Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikron
tag
ma megdőlt a negatív rekordom
20 meccsből 15 bukta
imádlak WG
-
nyunyu
félisten
T1HT most lenyegesen jobban hozza a creditet, mint a KV-1.
T1HT: 1913 dmg+350 spot+5 kill= 29043 credit (+30234 az event miatt), 1194XP (12.83 credit/(dmg+spot))
KV-1: 2601 dmg+244 spot+3 kill=32211 credit, 1094XP (11.32 credit / (dmg+spot))BTW, KV-1-gyel mi most az asz szint? linkelt meccsre nem adta meg.
-
Jolet
őstag
teljesen korrekt amikor egy obj.212 1 lövéssel kilövi az E-75-öt gondolom :-)
angel: szerintem semmit se rontottak az artykon, már amit egy velük szemben álló tapasztal, csupán ott még kevesebben vannak
-
Angel1981
veterán
Aki 8.6 tesztszerón játszik, annak mik az eddigi tapasztalatai úgy en bloc?
-
Djuree
félisten
válasz
krisss93 #8279 üzenetére
hát igen, premtank nélkül lassan csordogál a kredit. ha meg prem acc sincs akkor meg pláne, nekem akkor tuti nem lenne türelmem játszani
így is lassan jön az xp, főleg úgy. a t10-es csigazabáló TD 290k xp, most van a fos-sal 105k xp, még kell bőven
t8-as artym se mostanában lesz, van az obj 212-vel vmi 55k
-
GaburroSan
aktív tag
49k xp kell az E-100hoz és prém nélkül tolom!!!Meglássuk 15-ig meglesz-e az xp!
-
Eagle16
addikt
válasz
Plasticbomb #8275 üzenetére
A KV-1 féláron van, a KV-1S meg 30%-kal olcsóbb most ezért.
-
Plasticbomb
addikt
Van most valami akció a KV-1re meg a KV-1S-re, amiről nem tudok, vagy valami gubanc van nálam a tech tree-ben???
KV-1 195 000
KV-1S 630 000 -
válasz
J.J. András #8273 üzenetére
Mire gondolsz? A betöltő képernyőn (amikor a csatára vársz) az egy platoonban lévő embereket rakja egy számhoz.
A Dobi által belinkelt képen a számok az jelentik, hogy pl 1-2-3-4x lőtte át az adott tankot.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Speedlink88 #8262 üzenetére
Pedig az bizony lag lehetett. Tegnap kora és késő este is pár 10 másodpercre felugrálgatott a késleltetés 80-300 ms környékére, ami ilyen rettentő darabos mozgatást eredményezett.
-
krisss93
aktív tag
válasz
AlexWolf #8268 üzenetére
Nekem is kéne az E-75, csak el kéne adnom hozzá minden tankomat és még akkor se lenne elég kreditem.
Pedig ki van fejlesztve időtlen ideje az M103-al együtt.
Lehet hülyeség volt a T32-eladása után az árából IS-t meg TigerP-t venni akciósan és rá kellett volna gyúrni a farmolásra -
Tegnap sikerült akciósan megvenni E-75-öt...igaz legénység meg töltény még nincs hozzá, de legalább már a garázsban áll.
-
jano_77
nagyúr
Csatlakozom én is! Használtam a modot és az arty módot leszámítva még tetszett is, de az arty célzójával sehogyan se boldogultam!
Tudom, hogy nem vagyok nagy artys, de azért hébe-hóba eltaláltam az ellent és nagyjából oda is ment a lövedék, ahová szerettem volna, max a tank már nem volt ott, de ezzel sosem oda ment, ahová szántam, hanem vhová baromi más helyre!? Hogy a túróba kell az arty módot használni, hogy azt találjam el, amit szeretnék, mert egyébként baromi jó kis célzó mod!?!?Köszi a helpet én is!
-
Speedlink88
csendes tag
Amúgy az mi hogy telibe láttok egy jó nagy tank oldalát, igaz füvön keresztül, de tisztán látható, semmit domb vagy tárgy nem lóg be, belelövök a közepébe kettőt és egyik lövedékem sem ér célba, mintha átmenne a tankon, jah és ezt a JT-vel lőttem szóval elég pontosan becéloztam. Ez mi?! De már nem1x produkálja ezt a játékban. Komolyan ha nem lenne beleölt pénzem a játékban, törölném le a picsába...Meg olyan furcsaságok még hogy becélzom a tankot és nem tudok lőni (pedig nem lagolok,igen be volt töltve) aztán 3-4mp múlva újra jó,a torony forgása beakad,aztán újra jó...stb Mintha valaki szándékosan pár ms átvenné az irányítást a tankom fölött, tiszta parajelenségek...
Nálatok is hasonló dolgokat művel?
-
Antonius1978
addikt
válasz
jozefgucci1 #8251 üzenetére
Sajnos nekem nincs, en is 4 napja vettem meg, de meg 1 kort sem mentem vele, 2 okbol, az egyik hgy a KT-t huzom az E-75 miatt, a masik meg mert a T-34/85-el ki akarom fejleszteni ra a legjobb motrot, ami 11+16 ezer TP-t jelent, alap motorral nem akarok vele furikazni.
Ha megvan a motor, akkor esetleg SZTP-bol kifejlesztem a lancot, a tornyot meg a loveget majd utanna.
Volt mar szo a tankrol, az alcaerteke nagyon jo, gondolom amolyan felderitofelenek kell inkabb hasznalni, vagy snipernek.
De ha van valakinek, aki ment mar vele tobb kort, attol varjuk a tank elemzesetKiegeszitonek en ventit, es toltesgyorsitot, 3iknak pedig alcahalot, periszkopot vagy pedig tavcsovet teszek majd ra.A legenyseget meg alcazasra fejlesztem.
-
Cseri0058
őstag
válasz
jozefgucci1 #8251 üzenetére
Pedig nagyon jó tank!!! Szerintem op is a szintjén! Simán ki lehet vele szedni egy tier 8 as heavyt is!
-
mcwolf79
veterán
Én is bedobom az invite kódomat. Aki kapja, marja:
NB76C4DR2WUU4X -
Valakinek van valami tapasztalata a T34-1 el kapcsolatban mert nagyon nem megy vele . Van eddig tudom 20 csatám megvan a legnagyobb ágyú ,de folyamatosan Tier9 -es csatákba pakol a gép. Arról nem is beszélve , hogy minden második bekapott találat tönkreteszi a motort a harmadik a lőszerrekeszt. Medekkel jó szoktam lenni ,de erre még nem éreztem rá ! Mit érdemes rárakni kiegészítőknek ?
-
szbalogh
addikt
válasz
Angel1981 #8249 üzenetére
Nem tudtam
Más: Vannak ezek az oldalak ahol kérdőívek kitöltéséért, videók nézegetéséért... pontot lehet gyűjteni, amit ultimate gamecard-ra lehet beváltani amivel pedig WoT goldot lehet venni. A probléma csak az, hogy a sokpontos feladatok amcsiknak vannak és mindig megkapom, hogy Magyarországról nem kérnek kérdőívkitöltést pl. vagyis rohadt lassan jönne össze egy 5 dolláros kártyára a kellő pontszám. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan megoldást, hogy virtuálisan észak amerikainak lássa a rendszer a számítógépemet? Kicsit hekkerszagú a dolog, de ha működne hamar összejönne egy kis goldra a pont.
-
-
Angel1981
veterán
válasz
AlexWolf #8214 üzenetére
Ok, elolvastam, tudomásul vettem az álláspontodat - az enyém több dologban más, de ez van!
Gratulálok a zsinórban szerzett master tanker medálokhoz!mcwolf79: hát még a top fegyvere! Remek átütés, pontosság, és DPM - kell ennél több?
Nagyon szerettem, csak továbbvittem belőle a legénységet, de lehet, még előveszem! -
Djuree
félisten
ez a caernarvon mekkora jó egy tank. beforgatva pattog mint a rosseb, az ágyúja lényegében mindent átüt. kicsi a sebzése, de mivel gyorsan pirít, simán sebez elég sokat gyakorlatilag. tegnap sok meccsben 2-3k-t leosztottam.
-
mcwolf79
veterán
Hát erre az AT-8-ra sem kell majd olyan sok javítási költséget fizetnem
És meglepően hatásos a stock fegyvere. Az AT-2-é kula, de ezzel eléggé tudom csipkedni lefele a HP-t
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
Sajna tegnap nem tudtam olvasni, mert sok a meló - pótolni fogom -, azt tudja vki, hogy mi a szamóca van a PlanetWot oldallal?!? Vasárnapi adatok vannak fent még mindig!?
Köszi -
kirjak
aktív tag
Köszönöm a tegnapi szakaszozást!!!
-
grex4
aktív tag
Kis tierben is mókás játszani:
kövi meccsen csak ennyire adta meg az ászt:
T-29el már ideje volt ugy 400 meccs után az ász, ennyiért vesztegetik:
Ezt meg most lőttem össze, első Bilotte medálom! Végére eléggé izgalmas lett, bénáztam eleget de az ellenfél még többet. Tipikus csapatom volt ismételten bár az ellenfél top tankjait még mindig nem értem miért zúztak be az erdőbe.
-
octopus666
tag
Eret vág az ember KV-1 nél mire meglesz a normális löveg
76 mm-s semmire nem jó, max verebet lőni
-
Haart
addikt
Bónuszba dobok egy invite kódot, úgy sem használom ki
Aki kapja marja:
6BN7WN5AG5SD7F -
-
Preda
aktív tag
Oks, akkor a kövi képen elmagyarázom.
Szóval minél jobban a 0 fele van a kis vonal annál nagyobb ez esély az átutésre. Mivel ha a vonal 0-nál áll akkor derékszögben érkezik a lövésünk a felületre.
Lényeg az egészben az, hogy alul a két sárga számnál nézzük meg az elsőt az lesz a saját átütésünk a távra vetítve, a második meg az adott helyen a cél páncélvastagsága. Ha a kis vonal vízszinteshez közel van és az átütés is rendben van akkor valószínűleg át fog menni. Ha függőlegeshez van közel akkor meg nem fog átmenni.
Ha így se értitek akkor majd rajzolok ábrát,de csak holnap
.
-
vJokka
aktív tag
Egy kis info a küldetésekről: [link]
Első látásra jól hangzik (elnézést a képzavarért) -
-
Jolet
őstag
délután óta nem tudok a tesztszerverre felmenni
ti sem? -
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #8219 üzenetére
Milyen menő már, hogy fent vagy youtubon!
-
SoulReaver
veterán
Youtube ilyen replayokat készítenek mw replay.ru ék
-
jahrn
senior tag
válasz
AlexWolf #8214 üzenetére
"Az artykat ezzel szemben még ma is használják és ma is képesek elpusztítani egy tankot. Csak manapság a rakéta amit kilő, GPS jel alapján odamegy a tankhoz és bekopogtat, megkérdezi hogy vannak, aztán az egész hóbelevancot felrobbantja a francba. Itt legalább mellé is tudnak vele lőni"
Azert a tuzerseg meg most is a hagyomanyos lovegeket es "hagyomanyos loszereket" jelenti elsosorban. Masreszt meg a legmodernebb tankok mar a pancelzat mellett aktiv iranyitott raketa elleni vedelemmel is fel vannak szerelve szal azert nem ugy megy az h gyere ide cipo hamm bekaplak.
-
Preda
aktív tag
Na nem akarok spammelni, de az utóbbi kör nagyon ott volt fel is tettem érdemes megnézni szerintem. Egy jó kis E100-as kör kicsit olyan érzésem volt mintha elpuszithatatlan lennék
. Persze szó sincs róla meg amúgy is kikaptunk, de nem rajtam múlott. Replay
-
válasz
Angel1981 #8189 üzenetére
Én nem forgatok ki semmit.
Vegyünk egy egyszerű példát. A WOW-ot. Ott azért fizetsz, hogy egyáltalán játszhass. Más szóval, ha nem fizetsz, nem játszol. Ott teljesen jogos az, hogy reklamálsz, ha valami nem tetszik (más kérdés, hogy ott is szarnak rá).
Itt viszont nem a játék lehetőségért fizetsz, hanem 3 jól meghatározott dologért.
150% XP
150% pénz
+ esetleg kredit farmolásra alkalmas tank.
Ennyi és nem több. Senki nem ígért ezért könnyített MM-et, nem kapsz dedikáltan okos játékosokat, nem kapsz artymentes csatákat. Amikor kifizeted a havi 2500 goldot (és az ennek megfelelő forintot) a havi prém accountért, akkor ezt te elvileg tudomásul veszed.
Innentől kezdve azért reklamálni, amit senki nem ígért felesleges. Vagy foglalkoznak vele vagy sem.Másrészről azt nem neked mondtam, hogy gerinctelenezik az artysokat. Ez ilyen ironikus félmondat volt. A lényeg az akart lenni (amit most azért írok le, nehogy félreértés legyen), hogy kb a hozzászólások 90%-a az artykat, illetve a hülye játékosokat szidja. Ezt ide 128ezredszerre tök fölösleges leírni. Igazság szerint már az első alkalommal is az volt, mert kétlem hogy a WG marketing, fejlesztő stb csapatai a prohardveren gyűjtenék az ötleteket. Az official fórumon érdemes nyavalyogni. Bár ott sem hiszem, hogy sokat törődnének vele
A féllánctalpasokhoz meg csak annyit, hogy azok már a háború alatt is elbaltázott konstrukciók voltak (nemhiába haltak ki a háború után). Lomhák voltak, könnyen elakadtak, nem lehetett őket annyira páncélozni és ráadásul megfelelő fegyvert sem voltak képesek cipelni. A játékba ezért tök felesleges egy használhatatlan járművet berakni.
Az artykat ezzel szemben még ma is használják és ma is képesek elpusztítani egy tankot. Csak manapság a rakéta amit kilő, GPS jel alapján odamegy a tankhoz és bekopogtat, megkérdezi hogy vannak, aztán az egész hóbelevancot felrobbantja a francba. Itt legalább mellé is tudnak vele lőni
-
Iron Funeral
őstag
Itt egy E-75 replay ha kell valakinek, 6k+ dmg bekapva, lőve, defeat.
-
Preda
aktív tag
Na tegnapi moddal kapcsolatban közben rájöttem, hogy működik az armor pen arc. A kis csík a beesési szögét jelenti az lövedéknek. A csík ugye 0-90 fokban mutat értelem szerűen. Tehát minél kisebb a szög annál nagyobb esélyünk van, szóval célszerű olyan, helyre lőni ahol közel vagyunk a 0 fokhoz azaz a derékszöges lövéshez. Ez mondjuk elég nagy segítség mert sok olyan hely van ahol szemre nem határozod meg a lövedék becsapódási szögét.
Jah a csíknál még van mindkét oldalt sötétebb sáv az a +-25% random értéket mutatja. Tehát ha pl 60-70 fok jönne ki akkor ott nem sok esély van egy bevitt találatra.
-
Eagle16
addikt
válasz
Angel1981 #8204 üzenetére
Ez elég kivételes eset volt, mert csak mások által felderített célpontokat lőttem, akik ráadásul mind kisebb szintűek voltak nálam, plusz még TD-vel is voltam, ami 30%-kal kevesebb xp-t kap mint bármi más fajta tank hasonló teljesítményre.
Szóval háromszoros szinten is visszafogott xp-t kaptam. Tier 10-es csatában azért 500-600 xp összejön vereségnél is.
-
vJokka
aktív tag
válasz
SoulReaver #8203 üzenetére
Így legalább sikerült kihozni vékony pluszra a kört
Egyébként borzasztó, hogy egyre több olyan karika van, ahol úgy halnak el a játékosok (t10-ben is), hogy mentek kb 500 métert, azt ezzel ki is fújt a tudományuk, mert még lövést sem tudtak/akartak leadni.
Az ilyeneket jó lenne, ha kiszűrné a rendszer. Vagy lehetne jelenteni őket "Dying in first min"-ért -
Angel1981
veterán
Ez tényleg tragikomikus!
Jogos a felháborodás, részvétem!
(Nem tudom, ez hogy jött ki, de valami nem stimmel, az biztos!)Eagle16: szintén részvét!
Ez szigorúan nem ellened irányul, de egy T1-es csatában 10 esetből 8x összehozok legalább ennyi, ha nem több XP-t, és hol van az a sebzés ettől? -
Fel
addikt
válasz
malnabokor #8197 üzenetére
A 90 mm-es M3 volt a top lövege. Ugyanaz, mint a T20-on, többek között ezért került ki a játékból.
-
Eagle16
addikt
válasz
malnabokor #8197 üzenetére
90mm-es ágyúja volt, az a Tier 1-es ágyú hülyeség, sosem volt rajta olyan.
vJokka: pedig ez ilyen marad, a győztes és a vesztes oldala között óriási különbségek vannak...hiába csinálsz 5k sebzést, ha nem nyersz akkor még a leggyengébb ellenséges játékos is több xp-t kap általában.
Nem jó ez így, de nem terveznek változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest