Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
janesart
üzenetére
-
(#2357) Gabis
Én is sokáig azt használtam, de ugyanúgy nem volt mindenre jó, ahogy az ingyenes ininet-es szerver, így aztán én is arra jutottam, hogy megéri előfizetni egy normális tárhelyre, mégha csak az első évben 100MB-ot adnak is occsón, az is elég tesztelgetésre. -
The DJ
addikt
válasz
janesart
üzenetére
Szinte biztos, hogy minden felsorolt probléma az ingyenes tárhely miatt van. Nem éri meg ilyenekkel küzdeni, inkább fizess ki pár száz forintot egy alap csomagért valami normális hosting cégnél, mert az ingyenes tárhelyeknél minden tiltva van, ami meg nincs az nem működik rendesen (ahogy a mellékelt ábra is mutatja). Egyébként a fehér képernyős probléma esetén engedélyezni kell a wp debugot a wp-config.php-ben, erről már írtam cikket az oldalamra. Így megtudhatod mi okozza a problémát.
A weboldaladdal nincs gond, nekem eddig tetszik, egyszerű, letisztult.
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Linux haladóknak
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.