Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
na újabb Word kérdés következik:
van pár .doc a vinyómon, régen meg tudtam nyitni őket simán, de most a 15-ből egyiket sem tudom, mert azt írja ki, hogy ''A dokumentum neve vagy elérési útja hibás...'' és hogy próbáljam a Fájl-->Megnyitással, vagy nézzem meg, hogy van-e jogom megnyitni a fájlt.
Persze ez a 2 tanács eleve semmit sem ér, remélem valaki tud segíteni!
Egyébként Wordpad sem nyitja, jegyzettömbbel megy, de az is ugye úgy, hogy telerajka mindenféle karakterrel, szóval az sem megoldás
....még annyit, hogy Office XP-m van, de egy Office '97-es gépen is próbáltam már, ott is sikertelenül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest