-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Sziasztok!
A kérdésem: van egy subscription modulom, ami ugye (innen) az S betűs valamit használja (tehát 1st, 2nd,3rd)
pl: "4,990 Ft minden hónap 21st napján"A kérdésem, hogy ezt a 21st meg hasonló dolgokat hol lehet lefordítani? Végignéztem az összes helyet, de sehol nem találtam erről semmit és már megőrülök tőle (nem vagyok fejlesztő vagy hasonló), viszont nem szeretném a változót átírni fixen 21. napján-ra, mert akkor a későbbiekben nem tudom majd több előfizetést beállítani.
Köszi a segítséget!
-
EyElEs?!
tag
válasz
hgabor19 #3149 üzenetére
https://woocommerce.com/products/woocommerce-subscriptions/
Ezzel meg lehet oldani, hogy ki tudja 30 napig próbálni és szerintem fizetésnél is meg lehet adni, hogy ne magától újítsa meg. Ha ez drága, akkor vannak egyszerűbb és olcsóbb subscription pluginek is, amik szerintem tudhatják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Opel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest