adunk el, de a 212a jobban feküdt. 212a töltése 30.85 volt talán, ennek meg 25.85 vagy valami ilyesmi. Döntsd el te, de én így, hogy mindkettővel mentem nem venném meg újra a tízest.
-
galervin93
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
h1mpi #158324 üzenetére
Nem vagyunk egy kalap alatt... Neked megy , nekem nem . Az álszerénység köpönyege nem mindenkinek áll jól .
Persze , ha összességében vizsgáljuk az eredményt , akkor nem vehető észre az extrém kilengés . Ott , mondjuk rá , hogy egyenletes a fejlődés . De nem is a hosszútávú eredményekről beszéltem , hanem a 30 - 50 - 100 csatán belüli extrém különbségekről .
-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #158298 üzenetére
Ingyé' kilencesed csak egyik esetben lehet. :-) Én nem szalasztanám el, mondjuk úgy rémlik az IS-3-at freeből akarod ugrani, szerintem ne tedd, fejleszd ki, szerezz vele annyi xp-t, amennyit lehet a verzióváltásig, a többi meg mehet freeből a T-10-re. Így spórolsz is egy kis free-t, de lesz két kilencesed, az IS-M-ágra meg ott lesz a lehetőséged sokáig. :-) Szvsz. így éri meg a legjobban, ha sürget az idő.
-
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #158276 üzenetére
Én fura módon szeretem az IS-t. Mostanában is azzal megyek, mert gyűjtök az IS-M-re, kíváncsi vagyok rá live szerveren is. Látszik is, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tegnap 1217 alap XP-re első osztályt adott. Néztem neten, decemberben még 1100 körülire is beadta az ászt.
Egy kis más. Tegnapi szösszenet.
Egy fal melletti törmelék bucka két oldalán csiki-csukiztunk egy Type 58-cal.
Első lövése lánc. Mondom előfordul, mégis csak azt látja meg először. Javítottam.
Második lövése vezető + sebzés.
Harmadik lövése löveg + sebzés.
Negyedik lövése üzemanyag tartály + sebzés.
230 csata alatt nem kaptam ennyi criticalt egymás után. Ennyire azért nem modulérzékeny az IS.
De legalábbis gyanús... -
-
Warton
őstag
válasz
h1mpi #158124 üzenetére
Jaja, az a poén, amikor az egyik oldal elesik és az ellenség lt és mt swarmjai lerohanja az állásomat, egy 600-ast belepattintok td módban egy t44-be, meg lepöckölök kétszázat ütközéssel egy lt-ről és akkor rongyol felénk a t54-es csapattárs, aki menetközben belémpuffant. Köszigeci!
-
jr1994
addikt
válasz
h1mpi #158088 üzenetére
Jó a cikk, csak sajna tele van elírással. Nem Gudertian, hanem Guderian. Jagdpanther V? Inkább Jagdpanzer V, vagy simán Jagdpanther.
"A náci Németország a 30-as években - leginkább Hitler 1933 -as hatalomra jutásától kezdődően - óriási tempójú haderő-fejlesztésekbe kezdett,..."
Előtte milyen volt a náci Németország hadereje?
-
-
BÁ Nutrition
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #157844 üzenetére
Ennyi, kb. 1 perc lerendezni ezt a low-tier dolgot, ingyé' kredit meg mindig jól jön. :-)
Közben nyomtam egy 10-meccses low-tier etapot a Valentine II-vel, hát ez még mindig egy genya gép.
És úgy érzem, rátaláltam a megfelelő felszerelésekre is, picit érdekesen hangzik, de több különböző kombináció után végül az optika, szellőzés, repeszpáncél trió vált be. Előbbi kettő a látótáv miatt, ami jelenleg 420 méter körül van, ráadásul mozgás közben, mindez 30% feletti álcával! Tier4-ben halálos. :-) Utóbbi pedig az itt még gyakori repeszes ágyúk ellen. Az ágyúja meglepően pontos, beszűkülve olyan lövéseket ad be távolra, és sorozatban, nem szökőévente... 2 mp alatt tölt, lehet vele alázni. Jaaa, és BiA még nincs is, begyűjtöm vele a 15k xp-t a küldetéssel, aztán újraosztom ,na az még picit rátesz egy lapáttal mindenre.
Lassan itt aValentinBálint-nap, féláron, esetleg még kevesebbért ajándék ez a gép. Persze a sok kezdő miatt egyszemélyes hadsereget kell vele játszani, de pont ez a jó. Bele a sűrűjébe, hallgatni a pattogókat, közben meg lőni a meggymagot. Irtó jó buli, átlag 3-4 perces, pörgős meccsek, sebzés meg medál-hegyek, jó kis kikapcsolódás. :-) -
e-newsee
addikt
válasz
h1mpi #157842 üzenetére
Ilyenre én is gondoltam, hogy megveszem a legdrágább tankokat, és eladom őket, de 5-ös szintig ahhoz túl olcsók, hogy megérje foglalkoznom ilyenekkel. Jelenleg van kb 23 misi kreditem a tegnapi 1,3 milliós nettómmal együtt, szóval annyira nem vagyok rászorulva. Persze, ha esetleg meg akarom venni majd az új oroszokat, akkor biztos fogy a della, de azért mire oda jutok, gyűlik is még hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged