- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
localhost #2880 üzenetére
No most már megtaláltam én is, hogyan kell alapértelmezettre rakni, de te nem úgy tűnt, hogy erről beszélnél, hanem arról, amit írtam, hogy az egyszerű (egyszeri) átállítással ez nem működik.
És én biztos nem "hurrogtam" itt le senkit, ne vidd túlzásba ezt a dolgot, no de mind1, hagyjuk is.
-
-
wolfman
veterán
válasz
localhost #2099 üzenetére
Nem érted. Van olyan lehetőség, hogy ha mondjuk 5-6 szót írsz is egy sorba, akkor is sorkizárva fogja odarakni és kihúzza margóig, független hogy utolsó vagy köztes sor és a köv sort kezdő szó még beleférne az előző végére. Van ennek valami metódusa, csak nem tudom mi.
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
most tovább foglalatoskodtam a témával, a lábléc betűtípusai sem jók, a speciális karaktereket átírja. A fejléc tartalomvezérlőbe a képet beraktam. Viszont ha előhozom a dokumentumvédelmet akkor azon minden továbbra is inaktív.
Még majd futok vele pár kört, de nem teljesen vágom mi lehet a baja...
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
Most belenéztem, először inaktív volt. Aztán olvasgattam még hogy akkor konvertálni is kell, ezt megtettem, innentől már tudtam beilleszteni tartalomvezérlőket. A lábléc az jónak tűnik, viszont a fejlécben van kép és szöveg is, a szöveg betűtípusával formátumával nem vagyok kibékülve. Még beszélek kolléganővel és megmutatom neki hogy mit csináljon a lappal, aztán remélem sikerül valamire jutni
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2040 üzenetére
Köszönöm a segítséget, mindenképp megnézem, mondjuk csak a főnöknek van 13-as word, másoknál 2003-2010ig minden összevissza. Olvastam én is ezeket a tartalomvezérlőket én is de nem találtam sehol. Persze itt is az lenne a lényeg, hogy az adott céges lap fejlécét és láblécét ne lehessen módosítani senkinek ami ki van adva (mert persze pár emberkének sikerült, és most emiatt a rendszergazdát kell szívatni a hülyeségekkel)...
Jövő héten amit lesz rá időm utánanézek, és letesztelgetem amiket mondtál, hátha megtalálom
-
C$igu$sz
csendes tag
válasz
localhost #1950 üzenetére
Szia!
egy konkrét példa:
szállítások doksi elindul a sorszám: SB 121212 0001 ebből az utolsó 4 számjegy növekedjen minden kinyomtatót oldal után pl ha 12 oldalt nyomtatók akkor az első 0001 es legyen az 12. értelemszerűen 0012 es sorszámot viselje. DE ha elmentem a doksit akkor az utolsó kinyomtatót sorszámmal mentse.
remélem így érthetőbb
-
looser
addikt
válasz
localhost #1936 üzenetére
Az igazat megvallva egy weblapról ollózok össze egy tananyagot és ott kijelölöm, másolom, beillesztem és 95%-ban jól jelenik meg, de van, hogy címsorokat szeretnék beiktatni, amely (fő)sorszámot kap, de akkor fogja és az előzőleg beillesztett szövegrészben is behúzza a bekezdéseket és beszámozza, amikor ezt a címsort bemásolom. Igazából annyi kellene, hogy ne formázzon semmit automatikusan :-)
Pld. beírok valamit, eléírok egy számot, ponttal és átírja nekem egy másik számra, amelynek vélt előzményeit meg is találom a szövegben. Na ezt nem szeretném :-) Gondoltam, esetleg wordpadben megszerkeszthetném, az is elegendő lenne (notepad nem, mert vannak benne képek) és utólag illeszteném wordbe és adnék neki egy megfelelő formázást. Szóval csak illessze be és ne nyúljon hozzá, s amikor magam is olyasmit csinálok ami szerinte hasonlít valamire amivel tennie kéne valamit, ne tegye :-)))Üdv és köszi
-
LonGleY
veterán
válasz
localhost #1771 üzenetére
Jah, csak abban meg az a sux, ha már egészen hosszú a sor, olyankor meg átböki egy következőbe a végét. Még mindig gyerekcipőnek érzem ezt a szövegszerkesztést meg az összes formátum-mizériát...
A többire tudtok esetleg válaszolni?
Illetve lenne még egy kérésem: Egy 2013-as Word-ből tudna nekem valaki küldeni egy WINWORD.EXE-t? Egy ikont kellene kikapnom belőle, de ezért nem telepíteném aaz egész csomagot. Tnx!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
localhost #1720 üzenetére
Szia. 2007-es verzió. Nem enged a lapméretnél A3-t választani, hogy úgy készítsek új dokumentumot, valamint A4-es-ből sem tudok A3-t szerkeszteni.
Két lapimon ugyanaz az office van fenn, az egyikre telepítve van a nyomtató, azzal nem tudok A3-ast szerkeszteni. A másikon nincs nyomtató telepítve, azzal simán megy minden. A nyomtatónk A4-est tud nyomtatni.
-
ZsoAce
tag
válasz
localhost #1688 üzenetére
Nem, hiszen akkor a régebbi verzió is mutatná a szegélyeket.
Köszi, akkor marad az a változat, hogy kompatibilis módban írok, szerkesztek, és a végén visszakonvertálom, docx-re, ha kell. Szerencsére olyan extra szolgáltatásokat én nem használok, ami szükségessé tenné az új fájltípusban történő szerkesztést. Sőt, azt tapasztaltam, ha pl. a szervezeti diagram képre változik a "lekonvertáláskor", a visszakonvertálás után újra szerkeszthető lett.
-
W. A. Lacky
tag
válasz
localhost #1612 üzenetére
Szia localhost!
Csak visszatérnék a válaszodra, mivel sehonnan sem kaptam semmit, és magam már nem látok a pipától. Mégis mire gondolsz? A nyomtatóbeállításnál csak azt tudom beállítani, hogy A4, meg hogy honnan szedje a papírt. Az oldalbeállításnál beállítom a margókat, amelyek megegyeznek a nyomtatási képnél is. Mégsem azonos a két nézet tördelése. A nyomtató "természetesen" a nyomtatási kép alapján nyomtat. Hol kellene még bármit is beállítani? -
-
_NCT
addikt
válasz
localhost #1546 üzenetére
Az nagy kár a cégnél pedig azt használunk. Igazából rájöttem a megoldásra, kicsit fából vaskarika, de jó lesz ez is.
Szóval van 24 db 200oldalas doksi, azokból kell néhány fejezet, s fejezeteken belül meg kell számolnom a karakterek számát szóközökkel. Szóval ami kell, azt átmásolom egy üres word doksiba, ott csak a "lényeg" lesz, amit meg kell számolnom és kész.
Első blikkre azt akartam, hogy kijelölöm az egész szöveget, s a nem lényeges dolgokat elhagyom belőle, jóval gyorsabb lett volna, mint csak azokat a fejezeteket jelölni, ami szükséges.
Köszi a helpet, jó tudni, hogy volt ilyen funkció is. Bár szerintem ugyanúgy megmaradt, csak átalakult, igaz én erről most hallok először.
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
localhost #1533 üzenetére
Valami ilyesmit szeretnék beágyazni a word-be, mintha egy sablon lenne. Épp az imént találtam egy kiegészítőt, de sajnos fizetős (a demó tök jól működik) Abban bíztam, hogy ha Adobe-hoz van ilyen, akkor talán szövegszerkesztőhöz is, vagy ha nincs, be lehet építeni fejlesztőeszközzel...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest