- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rruuer
senior tag
long tail... ez mit is jelent pontosan? igen sose használtam még seot és ha a nevemre rákeresve a 3. találat de ha a "kulcsszóra" akkor a 4. oldal közepe. ha van mód rá és ingyenes akkor jó lenne alkalmazni. igaz csak település szinten nem országosan de akkor is..ha 1-2 megrendelővel több már megérte
-
The DJ
addikt
Pontosítok, nem is főleg az új WooCommerce a bugos, hanem a sablonok fejlesztői nem kapcsoltak időben és nem frissítették a WooCommerce fájljaikat az új verzióval kompatibilis kiadásokra. Ebből adódóan rengeteg themeforest-ről és egyéb helyekről megvásárolt prémium sablon esett szét a frissítés után és csomó funkció kezdett el bugolni vagy éppen hibásan működni. Mióta kijött az új verzió azóta szinte nincs olyan nap, hogy ne látnék a Facebookos WordPress csoportban ezzel kapcsolatosan legalább egy bejegyzést. A megoldás vagy az, hogy visszavált a felhasználó a régi verzióra ideiglenesen, vagy az, hogy frissíti a sablonját (ha szerencséje van és már van 3.x kompatibilis kiadás belőle). De a magyar nyelvi problémák még globálisak sajnos az új verzióban, erre csak a hibajavítások és a frissített fordítások jelentenek majd megoldást.
-
The DJ
addikt
Firebugban például gyorsan meg lehet nézni, hogy működik-e, de szerintem minden alapértelmezetten beépített fejlesztői konzol megfelel.
F12, net fül, nyitva hagyod, újratöltöd mondjuk a főoldalt, keresel egy CSS-t, lenyitod és ennek kell látszódnia:
Server: cloudflare-nginx
Ha ez van ott, akkor a statikus tartalmakat a Cloudflare szolgálja ki.
-
sz.j
nagyúr
Köszönöm a linket, azaz az infót.
Más
Frissítettem a második oldalon lévő sablont is és ugyanaz lett az eredmény mint az első oldalnál, azaz itt is egyoszlopos lett az oldal megjelenése, a sidebar nem látható 1024×768 felbontásnál ...
Ezek szerint a frissítésben állították át a "töréspontot".Köszönöm mindenki segítőkész válaszait.
-
The DJ
addikt
Itt volt róla szó: [link]
Megoldás:
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'dequeue_woocommerce_cart_fragments', 11); function dequeue_woocommerce_cart_fragments() { if (is_front_page()) wp_dequeue_script('wc-cart-fragments'); }
Ez a functions.php-be menjen.
(#3451) Janusz001: Nem gond, tökéletesen fog menni.
-
The DJ
addikt
Ha többnyelvűsítés, akkor én a qTranslate-X mellett voksolok
De a Polylang is jó, sokan preferálják, én valamiért mégis a qTranslate-X-et kedveltem meg és jobban szeretek vele dolgozni, kevesebbet is kellett szívnom vele, mint anno a Polylang-al.
-
The DJ
addikt
SEO-hoz én a Yoast SEO-t preferálom, a domain végződés majdhogynem mindegy, de az az íratlan szabály, hogy a nyelvnek megfelelő végződés még mindig a legpraktikusabb választás. Ha magyar közegnek szánod, akkor .hu, ha nemzetközi a célcsoport, akkor .com, de persze van ezer féle egyéni végződés is már, ahol még ilyen megkötés sincs. Egyébként a Google Search Console-ban kell beállítani a domainednek a preferált célcsoportot végződéstől függetlenül a jobb SEO érdekében.
-
-
The DJ
addikt
Nem tudok róla, hogy ilyen szinten bele lehetne nyúlni a plugin lelki világába és nem is biztos, hogy érdemes. Van viszont egy ide vonatkozó beállítás, amivel lehet finomhangolni azt, hogy milyen gyakorisággal ürítse a lejárt gyorsítótárat.A "Page cache" részletes beállításainál van egy "Garbage collection interval" nevű beviteli mező, ott tudod megadni, hogy milyen gyakorisággal törölje ezeket.
(#2291) crgriseus7: Ez így érdekes. Csak ez az egy címke viselkedik rosszul vagy az összes többi is? Egyébként ha más megoldás nincs, akkor adatbázisban könnyen lehet módosítani (PHPMyAdminon keresztül nem is bonyolult).
Más:
Este hivatalosan is megkaptam a WP topikgazda titulust, úgyhogy természetesen továbbra is itt leszek és segítek amiben csak tudok, immáron kicsit több joggal és nagyobb hatáskörrel.
-
The DJ
addikt
Az "old" a törlésre váró, már érvénytelen gyorsítótárazott fájlok kiterjesztése. Ezeket automatikusan törölni fogja a plugin amikor a beállított lejárati idő elérkezik. Folyamatosan generálja újra a gyorsítótárat tartalom változás esetén, ilyenkor a régi fájlok "old" kiterjesztést kapnak, majd törlődnek, az újak pedig újra generálódnak.
-
The DJ
addikt
Örülök, hogy hasznosnak bizonyult az írás
A kérdésedre a válasz a Widget Logic bővítmény. Segítségével megadhatod, hogy melyik widget melyik oldalon jelenjen meg.
Például: is_page('kapcsolat') megadása esetén a widget logic mezőben a widget csak a kapcsolat menüpont megnyitása esetén jelenik meg a definiált helyen.
-
tamas1985
tag
A SiteOrigin Page Builder nagyon bevált eddig egyetlen kérdésem lenne, hogy row létrehozásánál berak egy fekete sávot felülre , ezt hogy lehetne kiszedni?
-
sz.j
nagyúr
Rákerestem és meg is találtam .. Ezek szerint ez is meg van, de akkor miért reklamál a PageSpeed Insights, mert ezt írja:
"Használja ki a böngésző gyorsítótárazását
Lejárati idő vagy maximális kor beállítása a statikus erőforrásokhoz a HTTP-fejlécekben arra utasítja a böngészőt, hogy a korábban letöltött forrásokat a helyi lemezről töltse be, ne a hálózaton keresztül.
Hasznosítsa a böngésző gyorsítótárazását a következő gyorsítótárazható források esetében:
https://apis.google.com/js/plusone.js (30 perc)
http://www.google-analytics.com/analytics.js (2 óra"
Vagy ezekre nincs hatással? -
trisztan94
őstag
A qTranslate helyett sokkal jobban megéri a WPML-t használni. Sokkal profibb, nagyon sok mindent tud, absolute megéri az árát.
2. Csak akkor fog működni ha a sablon támogatja a qTranslate-et. Nézd meg a doksijában. Ha nem támogatja, akkor készíteni kell egy child theme-et és belenyúlni a megfelelő template-ekbe.
-
The DJ
addikt
Minden automatán működik, nem is kellesz hozzá
A vásárló kosárba teszi a terméket, átirányításra kerül a PayPal felületére, ott bejelentkezik, fizet, a PayPal sikeres fizetés esetén visszairányítja a weboldaladra, ezzel egy időben értesítést is küld az oldalnak (IPN), hogy a fizetés sikeresen lezajlott, az oldal pedig e-mailben kiküldi a linket, ahonnan a vásárló le tudja tölteni a digitális anyagot, vagy éppen rögtön a visszairányítás után le is tudja tölteni.
-
trisztan94
őstag
WooCommerce-ben be van építve alapból a PayPal és a digital download.
Wordpressen semmiképp se használj mást, mint a WooCommerce, az a legjobb.
-
adatfalo
senior tag
Köszönöm a segítséget, ugyan úgy szétugrik, köszönhetően annak, hogy diveket használtam a kódban. De tegnap csináltam egy átmeneti megoldást ahol 3 részre van bontva. Felső és alsó rész, amely mind kettő kép, míg középen a fehér hátteres szöveg html, így hasonlít az eredeti design-ra, nem dobálja szét a gmail és még a feliratkozók neveit is tudja cserélgetni a forráskódba ágyazott shortcode.
-
The DJ
addikt
Ezt sajnos nem te döntöd el, hanem a Google: [link]
Nincs rá direkt módszer, annyit írnak a legtöbb helyen, hogy legyen az oldal sűrűn frissítve, legyen rendes SEO mögötte, rendelkezzen releváns, egyedi tartalommal és logikusan felépített, hasznos linkstruktúrával. A többi már inkább a SEO témakörébe tartozik.
-
Lacee1986
senior tag
Exportnál kiválasztod a "Custom - display all possible options" opciót, majd legörgetsz a "Format-specific options" részig.
Itt találsz egy ilyet: "Database system or older MySQL server to maximize output compatibility with:"
A lenyíló menüt állítsd MYSQL40-re, majd mehet az export. Ha ezt importálod akkor működni fog.
A szerveren lévő MYSQL régebbi verzió mint amit local-ban használsz. Érdemes az ilyet előtte lecsekkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest