- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Hát igen srácok,sajnos tegnap is nem egy olyan csatám volt ahol 2 unikum szakasz volt,szakaszonként 3 fővel azaz egy oldalon 6 unikum játékos a másikon meg még zöld játékos sem volt. Én a 49%-al már jónak számítottam a sok paradicsom között.
Nagyjából 10 mp-enként villant fel a piros felirat a minimap fölött.
Mostanra oda jutottam hogy a 9-es orosz tüzérrel elég a napi első győzelem,a brit 6-ossal szintén.
Ami most mulattat az a kv3-as tank,valamiért elég sokat tud pattintani de vannak csaták amikben elindulni is kár.Ha a lövege pontosabb lenne én erősen ajánlanám mindenkinek.Lassúcska,de mivel én inkább tüzérhez vagyok szokva ez nekem nem okoz fejfájást.Viszont tierjében ha odaér ahova kell akkor elég szépen tud támogatni.
(töltésgyorsító,célzásgyorsító,venti) Ugyan sokszor felrak t9-be is úgyhogy nem egy leányálom,viszont nagyjából tudom a nagytierű tankok weak pontjait,mert akaratlanul is rámragadt amikor az orosz td ágat játszottam végig.
Nálam a kis kv1 az örök kedvenc.Elég fullos a legénység és a modulokat is folyamatosan próbálgatom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged