Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2612 üzenetére
Igen, a Fejlécet értettem, bocs.
Amikor próbáltam a Mergefield opciót beadni, akkor mindenhol átírta a World doksit Merfefield - re, és gyakorlatilag az én laikus elmém szerinti elég nagy káosz keletkezett.
Na mindegy, sikerült megoldani a problémát, bár maradtak még kérdőjelek a fejemben, de majd talán ezekre is lesz egyszer válasz.
Mindenesetre köszi, hogy segítettél. -
-
paolinho
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2610 üzenetére
Ezzel a modszerrel sajnos nem sikerült megoldani a problémát, viszont számomra nem megmagyarázható módon lett rá megoldás. Méghozzá a Címsor alatti első (valójában a második) sorában a Cellaformázásának szöveget adok meg. A következőkben már lehet alatta dátum a forma, mert a Törzsdoksi ez esetben már rendben aszerint írja be, ahogy a táblázatban is szerepel a formáját illetően.
-
válasz
paolinho #2609 üzenetére
A Word-ben, az egyesítés előtt, a Törzsdoksiban kell megtenni.
Beszúrom az adatmezőt | ALT+F9 után
Az adott mezőn jobb egér és Mezőkód - váltás lehetőséget is próbáld ki, ha az ALT+F9 valamiért nem csinálna semmit.
-
paolinho
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2608 üzenetére
Ezt az aktuális dátum mezőben intézem? Mert nem nagyon történt változás a képernyőn Alt + F9 után sem.
Egyébként köszi szépen a segítséget! -
válasz
paolinho #2607 üzenetére
Meg kell formázni a beszúrt adatmezőket, ez esetben a dátum mezőket.
Ütsz egy ALT+F9-t az alábbi módon módosítod a mezőkódot (az alábbi példában Dátum a dátum mező neve, nálad vélhetően mások lesznek, de az nem érdekes)MERGEFIELD Dátum \@ "yyyy. MMMM d."
UI: Értelemszerűen nálad 2 dátum mező van, mindegyiken el kell végezni a formázást...
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Lehet, nem is jó helyen teszem fel a kérdésem, de ennél a topiknál jobb nem jutott eszembe per pillanat.
Szóval röviden a mese, amely kiváltotta, hogy itt érdeklődjek.
Új társasházba költöztem, ahol a korábbitól eltérően a közös képviseletet ellátó hölgy minden hónapban egy OpenOffice táblázatban nyomtatja ki az aktuális fogyasztásnak megfelelően a költségeimet. Azon túl, hogy ez totál antipraktikus, még az is gond, hogy minden alkalommal havonta egyszer meg kell nála jelenjek a fogyasztási adataim bediktálása céljából, ami elég sok időt vesz igénybe alkalmanként.
Az ott töltött idő csökkentésének céljából kitaláltam, hogy Word-ben megkreálom (copy-zva) az ő táblázatát, csak úgy, hogy egy Excel-ben rendezem előtte a fogyasztási adataimat, amit Körlevélként kezelve az új havi aktuális adatok felvitelével aktualizálok. Minden működik frankón egy dolog kivételével, mégpedig ez a dátum. Hiába állítom be az Excel Cellaformázás-ban a normál igényt, a World-ben "angolosra" változtatva illeszti be. Mi lehet ennek az oka? Tud erre valaki valami segítséget adni nekem?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest