- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrofon topic
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2299 üzenetére
Telepítsd fel a Visual C++ 2005, 2008 és 2010-es verzióját is (ebben a sorrendben), valamint .net Frameworköt. Rendszerint ez megoldja a gondot.
-
Salex1
őstag
válasz
kőbaltazár #2175 üzenetére
Élő fej-et beállítod, majd: lap elrendezése - töréspontok - szakasztörés
A második oldalon pedig az élő fejbe lépsz és fent kikapcsolod a "csatolás az előzőhöz" pontot, így már külön szerkesztkető lesz a két fejléc.VAGY
Az első kort kijelölöd, "SOR- ÉS BEKEZDÉSKÖZ" menüben SORKÖZ BEÁLLTÁSOKnál az előtte térközt felveszed.
VAGY
Nyomsz pár entert az első sor előtt
-
fps8
senior tag
válasz
kőbaltazár #2164 üzenetére
Sajna ez nem nyert. Ez az én billentyűzetemen csillagot eredményez. Mindegy, már megoldottam az előbbi hsz.-ben leírtak alapján, de akkor is furcsa volt a jelenség.
-
kőbaltazár
tag
válasz
kőbaltazár #2110 üzenetére
Köszi rájöttem!
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Nem emlékszem, hogy 2010 esetén .dot vagy .dotm a kiterjesztése az alap sablonnak, ezt majd aktualizáld.
startmenü-->keresőbe gépeld be, hogy "normal.dotm"
A "Fájlok" között megjelenő normal.dotm -en egy jobb klikk, majd megnyitás. (Ha kettőt kattintasz rá, akkor üres doksit nyit a Word, nem a normal.dotm-et nyitja meg.)
Ha megnyitottad, és a fájl neve fent a fejlécben a normal.dotm, akkor állítsd be a kívánt betűtípust, méretet, egyebeket.
Mentés, bezárás.
Ezután minden "Üres dokumentum" ezzel a beállítással indul majd. -
KMT
addikt
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Remélem, a kérdésed nem úgy érted, hogy: "hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg" .. mint a már megnyitott lapé. Hanem a "más" helyett "adott"at akartál írni.
-
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Nem írtad milyen Office-t használsz, de 2010-2013-ban Kezdőlap fül/Szerkesztés csoport/Kijelölés lenyíló/Objektumok kijelölése
Ha sikerült kijelölni, akkor jobb egér a képen/szöveg körbefuttatása->szoros, majd ismét jobb egér a képen/előrehozás->előrehozás -
DrojDtroll
veterán
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Így látatlanba nem egyszerű ezt megmondani. Nem lehet, hogy a kép előtt van valami és mindig arra kattintasz?
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2066 üzenetére
Megfogtál, az nincs a gépemen már egy jó ideje, de ITT talán meglesz a megoldás.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2064 üzenetére
Fejlesztőeszközök fül-->Makrók gomb-->az adott makró kijelöl-->szerkesztés gomb megnyom. A makró neve az első sorban van, rendszerint egy Sub után és egy () előtt. Ott átírhatod arra, amire szeretnéd.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2062 üzenetére
Gyorselérési eszköztár testreszabása, vagy Menüszalag testreszabása attól függően, hogy hova kell a gomb. A választható parancsok helye legördülőből válaszd ki a makrók-at, és már teheted is a helyére a kijelölt makrót. Menüszalag esetén, ha jól dereng, akkor csak új csoportba engedi berakni, így az ilyeneket és a gyorselérési eszköztárra szoktam kicsapni, így mindig kéznél vannak.
Szerk: Mentés gyanánt én a makrókat txt-be szoktam menteni (szerkesztőben kijelöl, copy-paste) egy beszédes fájlnévvel és akkor megvan ha kell. Ha újratelepítesz, akkor makrók-->Létrehozás és a txtből copy paste és bekerül a helyére. Lehet, hogy van jobb megoldás is, ezt nem tudom.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2056 üzenetére
Igen.
Rögzíts egy makrót amiben állítod a megadott mező értékét.
Nyisd meg a makrót szerkesztésre és ezt:
.SpaceBefore = fix szám
cseréld le erre:
.SpaceBefore = Selection.ParagraphFormat.SpaceBefore + 1
Ahányszor futtatod, annyiszor fogja egyel növelni az értéket. -
localhost
Közösségépítő
válasz
kőbaltazár #2051 üzenetére
Mi a pontos feladat?
Szerintem ilyen nincs.
Igen, a NORMÁL sablonban levő normál stílus minden paraméterét, így az XYZ pont a bekezdés után értékét is lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged