- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
trisztan94 #2707 üzenetére
Szerintem a "wordpress splash page" lesz a kulcsszó erre.
-
_ak_
addikt
válasz
trisztan94 #2661 üzenetére
Én is erre jutottam, az a pár óra amíg keresgéltem a sablon, kb. meg is csinálhattam volna.
De legalább, tudjuk, hogy nagy valószínűséggel tényleg nincs ilyen. Ha lenne elég szabadidő, talán be is lehetne foltozni ezt a rést.
-
LógaGéza
veterán
válasz
trisztan94 #2475 üzenetére
Mennyire jó a WooCommerce supportja? Mert üresbe nem akarom megvenni, hogy aztán ne is használjam...
-
Rruuer
senior tag
válasz
trisztan94 #2469 üzenetére
köszi de itt sajna úgy látom hogy egyesével kell a termékeket betenni és ugye lesz egy jó pár...
-
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2447 üzenetére
Köszi, pont azért kértem.
-
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2445 üzenetére
Ennyire szőke nem vagyok
Arra a linkre gondoltam amit te csináltál -
dkaro
őstag
válasz
trisztan94 #2443 üzenetére
Köszönöm. Linket esetleg dobsz vagy reklámnak minősül?
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #2440 üzenetére
Na, a validációt úgy néz ki megoldottam, így csak az maradt hátra, hogy hogyan kell helyesen lementeni egy saját tömbbe és adatbázisba a hozzáadott ZIP kódot. Jól gondolom, hogy az options_update() function-be kell a saját logikámat belerakni?
Hogyan a legésszerűbb ezt megvalósítani?
Amúgy így oldottam meg a validációt, ha valakinek kellene:
public function validate($input) {
$valid = array();
$valid['add'] = (isset($input['add']) && !empty($input['add'])) ? sanitize_text_field($input['add']) : '';
if ( !preg_match( '/(^\d{5}$)|(^\d{5}-\d{4}$)/', $valid['add'] ) ) {
add_settings_error(
'add', // Setting title
'zip_format_error', // Error ID
'Please enter a valid US ZIP Code', // Error message
'error' // Type of message
);
} else {
add_settings_error(
'add', // Setting title
'zip_add_success', // Error ID
'Successfully added ZIP', // Error message
'updated' // Type of message
);
}
return $valid;
} -
The DJ
addikt
válasz
trisztan94 #2404 üzenetére
Szerintem az lehet erre a megoldás, hogy megkeresed a sablonod könyvtárában található WooCommerce mappán belül azokat a PHP fájlokat, amik ezek megjelenítéséért felelősek (ha jól emlékszem, akkor a content-product_cat.php a kategória oldal), ezt pedig úgy módosítod, hogy csak a VC-ben elkészített oldaladat mutassa. Meg lehet úgy hackelni a loopot, hogy csak egy oldalt jelenítsen meg: [link] Ugyanígy megoldható a kereső oldal átszabása is. Lényegében minden beépített WC template-et átalakítasz, hogy azt és úgy mutassa, ahogy neked szimpatikus.
-
The DJ
addikt
válasz
trisztan94 #2402 üzenetére
Találtam egy ilyen megoldást, nem tudom működik-e még, egy próbát megér:
add_filter( 'woocommerce_return_to_shop_redirect', 'return_to_shop_link' );
function return_to_shop_link() {
return 'http://yourlink'; // change to the link you want
}functions.php-be menjen
-
adatfalo
senior tag
válasz
trisztan94 #2382 üzenetére
A css/html részét tényleg egyszerű átvinni, de nincs mögötte megírva semmi, ahhoz én meg kicsit kevésnek érzem magam, hogy nekiálljak és lefejlesszem az egészet, adminfelületestül-mindenestül, de ha van kedved és meg tudod oldani beszélhetünk róla privátban.
Egyébként ahogy a commenteket olvastam, a template szerzője is wordpress developert keres, így ha tényleg meg tudja valaki csinálni, szépen, egy themeforest template(fizetős) szintűre, akkor annak jó lehetőség, mert hiánypótló sablon lenne.
-
válasz
trisztan94 #2374 üzenetére
Ha már van rá lehetőség, hogy olcsóbban megkapjam az adott szolgáltatást / terméket, miért ne?
-
The DJ
addikt
válasz
trisztan94 #2367 üzenetére
Az tény, hogy ez annyira alap feature, hogy nem is értem miért hagyták ki a fejlesztők (azaz de, értem, azért, hogy pénzt kérhessenek érte egy extra plugin formájában
)
-
The DJ
addikt
válasz
trisztan94 #2364 üzenetére
-
válasz
trisztan94 #2042 üzenetére
Ha már szóbajött a VPS:
Az összes szerverük SSD-n üzemel, nagyon gyors és megbízható. Egy kattintással lehet OP rendszert telepíteni és egy az egyben lementeni is. Nekem nagyon bejött, nem véletlenül ajánlom
Ha a fenti linken regisztrálsz, automatikusan kapsz 10$-t, amivel 2 hónapig ingyen lehet VPS-ed
-
spiritex
veterán
válasz
trisztan94 #1977 üzenetére
Ebben igazad van. És más dolgokat (főleg a kinézetet illetően, mert elsősorban grafikus vagyok ) adtam is már tanácsokat, de ez a kérés nem tűnt butaságnak. Köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
trisztan94 #1970 üzenetére
Köszi a választ!
Egyébként azért kellett letöltetni, mert a megrendelő így akarta. Úgy tudom azért, mert vissza kell neki küldeni e-mail-ben. -
Dexter68
addikt
válasz
trisztan94 #1920 üzenetére
Hát nehéz... Storefront sablont használok, child-theme-t csináltam hozzá reflexből. A css-változásokat a jetpack custom css-ébe írtam megszokásból.
Eleinte simán kint volt a woo alap árszűrője, a csúszkás, csak az ügyfél mondta, hogy a nagy árkülönbségek miatt használhatatlan. De addig nem foglalkoztam vele, nem teszteltem, hogy jól szűr-e, csak most, mikor megpróbáltam ugyanazt megoldani linkekkel. -
adatfalo
senior tag
válasz
trisztan94 #1914 üzenetére
Én ilyen netpincéres és egyéb "több étterem rendelését kezelő" template-et kerestem hónapokon keresztül, viszont mivel nem találtam (ha azóta van változás ez ügyben, akkor szóljatok) ezért úgy döntöttem, hogy majd magmanak szépen lassan de lefejlesztem.
Egy kérdés van köztetek olyan aki vállal plugin fejlesztést wordpresshez, viszonylag nagyobb falat és én inkább foglalkoznék csak az UI-val?
-
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #1908 üzenetére
Pont most néztem meg a Rating System plugint megint, 10 perce dobott ki a fejlesztő egy update-et rá ami már majdnem mindent tud, eddig jó lesz!
-
TheProb
veterán
válasz
trisztan94 #1851 üzenetére
Megeshet, tekintve, hogy elég kezdő vagyok a témában, így így kell kezelni a véleményemet. Amennyire eddig, jelen pillanatban beleláttam a dolgokba, neked ez jött le eddig.
De természetesen sok igazság van abban amit leírtál, vmiért (nemtom miért) elég idegen nekem a php még. Aztán lehet csak foglalkozni kéne vele és megtetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged