Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
na újabb Word kérdés következik:
van pár .doc a vinyómon, régen meg tudtam nyitni őket simán, de most a 15-ből egyiket sem tudom, mert azt írja ki, hogy ''A dokumentum neve vagy elérési útja hibás...'' és hogy próbáljam a Fájl-->Megnyitással, vagy nézzem meg, hogy van-e jogom megnyitni a fájlt.
Persze ez a 2 tanács eleve semmit sem ér, remélem valaki tud segíteni!
Egyébként Wordpad sem nyitja, jegyzettömbbel megy, de az is ugye úgy, hogy telerajka mindenféle karakterrel, szóval az sem megoldás
....még annyit, hogy Office XP-m van, de egy Office '97-es gépen is próbáltam már, ott is sikertelenül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Trollok komolyan
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest