Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Benmartin
üzenetére
először így próbáltam:
élőlábon két klikk
ekkro aktív lett
majd jobb gomb
kép szerkesztése
és ide próbáltam be húzni, majd kopipésztelni a képet,
copypaste-ra be is tette, de nagyobb vol, méretezni pedig nem hajlandó, noha a ''képdoboz'' szélein a méretezésre át is vált a kurzor .... :-/
próbáltam eltaláni améretét a képnek, hogy pont akkorába tudjam beplészelni, de az mókás egy feladat lesz, ha csak úgy lehet...
utána, többedjére már azt is opróbáltam, hogy élőlábon két klikk, és oda be dranganddrop, vagy copypaste ... de ott sem jött be draganddrop-ra, és a copypaste-val betett képet nem engedte méretezni .......
-------------------------
zárolást hol lehet megnézni (indesigne-ban jobb gomb, és LOCK)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elden Ring
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest