Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wyll
őstag
Csak most látom hogy írtál... sorry.
Azóta rájöttem, hogy volt már korábban is ilyen problémámA szóbanforgó betűtípus egy Type1 font (PFB + PFM fileok), valamiért sikerült megoldani a dolgot úgy, hogy netes font konverterrel átkonvertáltam OpenType-ba
Köszi amúgy az infókat
-
anonymus89
addikt
Úgy látom nekem is fel kell tennem és elmélyülnöm a Ps-ben mert ez így nem állapot, hogy órákat töltök a gép előtt a megoldásokat keresve.
Szeretnék képet háttérnek mert power pointban jó kis témák vannak így vagy oldalszín/kitöltési effektusok/kép alatt tallózom be vagy vízjel/egyéni vízjel/kép használata vízjelként opció alatt tallózom be.
De ha vízjelként készítem mondom milyen gyönyörű lett a kép a szöveghez és logókhoz képest erre rámegyek a nyomtatásra és ugyanolyan erős a kép, mint az eredeti.
Ha bepipálom a fakítást akkor egy fokkal jobb a helyzet de nekem épp úgy lenne megfelelő a kép háttérnek, ahogy vízjelként behalványítja.Mivel kinyomtatni nem tudtam így csak kérdezem vízjelként tényleg az eredeti színében fogja kinyomtatni?
-
anonymus89
addikt
Na látod ezt nem is tudtam, hiába próbáltam egy több száz 1000-es gépen azon sem megy.
Úgy látom a Microsoft termékekben elég otthonosan mozogsz.Az első kérdésemre nem tudsz valami megoldást?
Azt javasolták még, hogy powerpointban próbálja meg ott úgyis jó kis hátterek vannak.
-
wolfman
veterán
Ctrl+Shift+J
Ez az ami nekem kell!!! Bár jobb lenne tudni, hogy ez hol található a menüben is.
Tudom hogy nem mutatós, de hivatalos levelet kellett javítsak és az eredetire kellett nagyon hasonlítson (semmi csalás semmi ámítás), aztán ott meg ilyen ronda módon oldották meg. -
kőbaltazár
tag
Köszönöm nagyon jól működik.
Az elején nem adtam meg semmi bill. kombinációt, és semmi parancsikont.
Ezt utóag tudom módosítani, vagy újra rögzíteni kell?
(Még sosem csináltam makrót, csak hallottam hogy van ilyen.)
Mit kell elmentenem, hogy ha újratelepítés után ez megmaradjon?
Üdv és köszi -
spe88
senior tag
Igen hasonlóra gondolok, csak itt az abaj, hogy közbe kell iktatni egy egyenletszerkesztő programot! Mert mint tudjuk a Word-é hulladék a Mathtype határeset, de jobb kéne és olyan, ami tudja azt, amit leírtál.
Elég komplex számolások vannak excelben és nem csupán a vég-, hanem a részeredményeket is cserélni kell, ami az adott képeltben van. A képletet meg nem tudom megírni Worddel az említettek miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged