Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
WP-nél valahogy meg leht oldani, hogy egy oldal tartalma külön domain-en jelenjen meg? (Nem subdomainen) Én REST API-ra gondoltam, szerintetek is kivitelezhető ezzel?
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a wp_insert_post függvény nagyon lassan fut le, ha egy tömbön belül fut?
Konkrétan van egy 150 elemű tömböm, amiben minden elem tartalmaz egy poszt címet és egy leírást. Ezen a tömbön végigmegyek és a wp_insert_post-al bementem az adatbázisba az adatokat. Tök jól le is fut, csak kb. 4 - 5 percig tart, amíg a 150 elemen végigmegy. Laravelben egy 1500 elemes tömb feltöltése nem tart 30 másodpercnél tovább... valaki tud erre valami megoldást? Ezeket már próbáltam, de egyik sem segített: Stack1, stack2, stack3, kellbot.
-
Joci93
senior tag
Gyulai várfürdő oldala
Nincs pénz legális témákra....
:
sz.j: Az duplikált tartalomnál fordulhat elő. A canonical megmutatja a robotoknak, hogy melyik verzió a "helyes".
-
Joci93
senior tag
válasz
CharlieDrop #2219 üzenetére
Igen, a sütiket a böngésző használja.
Esetleg futtathatsz egy BomCleanert, hátha talál valamit.
-
Joci93
senior tag
válasz
CharlieDrop #2217 üzenetére
Chome alatt: [link]
-
Joci93
senior tag
válasz
CharlieDrop #2215 üzenetére
Próbáld meg, hogy teljesen új WP-t teszel fel (új adatbázissal), ha úgy is ezt a hibát kapod, akkor lehet, hogy csak a sütiket letiltottad az oldalon.
-
Joci93
senior tag
Szia,
1,
wp_trim_Words function-el kell meghívni a content-et.2,
.pushy-active .site-overlay {
background-color: white;
}3,
Media Query-vel simán el lehet tüntetni. 1024 felett display:none, az alatt display:block példáulLokális fejlesztésre ajánlott a XAMPP Windowson.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan plugint, ami monitorozza (de szép szó) az adminon belüli aktivitást? Olyat keresek, ami a plugin aktiválása előtti eseményeket is megjeleníti.
Találtam a Simple History, Audit log bővítményeket, de mindkettő csak az aktiválás utáni dolgokat méri.
-
Joci93
senior tag
válasz
Dexter68 #1836 üzenetére
Elseif-el nem jó?
<?php
$currentlang = get_bloginfo('language');
if($currentlang=="hu-HU"):
?>
<header class="modim-header<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php elseif($currentlang=="en-EN"): ?>
<header class="modim-header-EN<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
<?php else: ?>
<header class="modim-header-DE<?php echo (theme_get_option('theme_header_clickable') ? ' clickable' : ''); ?>"><?php get_sidebar('header'); ?></header>
?php endif; ?> -
Joci93
senior tag
válasz
adatfalo #1788 üzenetére
Szia,
Én is ránéztem az oldalra. Nálam kevesebb, mint 1 sec alatt betöltött (30 megás nettel).
Az ékezetes karakterek talán azért nem jelennek meg az oldalon (nálam megjelenik), mert 'Latin Extended'-el kell hozzáadni az oldalhoz.A képtömörítést érdemes a fejlesztés közben megoldani. (Én is jártam már úgy, hogy az utolsó lépésekben kellett 100-150 képet letömörítenem egyesével...ne szívassuk magunkat...
)
Én a TinyPNG -t szoktam alkalmazni. Készült belőle WP plugin is, ami a médiatáron keresztül feltöltött képeket tömöríti. (A bővítmény aktiválása előtti képeket nem tömöríti, úgyhogy azokat is újra fel kell tölteni.)
Egyetlen furcsaságot találtam, az pedig ez az oldal: ?author=1
Magyar nyelvű oldal, angol tatalommal + Envato-s facebook likebox-al. Gondolom az alap template-ből maradt benne. Ha nem használod ezeket a /author/ oldalakat, akkor célszerű egy átirányítást írni rá .htacces-ben.(vagy forbidden-t dobni)
-
Joci93
senior tag
válasz
CharlieDrop #1706 üzenetére
Igen
-
Joci93
senior tag
válasz
CharlieDrop #1704 üzenetére
Hali!
jQuery-vel megolható a dolog. Például kattintáskor a menü-nek adsz egy class-t, ami megjeleníti / elrejti az adott elemet.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Multisite-os WP-t használok és az lenne a kérdésem, hogy valaki tud olyan pluginról, kiegészítésről, amivel új bejegyzésnél ki lehet választani, hogy melyik oldalra posztolja ki a hírt?
Talán crosspost-nak lehetne fordítani...
-
Joci93
senior tag
Hali!
Tudtok olyan slider plugint, ami blockon belül 2 slidert tartalmaz? 1 rendes nagyot, illetve 1 kisebbet commentnek, de az utóbbinak is kell lapozható felület számok formájában. Ha a kicsi vagy a nagy slideren váltunk képet, akkor mind a kettő változzon. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest