- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
scavy
tag
Hi!
Olyan gondom van, hogy csináltam egy dokumentumot Microsoft Word 2007-ben, (kb. 3 órát tartott) majd elmentettem pdf formátumban, majd utána elfelejtettem elmenteni .doc vagy .docx formátumban, bezártam a word ablakot és automatikusan reflexből a mentésnél a "nem" -re klikkeltem, így eltűnt a doksi, és most nincs meg csak pdf formátumban. Táblázatok vannak benne különböző színekkel és kiemelésekkel, stb.
Próbálkoztam már anno pdf konvertálással, és tudom hogy macerás, jelenleg is épp egy ilyen szoftverrel szenvedek, mert teljesen jól szerkeszthetővé tudtommal nem varázsolja vissza.
Van esetleg valakinek bármi ötlete, hogy tudnám az eredeti dokumentumot visszaállítani?
Láttam már több megoldási variációt olyan esetekre ha lefagy a géped közben vagy ilyesmi, de erre nemigen találtam semmit, appdatanál a tempben is néztem, nincs semmi.Bárminemű segítséget nagyon megköszönnék, át kéne még szerkesztenem a régi doksit és leadni időre, de nem szenvednék vele megint 2 órát ha valamilyen recovery módszerrel vissza lehetne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest