- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soma01 #58477 üzenetére
Igen, ezt igazából az tudja a legjobban akinek szüksége van rá, vagyis milyen értékű az ingatlan vagy ingóság, vagy bármi amit megfigyelni, védeni szeretne egy ilyen rendszerrel. Egyetértek avval is, hogy ha nagyon akarnak, akkor bemennek bárhova (Tolvaj előtt nincs zár). Ja, azt is látom, hogy kerülné a kábelezést, de ugye tudjuk, hogy ha biztonságos valamit akar az ember, akkor csakis kábel, főleg kamera terén... Telepítettem párat, de sehol nem javasoltam és nem is alakítottam ki vezeték nélkülit. Mondjuk a powerline is járható út, viszont azt én sem ismerem, inkább a többiek majd megírják a tapasztalatokat... Talán Macs-nak volt dolga ilyennel, mintha írt volna róla korábban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tenisz topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest