Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Nikon DSLR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart
üzenetére
Pluginnal nem nagyon lehet átszabni a sablon kinézetét sajnos. Vannak próbálkozások a tartalom könnyed szerkesztésére és bonyolultabb elemek pár kattintásos beillesztésére (lásd Visual Composer), de ezekkel sem tudsz belenyúlni a sablonba, mindössze a bejegyzés/oldal szerkesztését könnyítik meg. Egyre több prémium sablon érkezik viszont brutál összetett és profi beállítási panellel, azokon keresztül pedig szinte minden paramétert tudsz módosítani a vezérlőpulton keresztül. Az Avada az egyik ilyen közkedvelt sablon, na ott aztán nincs határ.
Ha viszont a saját sablonodnak nincs ilyen komplex beállító felülete, akkor nem marad más, mint a kézi szerkesztés. Ehhez egyébként még nem is kell annyira PHP tudás, csak egy közepes HTML/CSS. Igaz, hogy PHP fájlokat szerkesztgetsz, de neked csak a HTML vagy CSS kódot kell módosítani az esetek túlnyomó többségében ahhoz, hogy kicserélj vagy beillessz egy képet. Ahhoz, pedig, hogy megtaláld mit merre keress aktívan kell használni a böngésző beépített fejlesztői konzolját (én a Firebugra esküszöm Firefox alatt).
A referenciák egyébként jók, ízlésesek a mockupok is, bár én még tennék fel, mert ez alapján dönt a jövőbeli ügyfél, úgyhogy el kell halmozni jobbnál jobb mintákkal. Ha az oldal koncepciója eredetileg is ez a minimal dizájn volt, akkor nem feltétlenül kell jobban belenyúlni, csak én szeretem, ha egy oldal kicsit színesebb és élettelibb, de ez meg már egyéni preferencia

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 4
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest