- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Egy suli weboldalát szerkesztem és van a sulinak facebook oldala is. Szeretném összekötni a kettőt. Jól értelemzem, hogy lehet tenni egy linket pl a főoldalra, ami a suli facebook oldalára visz, és ott lehet likeolni az oldalt stb,stb. Illetve lehet tenni like gombot bejegyzésekhez? De nekem a bejegyzéseim semmi különösek, csak pl oldalfrissitésnél szoktam irni pár sort. (ez az első wp oldalam). Akkor elég nekem egy sima link, amit berakok mondjuk widgetbe illetve a lábrészbe aztán kész?
Jól gondolom?
Másik kérdésem, hogy tudtok valami nagyon egyszerű naptár plugint? Nekem most a gyári wp-s van, nem rossz, de kellene egy kicsit testreszabhatóbb, de csak sokat tudókat talátlam.Erről az oldalról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest